Dodaj do ulubionych

Zimno sie ...

13.12.05, 00:12
....robi u mnie, teraz -10C,a do rana?Brrr.
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Zimno sie ... 13.12.05, 00:30
      wspolczuje! zimno ode mnie poszlo do ciebie! kurcze
      • aleks44 Re: Zimno sie ... 13.12.05, 16:52
        nie przejmujcie sie do nas tez dojdzie ,tylko trzeba byc cierpliwym hehe
        • aktsieta Re: Zimno sie ... 15.12.05, 09:08
          Przepraszam a daleko jeszcze do wiosny :)
          • dunajec1 Re: Zimno sie ... 15.12.05, 22:53
            Do wiosny?
            Juz niedaleko,w zeszlym roku w maju,widziano ja w tramwaju.
            • ellenai Re: Zimno sie ... 15.12.05, 23:54
              brrrrrrrrr no wlasnie dlugo na nia niestety trzeba jeszcze czekac!
              • dunajec1 Re: Zimno sie ... 16.12.05, 02:18
                U mnie teraz marznacy deszcz,wiatr,brrr,powiesil sie kto czy co?
                • aktsieta Re: Zimno sie ... 16.12.05, 09:51
                  cholipcia, w polityce ktoś te bałwany lepi czy one tak zostały jeszcze z ubiegłej zimy? :)
                  • assasin76 Re: Zimno sie ... 16.12.05, 14:26
                    tez jestem ciekawa;)stawiam na bałwany zeszłoroczne;))
                    • aleks44 Re: Zimno sie ... 16.12.05, 16:22
                      czesc pewnie zostala,ale nie przejmuj sie beda nowe
                      • sledzik4 Re: Zimno sie ... 16.12.05, 17:08
                        Chyba zima się zbliża do Wrocławia.
                        Tak potwornie wieje, że ledwo domku dojechałem.
                        • ellenai Re: Zimno sie ... 16.12.05, 22:27
                          oj to dojdzie i do beskidu! na gorlickim forum mowili ze byla sniezyca z
                          blyskawicami????!!!!!!!!!!!!!! kurde co sie u was dzieje!?
                          • aleks44 Re: Zimno sie ... 16.12.05, 22:41
                            o jest potwierdzenie,jednak nie mialem zwidow hehe co do blyskow i grzmotow
                            • aktsieta Re: Zimno sie ... 16.12.05, 23:05
                              grzeszą chuncwoty :)
                              • aleks44 Re: Zimno sie ... 16.12.05, 23:11
                                kto ???
                                • aktsieta Re: Zimno sie ... 16.12.05, 23:13
                                  czy ja cos mówiłam ??????? :))))))))))))
                                  • aleks44 Re: Zimno sie ... 16.12.05, 23:17
                                    ja chyba juz spie hehe
                                    • aktsieta Re: Zimno sie ... 16.12.05, 23:34
                                      Dooooooobranoc pchły na noc :)
                                      • aleks44 Re: Zimno sie ... 16.12.05, 23:38
                                        a szczypawki na zabawki ....,milej nocki ,ja tez juz uciekam
                                        • aktsieta Re: Zimno sie ... 16.12.05, 23:51
                                          a szczypawki do....doooooooooooobranoc
                                          • ellenai Re: Zimno sie ... 17.12.05, 03:22
                                            wy chrapiecie a ja popijam winko weekendowe!
                                            • aleks44 Re: Zimno sie ... 17.12.05, 16:59
                                              w nocy to sie spi,a nie wino pije,no chyba ze we dwoje
                                              • aktsieta Re: Zimno sie ... 17.12.05, 20:20
                                                jasne już niedługo klub AA Twoim klubem? :)
                                                • aleks44 Re: Zimno sie ... 17.12.05, 20:52
                                                  w usa to moze sie inaczej nazywa hehe
                                                  • aktsieta Re: Zimno sie ... 17.12.05, 20:56
                                                    Przychodzi Facet do monopolewego przedstawia się i prosi o flaszkę.Sytuacja powtarz sie kilkakrotnie.Nie wytrzymuje sprzedawczyni i pyta się dlaczego się za kazdym razem przedstawia
                                                    -by nie pomyślała pani że jestem anonimowym alkoholikiem pada odpowiedz.
                                                  • aleks44 Re: Zimno sie ... 17.12.05, 21:09
                                                    ja sie nigdy nie przedstawiam ,znaja mnie hehe
                                                  • aktsieta Re: Zimno sie ... 17.12.05, 21:34
                                                    skoro jesteś częstym gościem? zapewne sprzedają tam świeże mleko:)
                                                  • ellenai Re: Zimno sie ... 18.12.05, 06:52
                                                    hehehhehe piekny ten kawal o anonimowym alkoholiku!
                                                  • ellenai nazywa sie tak samo!n/t 18.12.05, 06:53

• dunajec1 Re: nazywa sie tak samo!n/t 18.12.05, 14:37
                                                    W monopolowym sprzedaja mleko?
                                                    Oczywiscie,....od wscieklej krowy.
                                                  • aktsieta Re: nazywa sie tak samo!n/t 18.12.05, 14:40
                                                    A pił ktoś z WAS KUMYS?
                                                  • dunajec1 Re: nazywa sie tak samo!n/t 18.12.05, 15:16
                                                    Ja jeszcze nie,ale to kobyle mleko,tak ze nie bede,chyba ze ktos nazwie tak
                                                    gorzale,to moze.
                                                  • aktsieta Re: nazywa sie tak samo!n/t 18.12.05, 15:20
                                                    zfermentowane mleko kobyle ciekawe jak smakuje?
                                                  • ellenai Re: nazywa sie tak samo!n/t 18.12.05, 18:16
                                                    nigdy nie pilam czegos takiego!
                                                  • aktsieta Re: nazywa sie tak samo!n/t 19.12.05, 08:33
                                                    Chyba pora spróbować :)Ale jak od tego robią się skośne oczy? :)
                                                  • aleks44 Re: nazywa sie tak samo!n/t 19.12.05, 09:12
                                                    nie pilem,choc kiedys moze sie trafi ,zresza ludzie pija wszystko,nawet Borygo,
                                                  • aktsieta Re: nazywa sie tak samo!n/t 19.12.05, 14:10
                                                    racja.Poproszę wodę brzozowa,-zapakować,-nie wypiję na miejscu :)
                                                  • ellenai Re: nazywa sie tak samo!n/t 19.12.05, 18:12
                                                    to dobrze ze nie wypijesz na miejscu,trzeba oszczedzac innych heheh
                                                  • zuzanna6 Re: nazywa sie tak samo!n/t 19.12.05, 21:51
                                                    hi hi hi

a od tego mleka nie robia się skosne oczy, jak kobyła polska, ale nadmiar
                                                    powoduje wierzganie
                                                  • aktsieta Re: nazywa sie tak samo!n/t 20.12.05, 09:33
                                                    i rżenie :)
                        • sledzik4 Re: Zimno sie ... 20.12.05, 15:31
                          Koniec zimy - u mnie - leje jak z cebra... od rana. :(
                          Pracuję obok IMiGW. Rano na "ichnim" wyświetlaczu widziałem +3.
                          • aktsieta Re: Zimno sie ... 20.12.05, 16:44
                            Uśmiechnij się, juro to wszystko zamarznie:)
                            • ellenai Re: Zimno sie ... 20.12.05, 16:54
                              u mnie rano bylo -16 C!
                              • aktsieta Re: Zimno sie ... 20.12.05, 17:48
                                ALE Z cIEBIE ESKIMOS :)
                                • zuzanna6 Re: Zimno sie ... 20.12.05, 18:08
                                  o rany elle, faktycznie masz warunki jak na biegunie
                                  • aktsieta Re: Zimno sie ... 20.12.05, 18:14
                                    reniferami przyjedzie do Ciebie mikołaj?
                                    • zuzanna6 Re: Zimno sie ... 20.12.05, 18:45
                                      hi hi hi na pewno
                                    • ellenai Re: Zimno sie ... 20.12.05, 18:46
                                      mam nadzieje,ze przyniesie mi mnostwo prezentow!
                                      • zuzanna6 Re: Zimno sie ... 20.12.05, 18:51
                                        zycze ci tego elle z całego serca

czy bez problemów dojeżdżasz do pracy?
                                        kurcze jak wytrzymujesz to zimmno?
                                        • aktsieta Re: Zimno sie ... 20.12.05, 19:40
                                          a mi to już nikt życzeń nie złozy ? :)
                                          • zuzanna6 Re: Zimno sie ... 20.12.05, 20:24
                                            alez kochana i tobie zycze z całego serca duzo prezentów
                                            • ellenai Re: Zimno sie ... 20.12.05, 20:44
                                              to oczywiste ze dla was tez musza byc prezenty!
                                              • sledzik4 Re: Zimno sie ... 21.12.05, 08:02
                                                Jak wracałem wczoraj z pracy było +4,9.
                                                Dzisiaj rano +1,1. :)
                                                Czyli jeszcze nie zamarzło. ;)
                                                • aktsieta Re: Zimno sie ... 21.12.05, 15:00
                                                  MI JEST ZIMNO JAK TYLKO POMYŚLĘ ŻE MAMY ZIMĘ I NIC NA TO NIE PORADZĘ.ZBIERAM NA BILET DO CIEPŁYCH KRAJÓW:)
                                                  • ellenai Re: Zimno sie ... 21.12.05, 16:03
                                                    u mnie wczoraj popoludniu bylo bardzo przyjemnie!
                                                  • aktsieta Re: Zimno sie ... 21.12.05, 16:08
                                                    zapewne tak ciepło że pod nosem skrzepło? :)
                                                  • ellenai Re: Zimno sie ... 21.12.05, 16:20
                                                    no to juz jest zbyt czarna wizja! brrrrrr
                                                  • aktsieta Re: Zimno sie ... 21.12.05, 18:08
                                                    całe szczęscie że jeszcze pół roku i znowu będzie ciepło :)
                                                  • sledzik4 Re: Zimno sie ... 21.12.05, 18:59
                                                    aktsieta napisała:
                                                    > całe szczęscie że jeszcze pół roku i znowu będzie ciepło :) <

To się nazywa OPTYMIZM. :D
                                                  • ellenai Re: Zimno sie ... 21.12.05, 19:17
                                                    heheh dokladnie!!!!!!!!!!!!!!!! trzeba byc optymista chocby nie wiem co!
                                                  • aktsieta Re: Zimno sie ... 21.12.05, 21:21
                                                    na Syberi mają jeszcze "lepiej" 10 miesięcy zimy a potem wsio leto i leto :)
                                                  • ellenai Re: Zimno sie ... 21.12.05, 22:33
                                                    no tam to maja niezle!
                                                  • aktsieta Re: Zimno sie ... 22.12.05, 10:25
                                                    u nas też nie lepiej, lato trwa w najlepszym uładzie 3 miesiące a potem wsio zima i zima :)
                                                  • sledzik4 Re: Zimno sie ... 22.12.05, 10:59
                                                    Wrocław dalej w deszczu.
                                                    Mam nadzieję, że w sobotni poranek sądecczyzna przyjmie mnie masą białego
                                                    puchu. :)
                                                  • ellenai Re: Zimno sie ... 22.12.05, 18:19
                                                    no w beskidzie snieg caly czas sledziku! to bedzie zima ze hej
                                                  • sledzik4 Re: Zimno sie ... 23.12.05, 08:07
                                                    ellenai napisała:
                                                    > no w beskidzie snieg caly czas sledziku! to bedzie zima ze hej <

Już się zaczynam cieszyć Ellenai. :D
                                                    Na Zachodzie bez zmian. ;)
                                                    Dzisiaj na IMiGW... +5,1 i pada. :(
                                                  • ellenai Re: Zimno sie ... 23.12.05, 11:50
                                                    a to fajnie pozdrow beskidy ode mnie swiatecznie!!!!
                                                  • aleks44 Re: Zimno sie ... 23.12.05, 12:20
                                                    z dachu kapie,lepiej zeby mroziku troszke bylo
                                                  • ellenai slisko wtedy bedzie aleks n/t 23.12.05, 16:07

• sledzik4 Re: Zimno sie ... 23.12.05, 14:21
                                                    ellenai napisała:
                                                    > a to fajnie pozdrow beskidy ode mnie swiatecznie!!!!

Oczywiście - pozdrowię. :)
                                                  • ellenai eh dziekuje,cmokam n/t 23.12.05, 16:06

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka