Dodaj do ulubionych

haft krzyzykowy:)

08.04.04, 20:06
hah! moi drodzy,czy ktos z was ma wzory malutkich wzorkow haftem krzyzykowym?
wzory kwiatow,najlepiej kalii, tak mi przyszlo do glowy,ze chcialabym zrobic
oryginalne zaproszenia slubne,a wiec pomozecie heheh?
Obserwuj wątek
    • delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 21:51
      ja mam ale róż - kalii nie posiadam
      • ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 21:55
        delfinku nie masz rozyczek takich malych?bo moze bys mnie uratowala ! hehe
        • delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 21:56
          mam małe - ale małe to pojęcie względne- wiec nie wiem co u ciebie jest małe a
          co duże
          • ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:05
            tak jak na kartke urodzinowa albo zaproszenie,niewielki wzor:)
            • delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:09
              myśle że powinno być ok
              • ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:11
                a wyslalabys mi je?
                • delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:13
                  chcesz skan? czy ksero?
                  • ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:19
                    kochana uzloce cie!!! cokolwiek i jedno i drugie bedzie ok:)tak mysle:) dzieki!
                    • delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:23
                      skanera nie mam ale coś pomyśle- może ktoś ma a ja o tym nie wiem :)))

w GCI jest - ale odkąt ja nie pracuje nic tam nie działa i nawet juz nie ma
                      płytki żeby go zainstalować - jednym słowem wszystko bezemnie podupada

ale gdzieś ten skaner wyczaje - moze pojade po świętach do Tarnowa to wpadne do
                      jakiejś kafejki internetowej
                      • ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:28
                        ze tak zmienie temat, to dlaczego sie bezsensownie ciebie pozbyli?co za
                        polityka a za wzory naprawde bede bardzo wdzieczna delfinku!
                        • delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:40
                          polityka to taka że przyjął kogo innego na moje miejsce ( to jest znajoma
                          burmistrza z jego wsi - jakaś córka sąsiad - chyba nie musze wiecej wyjaśniać )

a że laska nic nie umie i nie wie jak komputer obsługiwać to Burmistrza to
                          jakoś najmniej obchodzi

zresztą czy kiedykolwiek kogoś z władzy interesowało to żeby pomóc biednym,
                          bezrobotnym ??????????????????

oni umieją pomagac tylko sobie

i to jest ewidentny przykład na to

• ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:42
                            dokladnie jest jak mowisz ,przykro mi ze cholera ty musisz sie z tym uzerac:
                            ((((((((
                            a co do haftu,znasz te strone z tym programem?
                            • delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:46
                              z jakim programem?
                              • ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:48
                                do przetwarzania plikow graficznych na wzory do haftowania! otworz strone i
                                zobacz!
                                • delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:52
                                  przedtem nie zauważyłam nawet tego linku hihihhi
                                  chyba juz troche zmęczona jestem
                                  • ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:54
                                    wcale sie nie dziwie,u was juz pozno jest!bedziesz miec czas to sobie
                                    znajdziesz!cmok a tak to wiesz juz gdzie jest!
                                    • delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:58
                                      wszystko juz wiem

i teraz to ja sie zbliżam coraz bardziej do mojego ciepłego posłania
                                      • ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 22:59
                                        a u mnie pora wyjsca z domu!
                                        • delfinek27 Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 23:00
                                          no to leć - tylko uwazaj na słupy i druty
                                          • ellenai Re: haft krzyzykowy:) 08.04.04, 23:02
                                            obiecuje ze bede:)))))heheheh
    • ellenai fajny link na fajne forum hafciarskie n/t 09.04.04, 18:50
      www.wsz.com.pl/hafciki/forum/list.php?f=3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka