ellenai 08.04.04, 20:06 hah! moi drodzy,czy ktos z was ma wzory malutkich wzorkow haftem krzyzykowym? wzory kwiatow,najlepiej kalii, tak mi przyszlo do glowy,ze chcialabym zrobic oryginalne zaproszenia slubne,a wiec pomozecie heheh? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 21:51 ja mam ale róż - kalii nie posiadam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 21:55 delfinku nie masz rozyczek takich malych?bo moze bys mnie uratowala ! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 21:56 mam małe - ale małe to pojęcie względne- wiec nie wiem co u ciebie jest małe a co duże Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:05 tak jak na kartke urodzinowa albo zaproszenie,niewielki wzor:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:19 kochana uzloce cie!!! cokolwiek i jedno i drugie bedzie ok:)tak mysle:) dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:23 skanera nie mam ale coś pomyśle- może ktoś ma a ja o tym nie wiem :))) w GCI jest - ale odkąt ja nie pracuje nic tam nie działa i nawet juz nie ma płytki żeby go zainstalować - jednym słowem wszystko bezemnie podupada ale gdzieś ten skaner wyczaje - moze pojade po świętach do Tarnowa to wpadne do jakiejś kafejki internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:28 ze tak zmienie temat, to dlaczego sie bezsensownie ciebie pozbyli?co za polityka a za wzory naprawde bede bardzo wdzieczna delfinku! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:40 polityka to taka że przyjął kogo innego na moje miejsce ( to jest znajoma burmistrza z jego wsi - jakaś córka sąsiad - chyba nie musze wiecej wyjaśniać ) a że laska nic nie umie i nie wie jak komputer obsługiwać to Burmistrza to jakoś najmniej obchodzi zresztą czy kiedykolwiek kogoś z władzy interesowało to żeby pomóc biednym, bezrobotnym ?????????????????? oni umieją pomagac tylko sobie i to jest ewidentny przykład na to Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:42 dokladnie jest jak mowisz ,przykro mi ze cholera ty musisz sie z tym uzerac: (((((((( a co do haftu,znasz te strone z tym programem? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:48 do przetwarzania plikow graficznych na wzory do haftowania! otworz strone i zobacz! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:52 przedtem nie zauważyłam nawet tego linku hihihhi chyba juz troche zmęczona jestem Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:54 wcale sie nie dziwie,u was juz pozno jest!bedziesz miec czas to sobie znajdziesz!cmok a tak to wiesz juz gdzie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:58 wszystko juz wiem i teraz to ja sie zbliżam coraz bardziej do mojego ciepłego posłania Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 23:00 no to leć - tylko uwazaj na słupy i druty Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai fajny link na fajne forum hafciarskie n/t 09.04.04, 18:50 www.wsz.com.pl/hafciki/forum/list.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś