ciupazka 17.07.05, 15:46 Więcej nie trzeba, gębusia sama się śmieje...:To jest kampania wyborcza! www.cimoszenko.info/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 17.07.05, 18:41 oj to prawda,geba sama sie smieje ale czy nalezy sie smiac????,boje sie ze i tak nasz narod zrobi wszystkim na zlosc i zaglosuje na cimoszke,wybaczy mu pzpr,kolesiostwo,tak jak wybaczono "male bledy"obecnie panujacemu,klamstwo z wyksztalceniem,siwca calujacego ziemie,problem z utrzymaniem rownowagi... i wiele wiele innych. nawet teraz gdy jeszcze nie jest najwazniejszy,juz teraz pokazal,nie chcac zeznawac przed komisja,wiec sa jednak u nas rowni i rowniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 17.07.05, 18:49 TY przeczytaj to wszystko, to naprawdę świetny humor, dawno się tak nie pośmiałam, hehe... A czy się zdrowo pośmiać się to grzech? Może się ludziska zaczną się zastanawiać nad własnym postępowaniem, już się trochę zaczynają... Mnie raczej dziwi konstrukcja prawa, taka dla równiejszych, żeby na 4 łapy mogli zawsze upaść i bez zadnych konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 17.07.05, 19:52 Wiesz to jest humor,ale im nawet jak by plunal w gebe to powiedza ze deszcz pada ja wiem o nich wiele i dokladnie pamietam,jak za prl-u,do sasiada po dozynkach przyjechali rolnicy z winiencem,na ktorym byl przyspawany krzyz,kazal kierowcy go odpilowac,ten sam kierowca przyjezdzal z zaopatrzeniem: gazeta trybuna ludu kawa,herbata,oraz wszystko to co bylo na kartki,a ludzie godzinami stali w kolejkach bez zadnej gwarancji ,ze dla nich wystarczy,dlatego wybacz,ale mnie k.... tlucze jak widze te geby,ustawiaone do innego koryta. milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 18.07.05, 02:52 uf,niestety polityka jest paskudna! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 18.07.05, 09:29 Przedstawiona w takiej formie jak w tym linku nie jest paskudna, cuuuudna! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 18.07.05, 17:55 i tu musze przyznac ci racje ciupazko kochana! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.07.05, 12:04 "ZOMBIE .. POKOLENIE" eSeLDe - to znak Kocha Cię, o tak Czerwień barw, Twój krzyk - zew natury! Masz już kopę lat Wiesz co w partii gra Dobro zło i śmiech w lewe oczy władzy smak jak skok Kumple są, jest noc Partia jest o krok - już wybrałeś Każde pokolenie ma własny czas Każde pokolenie chce zmienić świat Każde pokolenie odejdzie w cień A nasze - nie Okres zmian twój bunt Wolność ma swój gust Rzucasz las by kwas nam zapodać Dzieci płacz z USej Gorzki smak Basi łez I ta myśl by to - wszystko wygrać Każde pokolenie ma własny czas Każde pokolenie chce zmienić świat Każde pokolenie odejdzie w cień A nasze - nie Każde pokolenie ma jeden głos Każde pokolenie chce ugrać coś Każde pokolenie rozejdzie się A lewe - nie Droga na sam szczyt A tam będzie git Tylko ślady po... pokoleniach Każde pokolenie ma własny czas Każde pokolenie chce zmienić świat Każde pokolenie odejdzie w cień A nasze - nie Każde pokolenie ma jeden głos Każde pokolenie chce ugrać coś Każde pokolenie rozwieje się a nasze - nie Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.07.05, 12:22 Końca nie ma....hehe..: www.cimoszewicz.neostrada.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.07.05, 17:22 nie no dobre to jest! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.07.05, 18:59 ale sie usmiałam hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.07.05, 19:06 a ja uwielbiam piosenkę, którą sama napisałam hi hi hi Millerek Słowa napisane do melodii piosenki ludowej...”gęsi za wodą, kaczki za wodą..... Jestem se Millerek Dana moja dana Marzyłem o władzy Chyba od zarania Kaczki zawodzą, Kaczki zawodzą Uciekaj Millerku, bo cię powiodą.... Jak mnie klepał Olek, Było mi z tym dobrze Sukces poszedł w pole teraz łaski zebrzę Bo Kwaśniewski raz, no a Hausner dwa Zmienimy podatki tra la la la A co tam aferki i dziurki w budżecie to nie moje wina sami o tym wiecie bo Rywinek raz, no a Łapiński dwa idźcie do cholery tra la la la la Unio moja Unio Życie mi ratujesz Wszystko co się stało Sobie przypisuje Gwiazdki z sierpem raz, gwiazdki żółte dwa Jak nie wschód to zachód tra la la la la Śpiewa chórek – Ukochany kraj, umiłowany kraj, Ukochane i miasta, i wioski. Ukochany kraj umiłowany kraj Szkoda, że i Millerowski.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.07.05, 19:28 dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciupazka pewno sie szczegolnie ucieszy z tego wiersza bo ona ostatnio w politycznym nastroju jest hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.07.05, 19:42 hi hi hi zaraz jeszcze cos poszukam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.07.05, 19:55 Bajeczki zapożyczone - Dlaczego płaczesz – staremu mówił SLD – ek młody – w demokracji masz lepsze, niźli za komuny wygody? - Tyś w niej zrodzon – rzekł stary – przeto ci wybaczę, jam był komuch, teraz tyle opozycji....więc dlatego płaczę Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: D:D:D:D:D:D:D:)))))))))))))))))n/t 19.07.05, 20:44 o jak sie cieszę, ze cie troszke rozbawiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: D:D:D:D:D:D:D:)))))))))))))))))n/t 20.07.05, 17:51 a ciupzka poczytała he? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: D:D:D:D:D:D:D:)))))))))))))))))n/t 20.07.05, 18:25 hehe bardzo,cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: D:D:D:D:D:D:D:)))))))))))))))))n/t 20.07.05, 18:42 aż się łezka o oku kręci, że istnieją jeszcze regiony, gdzie można sobie takie rzeczy popisać i nie zjawia się żaden troll bluzgający bez sensu na wszystkich z lewej i prawej... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: D:D:D:D:D:D:D:)))))))))))))))))n/t 20.07.05, 18:44 odpukac, mamy szczescie rillian!a ty tu przychodz ,jestes przeciez mile widziany na sadeckim forum,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: D:D:D:D:D:D:D:)))))))))))))))))n/t 20.07.05, 18:48 No, po takim całusie będę wpadał częściej! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: D:D:D:D:D:D:D:)))))))))))))))))n/t 20.07.05, 18:52 ....tylko ciupazki do ciupy nie wsadźcie za to, hehe... Humor przedni wynalazłam w necie...Niektórzy, ciasne głowy... kasujom... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ciupazke do ciupy?NIGDY 20.07.05, 18:57 ciupazka jest nasza i bronic jej bedziemy do ostatniej kropli krwi,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: D:D:D:D:D:D:D:)))))))))))))))))n/t 20.07.05, 18:58 ciupazka, jesteśmy z tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: D:D:D:D:D:D:D:)))))))))))))))))n/t 20.07.05, 22:13 i to mocno z toba! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: o po takiej deklaracji 20.07.05, 19:34 ...cmok dla zuzanny za wierszyk piykny, do cudu, hehe... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: o po takiej deklaracji 20.07.05, 19:51 ...i proszę waj, zachowajcie czujność: cimoszenko.info/obrazy/tajemnica_ordynackiej.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: o po takiej deklaracji 22.07.05, 18:27 ..tylko zagłosować na zakochanych: www.cimoszenko.info/obrazy/zakochani.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: o po takiej deklaracji 22.07.05, 19:22 bo czerwoni,a czerwony to goracy Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: o po takiej deklaracji 24.07.05, 10:13 to ja się zapytam alexa: Czy Tobie w takich chwilach dreszcze biorą z zimna? Nie chce mi się wierzyć....hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: o po takiej deklaracji 24.07.05, 10:26 c.d.n.: www.cimoszewicz.neostrada.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: o po takiej deklaracji 24.07.05, 10:43 nie mam zludzen co do tej opcji politycznej,od wielu,wielu lat,wiec raczej nie sa w stanie mnie niczym zaskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: o po takiej deklaracji 24.07.05, 11:11 Aleks 44, nie przesadzaj, wiedza i wiara potrafi wszystko, wiec odczekaj jeszcze kilka miesiecy cierpliwie, Czas robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: o po takiej deklaracji 24.07.05, 17:14 ...dobrze wiedzieć alex 44, jak garnąć do siebie, hehe, grodek 1 ma rację. Jeszcze trochę i my się też nauczymy, hehe, zobaczymy co wtedy powie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: o po takiej deklaracji 24.07.05, 18:49 wszystko czlowiek przetrwa,tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: o po takiej deklaracji 24.07.05, 19:29 ja juz mam tego dosc,zawsze przed wyborami to samo jeden lepszy od drugiego,a potem kazdy ma nas w d..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: o po takiej deklaracji 24.07.05, 19:49 ano stara spiewka,ogolnie znana! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: o po takiej deklaracji 27.07.05, 10:25 śpiywomy jesce roz: "Nie kcem, hale musem": I z humorem ...nie zaszkodzi nikomu, hehe...: www.cimoszenko.info/ czerwony życioryz: www.cimoszenko.info/zyciorys.html Do kompletu WC rodzinka i ślub synka: www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1313 To sie nazywo demokracyjo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: o po takiej deklaracji 27.07.05, 15:02 ciupazka napisała: > śpiywomy jesce roz: "Nie kcem, hale musem": > I z humorem ...nie zaszkodzi nikomu, hehe...: > > www.cimoszenko.info/ > > > czerwony życioryz: www.cimoszenko.info/zyciorys.html > > > Do kompletu WC rodzinka i ślub synka: > > > www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1313 > > To sie nazywo demokracyjo!!! I na tym mozno zrobić biznes: butik.pl/cimonopol?l=pl Droooogie te koszulki... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: o po takiej deklaracji 27.07.05, 16:27 hehe ciupazka wylawia co lepsze kaski! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 28.07.05, 12:42 Galeria sawki i nie tylko... ludzie.wprost.pl/sawka/?O=36030 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 28.07.05, 15:43 :)hehe humorek ciupazke nie opusza i super! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 28.07.05, 23:36 Ha! A to już nie aą żarty...: Oficjalna stronka i program nawet: www.sld.org.pl/ Wszyscy oni mają takie same programy a potem, po wyborze mają nas "kansi". www.sld.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 05:23 no wlasnie, o kant d to wszystko rozbic Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 15:11 ja bym ich wszystkich ,na ksiezyc,niech tam rzadza Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 16:57 no wiesz i wtedy ksiezyca nie bedziemy miec a tak fajnie w nocy swieci! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 17:05 hi hi hi, a Kaczyńscy to juz raz księzyc ukradli Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 17:32 na szczescie nie permanentnie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 19:22 "Wirus SLD" - śpiewa Paweł Kukiz and Piersi: pawelkukizpiersi.mp3.wp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 19:26 Link plus treść refrenu, hehe.... na casie! > "Wirus SLD" - śpiewa Paweł Kukiz and Piersi: > > > pawelkukizpiersi.mp3.wp.pl/ "Wirus SLD"P.Kukiza? Refrenik do cudu piykny! "(...) Opasłe mordy, krzywe ryje Ku..two wszędzie tam, gdzie wy Jak ja was, ku.., nienawidzę Jak do was bym z kałacha bił A nawet jak wam plunąć w twarz To wy mówicie, że deszcz pada Je..a wasza partia mać, co mi ojczyznę okrada Nadejdzie kiedyś taki czas Za wszystko, ku.., zapłacicie W helikoptery wsadzą was i nigdy już tu nie wrócicie" Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 20:11 dokladnie tak jest jak spiewaja! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 20:52 Sztab Ciumoszenki oficjalne zgooglowany: www.google.com/search?hl=pl&q=cimoszewicz&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 21:03 hehe no to dopiero atut! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 21:04 nie moge na nich patrzec,dzis przez dwie godziny patrzylem na czerwony kolor,mam juz dosc Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 21:10 a czemu tyle musiales patrzyc na czerwony kolor i na czym on byl? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ,.,., Humorek polityczny... 29.07.05, 23:26 no własnie i do tego tak sie utudził, ze przepadł, hmmmm tem mnie to intryguje Elle, mali bracia Kczyńscy grali główne role w filmie na postawie ksiązki Kornela Makuszyńskiego "o dwóch takich co ukradli księzyc" to bardzo symaptyczna bajka o dwóch łobuzach, ktorzy naprawde ukradli księzyc Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: ,.,., Humorek polityczny... 30.07.05, 11:03 No, Gorale musza sie kupy trzymac, czy to Gorale z Gor Swietokrzyskich czy to Gorale z Gor Sadeckich !!! Gorale Gora !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: ,.,., Humorek polityczny... 30.07.05, 11:09 No, co Wy spicie w Nowy Sacz, jak cale Kielce o Was Wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: ,.,., Humorek polityczny... 30.07.05, 11:11 Gorale - Goralom ten los zgotowali forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=27123889 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 30.07.05, 15:01 Hehe, jo awansowała do Kielc, widzem, widzem..., ni ma za darmo, 10 roków Wos grzmociyłak i dobrze strasyłak, piyrse w L.O. im Żeromskiego, a pote w Politechnice Świętokrzyskiej...w "nasyk" punktak konsultacyjnyk, hehe... Co to był za caaaaas? Cyzbyś był moim "absolwentem", grodek???? No to: "Rusoj, rusoj, rusoj sobom , bo ni moge tońcuyć z Tobom, lepiej byk sie przebiył kołem, jako tońcyć z takim wołem" Rusoj, rusoj te Kielce, tam strasy... na tyj kielecczyźnie... Hehe... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 30.07.05, 16:13 Znocie tom Paniom Profesor? He? A moze tom Paniom sklonujymy ? Wyobrozocie se, że Ona i ino Ona goni po Polsce w setki tysiącach kopiii??? Wsędy, wsędy... A tak bedzie za cimoszenki!!! I na nos syćkik, nie takik wyrok - EUTANAZJA a pote zamiana nos na śtucne dyjamenty! Hale bedzie fajnie!!! Strach sie boć! www.cimoszenko.info/obrazy/narzeczona_frankensteina.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 30.07.05, 21:11 mowilem wyslac ich wszystkich na ksiezyc,choc Ellen mowi ze za blisko,moze ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 31.07.05, 11:25 Wystarcy ik przegnać dobrze na rowerach, hehe, bier ik za rzyciom, hehe... Na mój dusiu, dobrze im syćkim to zrobi! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 31.07.05, 17:41 grodek1 napisał: > No, co Wy spicie w Nowy Sacz, jak cale Kielce o Was Wiedza. Ka ta , co ta, fto by ta społ ? Teroz Szyzkowskom lustrujymy, hehe: www.szyszkowska.pl/img/komiks.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 31.07.05, 18:21 czego jak czego,ale marazmu temu forum nie mozna przypisac,tutaj sie caly czas cos dzieje,kochane ludzki cos pisza caly czas!nie spimy przeca cmok! ot chocby ciupazka lustruje! super jest Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 31.07.05, 18:26 Nawet w nowym wortalu politycznym "wybory pl." humorek jest: www.wyborczy.pl/index.php?akcja=spistresci&sekcja=polityczny_humor&PHPSESSID=3518253cf00e9d4007084fff3da82 475 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 03.08.05, 11:26 Tego tyz bieremy na humorek, fto to jest??? Wie kto? Zaroz sie dowiymy, bo stronke i aspiracje na prezydynta, bajako, tyz mo: www.liwiuszilasz.pl/page6.html Kruca, co jedyn to ciekawsy i śmiyśniyjsy, hehe... Jako sie Wom tyn kandydat widzi, he? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 03.08.05, 13:05 jaki łun piekny, a gdzie byl wczesniej,do jakiej partii nalezal ??? jakie to szczescie ,ze mamy duzo kandydatow,jest z czego wybierac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 03.08.05, 17:10 a ja uwazam ze mimo iz tylu jest kandydatow to jednak nie ma z czego wybierac Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 03.08.05, 20:47 Kogo wybierzecie jak przyjdzie Wam wybrać między Kaczoe=rem a Tuskiem albo Cimoszką-Tuskiem w II turze, jescze może być trzecia alternatywa: Kaczor - Cimoszka... a wtedy kogo??? Kurde trzeba raz wybrać od razu w I turze! Ja stawiam na... prawice ,potem powiem, hehe...A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 03.08.05, 20:57 ja tez na prawo ide,ale czy to dobrze to sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 03.08.05, 20:58 Popatrzcie jaka fajna antystrona Kaczyńskiego, hehe : www.kaczynskimamalegofiutka.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ,.,., Humorek polityczny... 03.08.05, 22:05 moim zdaniem trzeba stawiac albo na pis, albo na po, nie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 05.08.05, 16:36 Hehe...(głośniki1) "Włodek już chce! Włodek już chce!"Pan Marszałek zdecydował się a ja niemoglam odmówić", hehe... Czerwony jak cegła, czerwony jak piec, Włodek chce! to fragment tego co usłyszycie w blogu galby: galba.blox.pl/html Cuuuudo!Tylko pogratulować poczucia przy tym wszystkim humorku! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 05.08.05, 23:25 Słuchałeś tej pieśnicki, ładnie to zrobili i dowcipnie! Hehe... Majom ludziska pomysły. Cosi kansi zawse nońde w necie, hehe... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 05.08.05, 23:39 wlodek chce ,jolanta ulegla dobre hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ,.,., Humorek polityczny... 06.08.05, 10:11 hi hi hi zleje się, ale to śmieszne, faktycznie, czego to ludzie nie wymyślą Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 06.08.05, 10:35 to jest zycie hehe a wlasciwie rzycie Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 06.08.05, 10:37 Musimy się tego nauczyć...to prawie hymn no i sondażach, brawo galba! "Gdzie one są Gdzie są wszystkie te sondaże Zabrakło ich A wcześniej było ich tak wiele Schowali je Po różnych szafach i redakcjach Pożarła je Galopująca cimokracja Gdzie są te sondaże Barwne słupki pięknych liczb Wcześniej było ich tak wiele Został po nich tylko smród Gdzie one są? Gdzie one są? Gdzie one są? Gdzie one są? Dla wielbicieli wartościowej muzyki mam również wielce obiecujący kawałek pod tytułem Przesyłka dla pana Cimoszewicza – TOP 10 wszystkich najpoważniejszych zestawień muzycznych murowane. Utwór opowiada o rozterkach młodego idealisty, który stoi przed trudną decyzją. Dla zachęty kilka wersów: Czerwony jak cegła, gorący jak wiec Włodek chce, Włodek już chce Dziś kusi go fotel, dziś jeden ma cel Włodek chce, Włodek już chce… " (cytat) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ,.,., Humorek polityczny... 06.08.05, 10:41 hi hi hi, pieknie spiewasz ciupazko i nawet nie fałszujesz, nucę z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 06.08.05, 11:07 macie dobry sluch,mnie to slon na ucho nadepnal Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 17.08.05, 17:12 ja za to glosu nie mam do spiewania! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ,.,., Humorek polityczny... 07.08.05, 12:03 nie przejmuj się aleks, śpiewaj, śpiewac kazdy moze, troche lepiej lub troche gorzej, w końcu nie o to chodzi jak co komu wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 17.08.05, 16:50 Nie może śpiewać, to niech sobie poogląda, humorek polityczny u sąsiadów: www.mult.3dway.org/ Ogladajcie, zanim, nie zamkną dostępu. poczytajcie sobie co wyprawiają z ludźmi. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2870613.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 17.08.05, 16:59 Kto komu?! Na czasie i u nas, hehe?! www.mult.3dway.org/look.php?id=21 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 20.08.05, 13:19 Noooo, nie wiem, czy to nad tym, co stało się z naszymi u sasiadów... piać.... To juz czarny humorek a autor tych krytycznych filmików aresztowany!: www.mult.3dway.org/mult_pl.php Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 05.09.05, 11:31 A teraz w morde... komu , no komu? H e? Hehe...chacha... pukne ze śmiychu, walka przedwyborcza przednia a ŚMIYCHU KUUUUPA! www.per.ry.pl/swfy/monk.swf Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 15.10.05, 19:20 Hehe, jeszcze nigdy tak weolej kampanii wyborczej nie było : www.orzelpocztowy.pl/tusk_len/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 21.08.05, 11:58 Ellena fciała śpiywać, to niek śpiywo, a my pomozemy przegnac dziadów: schlesien.nwgw.de/spiywka_wyborczo.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 26.08.05, 11:08 Hoho...Jolka, Jolka nie przesodzos??? A co powie mąż??? www.marhan.pl/slides/Humor%20(31).html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 27.08.05, 11:40 Hehe...Ci też się ratują , jak mogą! www.marhan.pl/slides/Humor%20(24).html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 03.09.05, 15:07 Co roz lepiyj!: my-uczennice-vii-liceum.atspace.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 03.09.05, 15:13 Robi sie "wesolo": Pamiętaj o tym: forum.gazeta.pl/forum/1,59000,2810934.html Forum Cimoszewicz - jak zachęcać? Co poradzić? Może tak:) www.cimoszenko.info/ Takiyj kampanii wyborcyj jesce nifto ni mioł!!! "Nie kcem ale musem". Nei uwidzimy. Walka wyborcza perfidna. Jesce takiej nikie nie było. Cemu??? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 03.09.05, 15:29 oj robi sie robi,ale juz mnie k.... bierze,jak sobie o tej kampani pomysle,a jak slysze Nałecza,to mi sie ..... to bardzo niecenzuralne slowo byloby tataj jak najbardziej odpowiednie Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 03.09.05, 18:03 Ty się nie przejmuj, to syćko ludzie Cimoszki robiom, i dlo Cimoszki, hale sie przelicyli...Metody walki politycznej są perfidne i wyuzdane. Patrz jaki teroz cysty, hehe... Nie daje Ci to nic do myślenia? Ciekawe, co też jeszcze wymyślą....? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 03.09.05, 19:26 ktos madry kiedys powiedzial,ze polityka to jest k.... i musze przyznac ze mial racje Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 05.09.05, 11:36 I to jaka, hehe.... liceum.cimoszenko.info/garbage_dump.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 05.09.05, 11:40 Wyciąłeś, nie rób tego, ta walka o fotel jest, to piękna historia tego będzie kiedyś. Hej! Mam se pójść? Strachy na łachy! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 05.09.05, 15:28 a niby kto mial to wyciac ??,bo ja nie kumam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 05.09.05, 16:21 Uwidzimy teroz...: giertych.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 05.09.05, 17:50 giertych jest bardzo na dole w sondazach Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 05.09.05, 17:59 jego nie biore nawet pod uwage,cimoszki,borowskiego tez,jedynie Kaczynski i Tusk,to dwa nazwiska na ktore bede glosowal,oczywiscie skresle jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 06.09.05, 05:24 ja podobnie jak ty faworyzuje tych dwoch,tzn tuska bardziej:)ale glosowac nie dam rady i tak:(buu Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 07.09.05, 15:43 Dowcipy o Leppieju: wiadomosci.onet.pl/1172856,2679,3,kioskart.html#czytaj Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 16.09.05, 17:54 Hehe, z czego się teraz pośmiejemy??? Cosik wymyślimy, A może Wy macie jakiś pomysł??? Teraz KTO????????? ZOSTANIE WYKOPSANY???? HEEEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ,.,., Humorek polityczny... 16.09.05, 21:08 noooo, jak oglądam ostatnio telewizje tonie wiem, czy śmiac sie, czy płakać, jedno dogonili króliczka, a króliczek przemówił ze to bzdura, drudzy udupili szarą eminecję za wazne papiery. a on ze papiery nie były wazne, tylko w starym pudle....kurde mol, przedwyborcze prowokacje, czy prawda jakaś, idzie zdurnieć Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.09.05, 14:41 I w nagrodę na odchodne od narodu: liceum.cimoszenko.info/sanktuarium.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.09.05, 14:43 Obywatel WC "Nie pytaj o akcje". To nie prima aprilis ale kłamać chcę I będę kłamał w każdy dzień To nie jest problem ale wkurzam się Gdy ciągle wciąż pytają mnie To nie jest moje ale córki mej Komisjo Ty uwierzyć chciej Taki zmęczony i wkurzony wciąż Dlatego nie, nie pytaj więcej mnie Nie pytaj mnie, dlaczego Orlen był Nie pytaj mnie, dlaczego nie mam już Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że Że tylko pomyliłem się. Źródło: TW Nikt Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 21.09.05, 11:00 Cimoszewicz zrezygnował Włodzimierz Cimoszewicz: "W proteście przeciw deprawowaniu obyczaju politycznego w Polsce rezygnuję z udziału w wyborach." Niestety, sądząc po stylu w jakim ogłosił rezygnację i szybkiej ucieczce przed dziennikarzami, rezygnacja ma związek z obiecanym w zeszłym tygodniu ujawnieniem wykazu transakcji giełdowych. Dzisiaj dziennikarze mieli dostać historię rachunku z biura maklerskiego Cimoszewicza. O tym, że coś jest nie tak można się było zorientować po tym jak głupio tłumaczono opóźnienia w ujawnieniu transakcji - ujawnianie wykazu transakcji się przeciąga bo trzeba z niego usunąć nazwiska osób sporządzających wyciąg. Był to chyba najgłupszy wykręt jaki można było wymyślić bo zamazanie nazwiska na wyciągu to raptem kilka minut a swoje wyciągi Cimoszewicz miał już w zeszłym tygodniu. Dzisiaj Cimoszewicz wygłosił tylko krótkie oświadczenie i zbiegł, żadnych dokumentów nie zobaczyliśmy i dopóki ich nie zobaczymy trudno będzie uwierzyć, że człowiek tak dbały o swój honor i opinię uczciwego ma wszystkie dowody swojej nieskazitelnej uczciwości tylko przez skromność ich nie ujawnia. To nie Jarucka zniszczyła Cimoszewicza, Cimoszewicz zniszczył się sam, choć słysząc co wygaduje teraz Janina Paradowska w TVN24 nie mam złudzeń, że o upadek Cimoszewicza zostanie oskarżony cały świat tylko nie on sam. Lech Wałęsa: "Dobrze zrobił, dla siebie też. Jeśli ma jakieś tam tyły, to po co mu to. Jakieś tyły ma, jeśli by nie miał, nie zrobiłby tego. Przecież on jest dość dzielny, tyle lat w polityce. W związku z tym no jednak został zmuszony. Psychicznie nie wytrzymał, ale z taką psychiką też nie można być prezydentem. Tak więc chyba dobrze zrobił." Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 21.09.05, 11:34 Czerwona PO obiecuje? czerwonepo.t35.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 21.09.05, 18:27 heh eno tak lepiej to na wesolo brac Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 01.10.05, 19:57 Dla przypomnienia poprzednich wyborów zaspiewajmy zmiewniając na Kaczor... www.upr.gniezno.pl/download.php?cmd=click&id=5 :)) Ooooooooo...ooooooo....Kaczor wygrał ... Kaczor , Kaczor wygrał na prezydenta dzisiaj Ty! oooooooo... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 02.10.05, 14:43 ...i...: liceum.cimoszenko.info/wyborcza1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 04.10.05, 13:49 bo wgrały...???? "Nagle - szok. Nagły skok. Krzywej wzrost, Szok we "Wprost"... Najpierw powoli, jak żółwiom się zdarza Minęły Kaczory Platfusów w sondażach Wygrały wybory i ciągną kampanie Aż w mediach załkali panowie i panie Lech Tuska dogania, przoduje w wynikach W salonie narasta powoli panika: Ach straszny, ach straszny, ach czeka ich los A Michnik z Urbanem zapłakali wgłos! Co robić i jak by odwrócić ten trend By wybrać Donalda i mieć happy end... Bo jakże, bo czemu, bo co ich tak pcha Że Donald, w wyborach tak mało szans ma? Że spada, że na pysk, że aż słychać plusk? To wiara - że Kaczor lepszy jest niż Tusk! To wiara że Kaczor potrafi zarządzać A sam publicznego nie skradnie pieniądza, Łobuzów rozliczy, powstrzyma złodzieja A o swej decyzji nie powie: "to nie ja" By w Polsce się żyło uczciwiej i lepiej I by móc za pensję więcej kupic w sklepie. Zwalczy bezrobocie i drogi zbuduje A jak ktoś skradł fundusze, to odbierze mu je. Dlatego w Donalda prawie nikt nie wierzy Oprócz Cimoszewicza, co jest w Białowierzy." Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: ,.,., Humorek polityczny... 04.10.05, 15:20 Ach te "Kaczory". To, który z Nich teraz prowadzi w sondazach, bo sie pogubilem? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 04.10.05, 19:24 ja tez juz nic nie rozrozniam i nie wiem:9hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 04.10.05, 19:53 O, jojoj. Lech prezydentem! Przecie do stołka tylko on kandyduje na poważnie z nijakim Tuskiem. Majaczku, żartujesz chyba , to nie zabawa, wybieramy glwę państwa polskiego, który ma dać sobie radę z wrogimi siłami na arenie międzynarodowej, odpór im oraz poradzić sobie z łobuzami wewnątrz kraju, których nam nie brakuje. Tych cech nie widać u panicza Tuska, niestety. Ja nie widzę go w roli głowy państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 04.10.05, 20:05 jakos bardziej widze tuska na tym stanowisku niz kaczynskiego:(ale co bedzie i kto bedzie to zalezy od was:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny... 04.10.05, 21:38 boja sie ,dlatego chca ich osmieszyc,jak by przed laty nie bylo grubej kreski,dzis nie byloby takich problemow.teraz kazdy z bylego pzpr jest jak nowy odrodzony,a jakie hasla na ustach,wszyscy ich obrazaja,szkaluja, oskarzaja,to jest nagonka itd. Tylko zapomnieli ze ludzie to nie bydlo,a kraj to nie folwark zwierzecy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 04.10.05, 21:48 masz racje z ta gruba kreska i tymi post komunistami:(eh Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 07.10.05, 22:27 To już ostanie żarty! Wcale mi nie do humorku!!! Musimy sie mądrze zdecydować. Ale póki co, to ciąg dalszy humorku, może ostatni, skoro tak dobrze ma być po wyborze TUSKA? Odpukać w nie malowane... Jedno pewne, na wybory musimy iść wszyscy!!! To nie są żarty i wybrać możemy juz w I turze oszczędzając przy okazji duże pieniądze! www.republika.pl/viilic/ Do zobaczenia po wyborach! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 14.10.05, 22:45 Czarny humorek nazywa się TUSK?: wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8040709&rfbawp=1129315505.067&ticaid=15cc Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 14.10.05, 22:55 to sie nazywa wg mnie przegiecie paly w druga strone,niedlugo trzeba bedzie udowadniac ze przodkowie walczyli po slusznej stronie w bitwie pod grunwaldem! cholera jasna zamiast skupic sie na tym co jest teraz ,na samym kandydacie i tym co ma do zaoferowania to my sie tu bawimy w ustalanie tozsamosci przodkow i krewnych,sasiadow i Bog wie kogo,to mi sie NIE podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 15.10.05, 19:24 Hehe...Jeszcze nigdy tak wesołej kampanii wyborczej nie było. Chyba Amerykę prześcigniemy...: www.orzelpocztowy.pl/tusk_len/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 16.10.05, 04:12 hehehe dokladnie ciupazko! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.10.05, 09:58 I posiedzenie Sejmu V Kadencji, a to nasi politycy w krzywym zwierciadle, hehe...: wybory2005.wp.pl/gid,8025820,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=21 Super...Pomalućku do końca temat dociągom... Uwidzimy co tyz dzisiok bedzie??? Cy ino zwada??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.10.05, 15:48 obstawiam za zwada,wiem ze to nieladnie ale tak chyba bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.10.05, 19:31 Premiera już mamy, a kampania wyborcza nadal trwa i na prezia wszyscy czekamy, tylko mi nie zartować i właściwego POLAKA dla POLSKI wybierać!!! hotnews.pl/artpolska-599.html Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny... 19.10.05, 19:45 no tak teraz kolej na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 20.10.05, 13:09 Nauczmy się śmiać! smiech to zdrowie! hotnews.pl/artnauka-300.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 21.10.05, 16:38 Ostatnie sploty i podrygi( głośniki!), dobre! animowanehistoryjki.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny...ZWYCIĘSTWO !!! 25.10.05, 06:59 Wielkie zwycięstwo TUSKA ... w aresztach i więzieniach: 1. Areszt Śledczy, Lublin ul. Południowa 5 - Kaczyński 4.29% - Tusk 95.71% 2.Chełm, Zakład Karny ul. Kolejowa 112 - Kaczyński 4,35% - Tusk 95,65% 3. Zakład Karny w Hrubieszowie ul.Nowa 64 - Kaczyński 4,65% - Tusk 95,35% 4. Zakład Karny w Zamościu, ul. Okrzei 14 - Kaczyński 7,14% - Tusk 92,86% 5. Areszt Śledczy, Radom ul. Wolanowska 120 – Kaczyński 3,36% - Tusk 96,64% 6. Oddz. Zewnętrzny Aresztu Śledcz., Radom ul. Witosa62 - Kaczyński 8,11% - Tusk 91,89% 7. Warszawa, Zakład Karny ul. Ciupagi 1b - Kaczyński 6,71% - Tusk 93,29% 8. Warszawa, Areszt Śledczy ul. Ciupagi 1 - Kaczyński 3,75% - Tusk 96,25% 9. Zakład Karny, Płock ul. Sienkiewicza 22- Kaczyński 7,67% - Tusk 92,33% 10. Siedlce, Zakład Karny ul. Piłsudskiego 47- Kaczyński 6,23% - Tusk 93,77% 11.Ostrołęka, Areszt Śledczy, ul. Romualda Traugutta 19 - Kaczyński 6,43% - Tusk 93,57% 12. Zakład Karny Nr 1 w Łodzi ul. Beskidzka 54 - Kaczyński 4,68% - Tusk 95,32% 13. Zakład Karny Nr 2 w Łodzi ul. Kraszewskiego 1/5 - Kaczyński 7,89% - Tusk 92,11% 14. Areszt Śledczy w Łodzi ul. Smutna 21- Kaczyński 6,18% - Tusk 93,82% 15. Piotrków Trybunalski, Areszt Śledczy - Kaczyński 3,37% - Tusk 96,63% 16. Zakład Karny w Sieradzu, ul. Orzechowa 5 - Kaczyński 3,35% - Tusk 96,65% 17. Poznań, Areszt Śledczy ul. MŁYŃSKA 1 - Kaczyński 4,58% - Tusk 95,42% 18. Poznań, Oddz. Zewnętrzny Aresztu Śledczego - Kaczyński 1,65% - Tusk 98,35% 19. Zakład Karny we Wronkach, ul. Partyzantów - Kaczyński 4,80% - Tusk 95,20% 20. Gdańsk, Areszt Śledczy ul. Kurkowa 12- Kaczyński 2,97% - Tusk 97,03% 21. Areszt Śledczy, Kraków Montelupich 7- Kaczyński 2,21% - Tusk 97,79% 22. Areszt Śledczy, Kraków Czarnieckiego 3 - Kaczyński 2,11% - Tusk 97,89% 23. Zakład Karny Kraków - Nowa Huta, Kraków Spławy 2 - Kaczyński 7,02% - Tusk 92,98% 24. Zakład Karny, Nowy Sącz, ul. Pijarska 1 - Kaczyński 4,01% - Tusk 95,99% 25. Świetlica na terenie Zakładu Karnego w Łupkowie- Kaczyński 3,03% - Tusk 96,97% 26. Wrocław, Areszt Śledczy ul. Świebodzka 1 - Kaczyński 4,08% - Tusk 95,92% 27. Wrocław, Zakład Karny Nr 2 ul. Fiołkowa 38 - Kaczyński 3,45% - Tusk 96,55% 28. Wrocław, Zakład Karny nr 1 ul. Kleczkowska 35 - Kaczyński 4,70% - Tusk 95,30% 29. Areszt Śledczy, Jelenia Góra ul.Grottgera 2 - Kaczyński 3,68% - Tusk 96,32% 30. Areszt Śledczy Zielona Góra ul. Łużycka 2 - Kaczyński 4,81% - Tusk 95,19% Hehe, cyzby tam siedzieli sami UCCZIWI, do tego o nojwyzsym IQ. Ciekawe tyz, na co oni licyli, na amnestie??? To sie przelicyli... To na nik mielimy budować IV RP? To podaję tym, ftorzy sie z nos usiłujom śmioć, ze u nos głosowacke posła za Kaczyńskim i jojcom nad tym, ze TUSK przesroł rybke w wyborak. DEMOKRACJA to wielgo PANI i robi porządek z takimi. Hehe... Tu widać dobrze wielgie zwycięstwo TUSKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny...ZWYCIĘSTWO !!! 15.11.05, 20:53 Koniec humoru politycznego. Swoja rolę spełnił. Dziękuję i do widzenia. Teraz : cenzura i wyjaśnienie potrzeby i roli luzu politycznego. Polecam majakowi i nie tylko. Hej! media.wp.pl/kat,38214,wid,8090962,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1&_ticrsn=5&ticaid=68cd Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny...ZWYCIĘSTWO !!! 15.11.05, 21:26 nie rozumiem dlaczego Tusk wygral w zakladach karnych ,pewnie cosik wiedzieli o Kaczynskim hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny...ZWYCIĘSTWO !!! 15.11.05, 21:58 Jak to nie rozumiesz? Przestępcy mają bardzo wysoki IQ takie jak TUSK. No i to tłumaczy najlepiej wysokie poparcie, hehe. Wiesz mnie tez to zastanowilo, rozkaz kurka wodna czy liczyli na obiecaną amnestię? Pyrrusowe zwycięstwo Tuska w zakładach karnych daje do myślenia... Hej! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ,.,., Humorek polityczny...ZWYCIĘSTWO !!! 16.11.05, 01:54 no to tworzy sie nam dyktatura,kuzwa slowo kaczka niedlugo nie bedzie mozna powiedziec bo mozna w pierdlu skonczyc,niezle ,!niezle! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny...ZWYCIĘSTWO !!! 16.11.05, 15:56 sa rozne uklady i ukladziki,ale mnie sie wydaje ze to dlatego ,ze jednak PIS zapowiadal wczesniej "zabranie" sie za sady,wyroki,korupcje,wiec chyba dlatego,nie chcieli PISu Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny.. 16.11.05, 23:31 Nowa wersja "Spieprzaj dziadu" nie maM wyboru, spieprzam, hehe: www.spieprzajdziadu.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny.. 27.11.05, 11:47 Metoda pozyskiwanie wyborców to szum koło "Parady Równiejszych" Ale czy mają oni równo pod sufitwm, w to wątpię, hehe. A kto Ano Ci z SLD i PO???? Popatrzcie na to: chadzboyz.com/gaypride/galleries/pride2004/dyke/img_6674.htm demoralizowanie małych dzieci: www.boyzone2.com/chadzboyz/pride/2003/boyz/136_3699_r1.htm znieważenie symbolu narodowego: www.chadzboyz.com/gaypride/galleries/pride2005/boyz/img_0818.htm Czy tak wygląda normalność? Tak to wyglada w Kanadzie, od tego zaczynali... Teraz MY! Pewnie, teraz u nas , a nuz to chwyci i głosow na wyborach przybędzie, a jakze! Kolorowo, z transparentami, niby to nic strasznego, ale z czasem pokażą swoje prawdziwe oblicze. Uczmy się! Myślenie ma przyszłość a poparcie, niestety w wyborach narazie spaaaada. Oj spada. A refleksje...Czy naprawde wszysy wiemy komu i czemu przytakujemy? Odnosze wrażenie, że nie. Policja ma takich jeszcze chronić i o nich zadbać, zeby im ktoś krzywdy nie zrobił? Paranoja... Czy musimy małpować z zachodu wszystko to co cuchnie? A "Paradni" maszerują równo... przez całą Polskę. Są oni również organizatorami, prowokatorami wszelkiej maści, z niektorych partii politycznych, szum wokół i problem robią a potem dziwią się niektórzy, że im poparcie w społeczeństwie spada przed wyborami. To sa tylko skutki. Puknijcie się syćka w coło, jak go mocie, pokiel cas. Przecie jakosi granica i tu musi być. Kraj , ftory wydoł na świat Jana Pawła II takie brewerie w Polsce toleruje...?! Ka rozum do rozumu, no ka??? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny.. 27.11.05, 12:54 nie czytam,bo chyba wiem co tam pisza,ja jestem za tym ,zeby sobie zyli w naszym kraju,ale nie musza sie z tym obnosic i manifestowac swojej postawy. Uwazam ze wielu teraz inaczej mowi z checi przy przypodobania sie innym,ale za jakis czas beda narzekac i oskarzac innych.Dla mnie jesli ktos jest innej orietacji niech sobie bedzie,ale nie mozna mnie zmusic zebym go traktowal na rowni z innymi!!!!.Dla mnie normalnoscia jest: zona + maz + dzieci,jezeli ktos uwaza, ze lepszy model rodziny to maz + maz,to dzieci z kad z adopcji,czy bocian przyniesie,to czy jest to normalne ???tego nie rozumiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny.. 05.12.05, 12:35 !4 lat Radyjka Maryja.... To ci Jubileusz... "Do rozgłośni dodzwoniła się słuchaczka, która z powodu choroby nie może pojechać do Torunia. Przeczytała pieśń, jaką ułożyła o moherowych beretach - na melodię "Biała mewa": Poprzez Polskę wionął wiatr nadzieją, naród czeka na ratunek swój, komuniści nienawiścią zieją, opluwają to, co święte jest. ref.: Moherowy beret sobie włóż i przy radiu stój jak anioł stróż. Pokaż im, jak Polakiem być, Pokaż, jak uczciwie z Bogiem można żyć. Garną się pielgrzymki do Torunia, w modłach powierzając życie swe, kocha cię lud, ojcze Tadeuszu, prawdą i miłością obroń się. ref.: Moherowy beret sobie włóż... No to śpiywomy i my! Hehe.. to dobe, sztandar to moherowy beret: img502.imageshack.us/img502/7527/beretmoher1up.jpg, i hymn tyz juz majom i naprzód. na wschód!!! Cy ka??? Partyja Maryja tyz jest: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=20655331 Boooze, ka my to juz som jest??? W drodze z pielgrzymką Partyji z radyjem i ryjem ... Ryja Oćca Dyrechtora. I marś! Lewa, lewa, lewa... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny.. 05.12.05, 23:15 to sie Ojciec Dyrektor musi cieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: ,.,., Humorek polityczny.. 13.12.05, 11:01 Ano musi.Ręce zaciera z uciechy :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ,.,., Humorek polityczny.. 13.12.05, 17:05 juz obiecalem,ze nie bede o tym radiu sie wypowiadal hehe ale powinni zabrac goscia do kurii za d....,powiedziac kilka slow i bylby spokoj,a tak ???? wychodzi ze, panstwo w panstwie Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: ,.,., Humorek polityczny.. 13.12.05, 17:20 Może wzieliby gdyby się nie działkował kaską.Jeżeli nie wiadomo o co chodzi to napewno chodzi o pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny.. 15.12.05, 01:41 To dobre:"Jezeli komuś nie podoba się Platforma, nie musi w niej być" Sośnierz naraził się leniom, hehe i won z PO. Święte słowa Panie TUSK, święte słowa, najlepiej nic nie robić: www.orzelpocztowy.pl/tusk_len/index.htm 7:1 - to wynik głosowania. PO zaczyna naśladować PZPR? Czyżby? Jak smiał udzielać wywiadu, na które ma patent tylko TUSK, no jak śmiał, hehe dobre to O jeden wywiad za dużo? Do roboty NIETOTY z PO!!! Do roboty, opozycji Wam się zachciało, hehe... i lojalności a poglądy schować za pazuche, nie ujawniać. Dobre oj, dobre, bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny.. 15.12.05, 03:01 Dziergajom juz berety moherowe z okazji 14 rocznicy Moherowców coby było ik dość na 15-tą...: www.moheroweberety.net/go/pl Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: ,.,., Humorek polityczny.. 15.12.05, 08:03 a niech i dziergaja stringi z moheru>Nieważne co sie nosi.Boję się faszyzmu głoszonego przez radio RM. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., Humorek polityczny... 04.04.06, 15:42 Hehe, jesce weselej po wyborak...: my-uczennice-vii-liceum.atspace.com/index.html#3pjs Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Moherowe jarmarki 04.04.06, 19:53 Moherowe berety (na melodię Kolorowych jarmarków) Kiedy słucham mego radia, tych audycji tak natchnionych O masonach ciągle myślę, co na Radio jadem plują Ile jeszcze trzeba rozmów, tych niedokończonych Co wyliczę to wyliczę ale zawsze wtedy powiem, że najbardziej mi brak: Moherowych beretów, nawiedzonych Giertychów Rozmodlonych dewotów, nadętych bigotów Polityków drewnianych, PiSiorów bujanych Cukrowej waty i z piernika chaty Gdy w toruńskie jadę strony, straszne rzeczy przypominam Rydzykowe słyszę dzwony, czy ktoś rozum tam zatrzymał I gdy pytam cicho siebie, czego żal dziś tobie Co wyliczę to wyliczę, ale zawsze wtedy powiem, Że najbardziej mi żal. Moherowych beretów… Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Moherowe jarmarki 09.04.06, 14:42 Hehe, Ciekawość fto za tyn oćcem Dyrechtorewm stoi, on se w nolepse urzęduje, Kościół rozwała, a te mohery nic nie widzom, hehe.. Partyja Maryja!: www.youtube.com/watch?v=WyxEdbyswKA Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Aktualny eksrtra hit! Roman Ty mozesz być! 06.05.06, 22:04 Czas skończyć... z tym Sejmem, czas skończyć z tym rządem... Nie zaskoczy Cie lewy sierpowy...itd. To nie my Roman, to nie my!" Posłuchajcie i obejrzyjcie galerię z Gertychem: www.giertych-stop.kom.pl/photogallery.php?photo=49 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Roman Ty mozesz być! 06.05.06, 22:15 fajne filmiki... video.google.com/videoplay?docid=5156414776370860501&q=giertych Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Roman Ty mozesz być! 07.05.06, 10:40 I roz i na wesoło, hehe... Niechaj znikną uśmieszki? O nieeee! giertych-stop.kom.pl/downloads.php?cat_id=2&download_id=18 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Roman Ty mozesz być! 07.05.06, 11:11 Fotogaleria : www.giertych-stop.kom.pl/photogallery.php?photo=51 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: O odnowa na "wesoło"... 05.10.06, 18:36 Dawno mnie tu nie było... ale... czas leci , humorek polityczny też kwitnie wokoło, zapraszamy do usmiechu: www.youtube.com/watch?v=LjpkTk3YNFc Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: O odnowa na "wesoło"... 05.10.06, 20:59 doborowe towarzystwo !!!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: O odnowa na "wesoło"... 11.10.06, 09:42 Cyrkowo sie zrobiło....: www.youtube.com/watch?v=XiPLFPZie-M&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: O odnowa na "wesoło"... 11.10.06, 21:41 za cyrkiem nie przepadam,a tu sie plakac chce !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: O odnowa na "wesoło"... 12.10.06, 16:59 Nie narzykoj alex, hehe. Jaki nas Romcio mendrol i do tego słodki, syćko, syćko Mu wysło, hehe... ociec "paktu bis" www.marhan.pl/slides/Humor%20(5).html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: O Gertychu i LPR na "wesoło"... 12.10.06, 17:48 Jak to szybko i satyrycznie podchwycili: www.youtube.com/watch?v=ukijSgy2ZY0&NR Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: O wszystkim...z uśmiechem 15.12.06, 18:09 Z głupia frant? Tak czasami samo wychodzi ... www.frant.tivi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: O wszystkim...z uśmiechem 15.12.06, 23:43 W ostatnim sondażu PiS prowadzi, Michnik sie własnie dowiedział i zzieleniał: www.polonica.net/imag/michnik_sumienie-narodu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
green31 O wszystkim...z uśmiechem te pisiory to TKM 29.12.06, 00:38 revelstein.blox.pl/html/1310721,262146,20.html?18 revelstein.blox.pl/html/1310721,262146,20.html?17 revelstein.blox.pl/html/1310721,262146,20.html?20 revelstein.blox.pl/html/1310721,262146,20.html?23 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: O wszystkim...z uśmiechem te pisiory to T 13.02.07, 19:26 Humorku politycznego Cimoszki c. d., a dyskusja przednia...: wiadomosci.onet.pl/1484925,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
b52xx Re: O wszystkim...z uśmiechem te pisiory to T 01.03.07, 23:42 a co na to nasz reprezentacyjny katecheta? ("Karpaty biedne, lecz bogate" - hit logiczny nowego tysiąclecia...) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: O wszystkim...z uśmiechem te pisiory to T 01.03.07, 23:46 Pod nową skórką smak na Karpaty? Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś