deco26 28.12.05, 16:57 Czy ktoś coś wie odnośnie PRAXI? Słyszałem rozmowę 2 kobiet, które twierdziły, że PRAXI zostanie zamknięte, ale jakoś nie wydaje mi się to prawdą. Czy jest ktoś w stanie potwierdzić taką nowinę? pozdrowionka shado Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: PRAXI? 28.12.05, 23:01 Praxi ma swoje markety w innych miastach , być może bedzie budowane na miejscu zburzonego komina lub z przerobionej Kingi Odpowiedz Link Zgłoś
izabellekk Re: PRAXI? 29.12.05, 13:25 Tak tak na miejscu zburzonego komina ?? Na pewno kopalnia sprzeda działke w takiej dobrej lokalizacji. Poza ty odnośnie tego miejsca są już inne plany. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus111 Re: PRAXI? 30.12.05, 19:02 A co tam bedzie na miejscu po kominie ? To jest akurat nad poprzecznią MINA gdzie był ten katastrofalny wyciek wody pare lat temu /zapadły sie wtedy tory kolejowe, ogrody klasztorne etc/ wiec nie wydaje mi sie żeby pozwolili tam cos wiekszego budować.Pewnie jak zwykle pare drewnianych budek z pamiatkami typu laski góralskie, albo hamburgerami- to nawet jak sie zapadnie to nie bedzie wielkiej straty. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellekk Re: PRAXI? 30.12.05, 22:15 a obok tych bud z żarłem będzie taakaa wielka jama - właśnie w tym miejscu po kominie - będzie tam mieszkał straszny smok, który bedzie zjadał niegrzeczne ................ no własnie i tu jest pytanie kogo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: PRAXI? 31.12.05, 17:50 i przyjedzie do Wieliczki ksiąze, który będzie walczył ze Smokiem A ile głów będzie miał smok ? Odpowiedz Link Zgłoś
deco26 Re: PRAXI? 31.12.05, 19:45 ja bym się bardziej zastanawiał skąd wezmą te dziewice... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: PRAXI? 01.01.06, 00:52 o mamo, a po co dziś w tych czasach potrzebne Ci sa dziewice ? ;) Patrz w serce bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
deco26 Re: PRAXI? 01.01.06, 17:24 wawelskim:) jak wyślesz sms do zacznę zionąć ogniem:) a co do Praxi to już mało co zostało więc to chyba koniec Odpowiedz Link Zgłoś
super.tygrysek Re: PRAXI? 09.01.06, 21:58 jesteście mało poinformowani. praxi w najbliższym czasie bedzie miało wiecej sklepów w Wieliczce. A "stare" Praxi pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_gabrys Re: PRAXI? 10.01.06, 01:43 No to czemu takie starszne przegrupowania są na półkach i tak mało towaru? Odpowiedz Link Zgłoś
super.tygrysek Re: PRAXI? 10.01.06, 18:23 ..bo rozeszli sie wlasciciele. Jeden ma wlasnie to praxi a drugi otwiera za pare tygodni praxi na osiedlu W.P. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_gabrys Re: PRAXI? 10.01.06, 21:19 No to fajnie, bo zniknąłby jeden z nielicznych sklepów przyjmujących karty w Wieliczce. A wiesz coś na temat planów remontu Kingi? Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: PRAXI? 12.01.06, 17:04 moja kumpela pracowała w praxi i przez to rozejscie wlascicieli straciła prace.. zreszta nie ona jedna :/ wogóle teraz malo przyjemnie sie zrobilo w praci. wchodze, pytam i nikt nic nie wiem, a jakiejs biednej kobiecie musiałam tłumazyc gdzie jest miód, bo młode panie stojąc i "pilnując" półek po pierwsze był zbyt zajęte plotkami, a po drugie po konsultacji stwietrdziły ze w praxi nie ma miodu... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
deco26 Re: PRAXI? 12.01.06, 17:43 -sam się zastanawiam jaki sens mialo zwolnienie ludzi, którzy już tam trochę pracowali i wiedzieli co i jak -dawniej PRAXI było moim zdaniem jednym z lepiej wyposażonych sklepów w Wieliczce (lepiej niż Avita, biedronka itp)- teraz to jest totalna porażka, nie ma praktycznie nic, totalnie bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: PRAXI? 12.01.06, 23:03 no własnie... dzisiaj jak byłam to nawet pasty do zębów były położone poziomo, zeby zając wiecej miejsca. zreszta wogóle tam juz prawie nic juz nie ma... ech :/ jesli to prawda z tym praxi na osiedlu W.P. to chyba nadloze drogi ale pojde tam gdzie sprawdzone ;] teraz praxi to juz nie praxi Odpowiedz Link Zgłoś