Dodaj do ulubionych

FAJNE KAWIARENKI I PRZYTULNE MIEJSCA w Gorlicach

09.09.05, 06:09
Witam wszystkich!

Bardzo dawno nie byłam w Gorlicach a zwłaszcza nocą, Czytajac posty zauważyłam że bardzo dużo sie pozmieniało. Proponuję zrobić listę miejsc gdzie można miło spędzic czas, gdzie chetnie bywacie, gdzie jest fajna muzyczka i klimacik. Właściciele też niech sie reklamują.

Pozdrawiam

mokaza
Obserwuj wątek
    • zawisza777 Amnezja.... 12.09.05, 02:58
      Amnezja....amnezja i jeszcze raz amnezja :P
      • mokaza Re: Amnezja.... 12.09.05, 03:48
        Dzieki napewno sie tam wybiorę i proszę o kolejne propozycję. A na jakiej ulicy jest Amnezja i co fajnego tam serwują? Może jakieś pyszne drinki, piwo z sokiem, grzane winko czy jakis inny smakołyk?

pozdrawiam

moka
        • giks Re: Amnezja.... 12.09.05, 18:45
          wszystko to o czym piszesz i wiele wiele innych pyszności a nawet słodkości :))

ja też jestem za "AMNEZJĄ" :)

PS. to jest na ul.Kościuszki
          • mokaza Re: Amnezja.... 14.09.05, 04:49
            Dzięki Giks to brzmi zachęcająco!

pozdrawiam

mokaza
    • dorydka Re: FAJNE KAWIARENKI I PRZYTULNE MIEJSCA w Gorlic 14.09.05, 08:34
      Jest kilka miejsc w ktorych spędzam czas wieczorami.
      Pierwsze to stary dobry Pub Lamus w BWA - miejsce w jakiś sposób kultowe, dobre
      na spotkanie ze znajomymi w dużym czy małym gronie, mozna fajnej muzyki
      posłuchać, koncert obejrzeć w telewizji czy na żywo, a nawet mecz obejrzeć.
      Drugim miejscem jest jest Alcatraz na ul. Garbarskiej - typowe miejsce piwne
      dla młodzierzy, mozna iść tam samemu bo wiadomo że zawsze jest ktoś znajomy, a
      obcy sie tam szybko zadomawiaja.
      Trzeci lokal to Dark Pub koło muzeum - lokal kontrowersyjny, każdy ma na jego
      temat odmienne zdanie ale zawsze pełny. To miejsce do którego wychodzę z
      koleżankami, poplotkować, gdzie można zjeść i napić się różności, ale ma
      najwiekszą wadę w przeciwieństwie do dwóch pozostałych - jest czynny do 23 i
      ani chwili dłużej.
      A w sobotę byłam pierwszy raz w Amnezji na koncercie Kropli Życia. Miejsce dość
      fajne, ale nie jeśli to miał być klub nocny to nie ma miejsca do tańczenia,
      muzyka o wiele za cicho!!!!, no i raczej nie klubowa. Najbardzej podobał mi się
      bar. Strasznie było duszno, no i te kamery w toalecie?? Ale jeśli to prawda, że
      czynny do 2 w nocy to mozna czasem sie wybrać na koniec dnia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka