jacaaa2 22.05.05, 23:23 no tak z mojej obserwacji to wiecej postów zostaje skasowanych niż po prostu ich zostaje .......ale cenzura nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: z obserwacji............. 23.05.05, 09:19 mam rozumieć, że chciałbyś tu widzieć i czytać regularne wypociny jajecznicy i innych tego typu?? Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: z obserwacji............. 23.05.05, 20:05 można by napisać ze lepszy rydz niż nic ,ale nie o to chodzi i nie o jajecznicopodobnych ,ale co tam głowa do góry wiosne mamy nareszcie Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: z obserwacji............. 23.05.05, 20:48 jacek musisz poprostu częściej do nas wpadać no i coś napisać ;) wtedy statystyki będą znacznie lepsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: z obserwacji............. 23.05.05, 22:30 i nawzajem kolezanko postów ci u nas niedostatek Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: z obserwacji............. 24.05.05, 08:43 jacaaa2 napisał: > i nawzajem kolezanko postów ci u nas niedostatek.. masz na myśli to forum oczywiście.. ;) .. może nie bywam tu tak często jak kiedyś, ale jednak czasem wpadam coś napisać.. za to Ciebie jacku już dawno tu nie widziałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieczny_student Re: z obserwacji............. 24.05.05, 07:54 bije fałsz fałsz fałsz .jacaaa przybij piątkę,jesteś gość Odpowiedz Link Zgłoś
wieczny_student Re: z obserwacji............. 24.05.05, 10:00 Jacku ten fałsz to do innej osoby.Ty jesteś gość tak dalej jacaaa to wszystko to prywata. Odpowiedz Link Zgłoś