1-monisia 02.11.07, 16:06 Czesc czy zna ktos zespol muzyczny kamerton z osieka? Prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Zespół muzyczny Kamerton 02.11.07, 16:51 A Ty gdzie o nich słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
1-monisia Re: Zespół muzyczny Kamerton 03.11.07, 12:41 Szukam orkiestry na swój ślub i trafiłam na nich poprzez znajomych. jedynie oni są wolni na termin 9-10 sierp 2008 wiec dlatego chce znac opinie na ich temat. Moja rodzina bardzo lubi sie bawic i dlatego chce wiedziec czy ta orkiestra spowoduje że będą niesamowite wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zespół muzyczny Kamerton 03.11.07, 19:15 Przepraszam, że wciąłem Ci się w wątek. Jestem w szoku, że już teraz musisz zarezerwować zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
1-monisia Re: Zespół muzyczny Kamerton 05.11.07, 17:52 hehe uwierz mi że jak planujesz swój ślub to musisz dużo bardzo dużoooo wcześniej. ja mam problem z dograniem wszytskiego i znalezienia wolnych terminów i ludzi. Ale juz chyba mi sie udalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zespół muzyczny Kamerton 05.11.07, 20:59 Już dawno nie planuję :) Ale dzięki. ps. gdzie będzie weselicho? Odpowiedz Link Zgłoś
2anrzej Re: Zespół muzyczny Kamerton 02.11.08, 19:19 koleżanko to najlepszy zespół weselny jaki słyszałem.Tydzień temu grali u mnie na weselu i goście byli zachwyceni,ja też.Dzwoń i śmiało ich bierz Odpowiedz Link Zgłoś