patyrka 08.08.05, 21:15 ludziska jak wam sie podobaly sobotnie urodziny JOYa?????pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwejk3 Re: 5lecie JOYa 08.08.05, 21:19 nie mialem przyjemnosci tam przebywac. Byly darmowe drinki do pólnocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinektg Re: 5lecie JOYa 12.08.05, 18:13 ostatnio tam nie bywam więc nie skomentuje jakoś nie ma w tym mieście coś co by mnie zainteresowało bo za czasów studenckich bywałem w Worldzie Screamie i Faunie w Sączu u nas to amatorszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: 5lecie JOYa 12.08.05, 18:41 racja... niestety nie ma w Gorlicach typowo imprezowego lokalu na poziomie :( a szkoda ja za dawnych czasów też jeździłam na imprezy do sącza - teraz mi sie już nie chce ale za to spragnionym imprez powiem, że podobno w Skołyszynie czy gdzieś tam w okolicach jakiś czas temu otworzyli właśnie coś takiego. Nazywa się to o ile dobrze pamiętam "Calipso" ( nie wiem czy tak sie to pisze) w ażdym razie ponoć jest tam fajnie. Może ktoś coś wie więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
patyrka Re: 5lecie JOYa 25.08.05, 14:57 slyszalam cos o tym calipso.podobno jest calkiem przyjemnie,tylko gorzej z bezpieczenstwem. Odpowiedz Link Zgłoś