Dodaj do ulubionych

DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:)

03.11.05, 18:34
jako administrator forum i osoba ktora jest tutaj od ponad dwoch lat na forum,
Chcialam wam wszystkim,gosciom,stalym forumowiczom podzikowac za posty,za
pisanie,za to ze forum nigdy nie umarlo i mam nadzieje nigdy nie umrze jak
wiekszosc lokalnych forow.
Dziekuje wam za wspaniala atmosfere!moze nie piszemy czesto o powaznych
rzeczach,moze zbyt sie wyglupiamy i bijemy piane,ale przeciez wazne ze sie
szanujemy,ze mile spedzamy czas przed kompem ze soba,ze mamy takie male
wirtualne miejsce na pogadanie o pogodzie i innych malo waznych sprawach z
ktorych przeciez sklada sie nasze codzienne zycie.
Dziekuje za to ze jestescie,czescia mojego dnia i zycia!Bardzo pusto byloby
bez was i szaro!
DZIEKUJE i prosze ,dalej tworzmy to co tworzymy ,kiedys gdzies tam spotkamy
sie w realu kontynuujac to co stworzylismy w wirtualnym swiecie!
Obserwuj wątek
    • majak_m Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 18:42
      Ja nie wiem jakby to bylo, gdybym nie zostal ponad rok temu goraco powitany na
      Forum. Dziekuje Ci ellen.
      A teraz napijmy sie wreszcie!
      Twoje zdrowie!
      • aleks44 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 18:50
        a ja, Wasze zdrowie
        • ellenai Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 18:52
          zdrowko ,aleks nie przypal znowu zasmazki!
    • 0kowita Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 18:57
      Ojej Elle, jakie piękne przemówienie. Aż i mnie się miło zrobiło choć niewiele
      napisałam tutaj.
      Gratulacje ale ..... nie ilość ważna. Ważne jest to, że macie tu wspaniałą
      atmosfrę i tego życzę... aby była ona zawsze taka sama.
      • ellenai Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:08
        hehe no strzelilam oracje heheheh,ale wam sie nalezalo to,jestescie kochanymi
        ludzmi! tu nie wazne czy ktos napisal duzo czy malo,wazne ze nas
        odwiedzil,odezwal sie,wniosl w to forum cos swojego!
        z ta atmosfera mamy szczescie! ale wasza wszystkich zaluga!cmoki
        dzieki ze wdepnelas tutaj do tego watku!Bardzo!
        • 0kowita Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:10
          cmok................:))))))))))))))))))
          • ellenai cmok jak byk n/t 03.11.05, 19:13

• zuzanna6 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:19
      wzruszyła się, szczerze się wzruszyłam, dzieki elle za wszystko

cieszę się, że jesteś, że cie poznałam, jestes cudownym duszkiem tego forum

ok. czy ktos tu polewa? pospieszcie się. bo mi gazeta okropnie chodzi
      • ellenai Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:22
        wszyscy sie gdzies zaszyli na po katach hehe chwila zadumy i refleksji nad
        czasem spedzonym na forum?
        dzieki ci zuzanno ,slupski filarze nowosadeckiego forum,cmok
        • aleks44 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:30
          znaczy sie Slupska Filarka tak ????
          • zuzanna6 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:34
            he he he, ok. niech Ci będzie

dobra, to ja polewam, co komu?

na zdrówko kochani, hej szable w dłon!
          • zuzanna6 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:35
            pijcie na zdrowie, tylko szajby nie dostańcie
            • ellenai przeciez szajbe juz mamy! 03.11.05, 19:38
              ze slupska przyszedl! cmok
          • zuzanna6 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:35
            i sto lat miłe forum!!!!!!!!!!!!!!!!1
          • zuzanna6 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:36
            o jak wódkę polałam to i net mi zaczął szybciej chodzić
            • ellenai Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:38
              ja ja pije ja chce!
              • zuzanna6 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:40
                proszę, na zdrowie !
                • aleks44 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:41
                  to Masz kompa alkoholika,moze to i dobrze
              • zuzanna6 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:41
                i jak ci smakuje elle?

Okowitko wpadnij na lufke

na zdrówko dziewczyny

a ze szajba ze słupska tu wpadł to wiem, a mi o tą szjbe alkoholowa chodziło,
                elle hi hi hi
                • ellenai za szajba przyszlo 03.11.05, 19:48
                  alkoholowe upojenie na sadeckim forum,polewaj zuzanno hehe
                  • aleks44 Re: za szajba przyszlo 03.11.05, 19:49
                    tylko ciekaw jestem Kto pierwszy pijackiej czkawki dostanie ?????
                    na Kogo stawiacie ??
                    • ellenai na zuzanne! hehe n/t 03.11.05, 19:53

• sledzik4 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:43
              Śledzik4 nie odpłynął... jeszcze. ;)
              Siadam do kompa (w domku) jak mi moja Licealistka pozwoli. ;)
              Niech żyje Forum Nowy Sącz.

Pozdrawiam serdecznie - Wszystkich - sledzik4
              • ellenai hura i sledzika mamy! 03.11.05, 19:45
                i szajbe i w ogole to na forum wszystko gra i buczy,kochani jestescie
                licealista musi poczekac,my ciebie tutaj potrzebujemy sledziku to swietowania
              • aleks44 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:47
                dziekuje bardzo,widze ze nie tylko my mamy problemy z "dostepem" do netu,Ellen
                jeszcze takich problemow nie ma,ale.... co sie odwlecze, to nie uciecze,ma jak
                w banku hehe
                Pozdrawiam "cale Sledzikowo"
                • ellenai Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:49
                  no mi net dziala,tylko czasu nie mam na klikanie,latam jak kot z pecherzem
                  miedzy kompem a kuchnia,ja spale makaron,!
                  • aleks44 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:51
                    dobrze sie czasem przeglodzic
                    • ellenai Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:53
                      ufffff,tak mowisz,!
                      • zuzanna6 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 19:59
                        hi hi hi elle, to niby ja pierwsz dostane czkawke hi hi hi

no tak pije najwięcej kolejek

no to cyk elle

no to cyk aleksik

no to cyk sledzik, jesteś?

na zdrówko wszystkim

i co spiewamy, czkawki jeszcze nie mam, ale pospiewałabym
                        • ellenai ja tez cykam do wszysktich 03.11.05, 20:00
                          sledzika chyba nie ma,bolesnie to przezywam!
                      • zuzanna6 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 03.11.05, 20:00
                        jeszcze jedna kolejeczka i poprosze cie aleks do tańca
                        • ellenai zuza a kreci ci sie juz w glowie n/t? 03.11.05, 20:01

• aleks44 Re: zuza a kreci ci sie juz w glowie n/t? 03.11.05, 20:05
                            dobrze by bylo jak bys Miala wysokie buty,bo lubie nogami wymachiwac,a szkoda
                            zebys miala potem siniaki
                            • ellenai hm aleks,kopiesz jak sobie wypijesz? n/t 03.11.05, 20:07

• zuzanna6 Re: zuza a kreci ci sie juz w glowie n/t? 03.11.05, 20:07
                              elle, jest forumowy zawrót głowy

aleksik, tańcze w niskich wygodnych butacj bo strasznie szaleje w tańcu, w
                              szpilkach nie umiem, ale nie martw sie, damy rade
                              • ellenai a bekasz juz zuza? 03.11.05, 20:09
                                no to sie oboje pokopiecie w tancu,ja wam nie bede podlazic jakby co
                            • sledzik4 Re: zuza a kreci ci sie juz w glowie n/t? 03.11.05, 20:11
                              Sledzik jest - na chwilkę "odskoczyłem" na poszukiwanie nowych opon do
                              mojej "rakiety". ;) Wasze zdrówko. :)

Dzięki Aleks. :)
                              LicealistKA - M
                              • ellenai a to licealistka nam wchodzi w parade! 03.11.05, 20:13
                                bo my tu w bolu jestesmy jak sledzika brak! cmoki
                              • zuzanna6 Re: zuza a kreci ci sie juz w glowie n/t? 03.11.05, 20:14
                                elle, nie zostawimy cie, pofikamy w kółeczku, sledzik, podłączysz się?
                                • aleks44 Re: zuza a kreci ci sie juz w glowie n/t? 03.11.05, 20:17
                                  jakie "buty" kupujesz ???? widzielem kiedys w jakims markecie dosc solidnie
                                  wygladaly
                                  • ellenai ubierz aleks papucie 03.11.05, 20:22
                                    wtedy nie skopiesz zuzy!
                              • zuzanna6 Re: zuza a kreci ci sie juz w glowie n/t? 03.11.05, 20:14
                                buuuu jak to mówią, szlag trafił marcysia i kołyske jego net znowu zwalnia
                              • sledzik4 Re: zuza a kreci ci sie juz w glowie n/t? 03.11.05, 20:16
                                sledzik4 napisał:
                                > Dzięki Aleks. :)
                                LicealistKA - M <

Miało być tak:
                                Dzięki Aleks :)
                                LicealistKA - Motylku ;)
                                Cyk - Zuzanno6 :)

pzdr
                                komp ma słabszy łeb ode mnie? ;)
                                • zuzanna6 Re: zuza a kreci ci sie juz w glowie n/t? 03.11.05, 20:19
                                  no to cyk śledziku kochany, na zdrówko
                                  • sledzik4 Re: zuza a kreci ci sie juz w glowie n/t? 03.11.05, 20:21
                                    Szkoda, że nie ma jakiegoś sledzika do przegryzienia... ;)
                                    • ellenai no przeca jest sledzik 03.11.05, 20:23
                                      do przegryzania w twojej szacownej osobie! cmok
                                      • sledzik4 Re: no przeca jest sledzik 03.11.05, 20:26
                                        ellenai napisała:
                                        > do przegryzania w twojej szacownej osobie! cmok <

Kwaśnej osobie ;)
                                        Wolę słone i z cebulą - duuuużo. :D
                                        • ellenai Re: no przeca jest sledzik 03.11.05, 20:27
                                          no tylko z wielka iloscia cebulki!
                                          no sledziku rozmarzylam sie..............
                                          • sledzik4 Re: no przeca jest sledzik 03.11.05, 20:29
                                            Mnie już ślinka leci....
                                            • ellenai Re: no przeca jest sledzik 03.11.05, 20:30
                                              ani nie mow! super!ja to lubie sledzika tylko go dostac nie mam gdzie
                                            • sledzik4 Chyba skoczę do nocnego... 03.11.05, 20:30
                                              .... na połowy jakieś...
                                              • ellenai lec,bo masz blizej niz ja do sledzika 03.11.05, 20:31
                                                u mnie za sledzikiem pare stanow trzeba przejechac:9
                                                • sledzik4 Re: lec,bo masz blizej niz ja do sledzika 03.11.05, 20:34
                                                  U mnie wystarczy rzucić haczykiem na drugą stronę ulicy i sledź po góralsku w
                                                  sledzikowym żołądku. ;)
                                                  • ellenai Re: lec,bo masz blizej niz ja do sledzika 03.11.05, 20:41
                                                    sledz po goralsku! takiego bym sobie zlowila!
                                              • zuzanna6 Re: Chyba skoczę do nocnego... 03.11.05, 20:33
                                                hi hi hi a ja mam zawsze śledziki w lodówce, zaraz spałaszuje śedzika z moją
                                                sałteczką

to zegnam sie kochani

na zdrówko i wszystkiego dobrego

do juterka
                                                • sledzik4 Re: Chyba skoczę do nocnego... 03.11.05, 20:36
                                                  Smaaa-czneee-go :)
                                                  • ellenai Re: Chyba skoczę do nocnego... 03.11.05, 20:43
                                                    ja musze sie pocieszyc jablkiem!
                                                    dziekuje zuza za pisanie!
                                                  • zuzanna6 Re: Chyba skoczę do nocnego... 04.11.05, 20:49
                                                    cała przyjemnosc po mojej srtronie

i co wszyscy pod stołem?

nie ma z kim klina wypić?
                                                  • maladanka Re: Chyba skoczę do nocnego... 05.11.05, 02:03
                                                    Witam po kilku dniach - widze,że tu obchody!!!!
                                                    Odwiedzałam Wrocław i śledzika szukałam,żeby mu pomachać!
                                                    Sledziku - polecam pierogi rybne w takim malutkim barku samoobsługowym
                                                    skrzyzowanie Ruskiej i Kazimierza W.-dawniej był tam napis Pączek!
                                                    No to cyk! Zdrówko! Salut! Niech sa patrzi! Oby nam się!...
                                                  • ellenai Re: Chyba skoczę do nocnego... 05.11.05, 07:26
                                                    pierogi rybne????????????????/maryjo,jak to smakuje?dobre jest?
                                                  • aleks44 Re: Chyba skoczę do nocnego... 05.11.05, 16:06
                                                    pewnie dobre,tylko na osci trzeba uwazac hehe
                                                  • zuzanna6 Re: Chyba skoczę do nocnego... 05.11.05, 16:41
                                                    pierogów rybnych nawet najstarsi rybacy nie znają, a co dopiero górale...

no to na zdrówko kochani niech się kręci Nowy Sączek, a aleksik pusci bączek

o ilez mniej bym usmiechu w zyciu miała, gdybym tu nie zaglądała
                                                  • aleks44 Re: Chyba skoczę do nocnego... 05.11.05, 16:48
                                                    cieszymy sie ze tutaj Jestes
                                                  • ellenai zuza jaki piekny rym,ale mi poprawilas humor! 05.11.05, 19:22
                                                    smieje sie glosno!
                                                    co do pierogow rybnych,heheh no to moze wlasnie gorale znaja ! hehehehhe
                                                    a aleks i baki hehehhehe dobre
                                                  • aleks44 Re: zuza jaki piekny rym,ale mi poprawilas humor! 06.11.05, 11:33
                                                    to tam tez bylo czuc ?? hehe
                                                  • ellenai Re: zuza jaki piekny rym,ale mi poprawilas humor! 06.11.05, 19:38
                                                    jasne,zmiotlo mnie!!!!!!!
                                                  • aleks44 Re: zuza jaki piekny rym,ale mi poprawilas humor! 06.11.05, 21:09
                                                    moge Ci podeslac odswiezacz powietrza
                                                  • ellenai Re: zuza jaki piekny rym,ale mi poprawilas humor! 06.11.05, 21:25
                                                    heheheh no jasne,czyms to trzeba zneutralizowac heheh
                                                  • zuzanna6 Re: zuza jaki piekny rym,ale mi poprawilas humor! 13.11.05, 18:24
                                                    ale juz chyba nie czuć, co?
                                                  • zuzanna6 Re: zuza jaki piekny rym,ale mi poprawilas humor! 13.11.05, 18:26
                                                    a tak wogóle i u nas powstał okrągły tysiaczek, ale oczywiście tak niechcąco
                                                    wybiła go Frida, bo mnie akurat nie było, a Fridunia sobie wpadła po długierj
                                                    nieobecności hi hi hi

nie chcę się napraszac, ale juz kilka dni czekam ze tam do mnie choć na chwilkę
                                                    wpadniecie, a wy nic kurde
                                                  • ellenai Re: zuza jaki piekny rym,ale mi poprawilas humor! 13.11.05, 19:29
                                                    zuza lece swietowac!
    • zuzanna6 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 13.11.05, 18:27
      zerknijcie na przypadek
      • aleks44 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 13.11.05, 19:24
        bylem w watku u Fridy,ale jeszcze wpadne
        • ellenai Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 13.11.05, 19:30
          no ja tez wpadne obiecuje
          • zuzanna6 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 14.11.05, 17:39
            serdeczne dzięki

niech nam sie wiedzie i lecą oba fora w pierot
          • zuzanna6 Re: DZIEKUJE Wam WSZYSTKIM:) 14.11.05, 17:40
            ale nie w pierdut