caro333 22.08.05, 15:14 Czy ja Wam,kochani przesłałem już swoje zdjęcia?I dlaczego nie mam niczego od Was?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 22.08.05, 15:31 Nie przesłałeś. A na skrzynce powinieneś mieć coś od Lubony. Inni się nie podzielili. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Zdjęcia ze spotkania. 22.08.05, 17:19 Własnie!!!!!!!!!!!!!! Ja wysłałam je wszystkim, nawet już w dniu spotkania. Na pozostałe od Ciebie i Łobuzka czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!! Przynajmniej ja. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 22.08.05, 17:52 Tak to jest - o bliźnich "w potrzebie" to nie pamiętają... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 03:04 Jam tez winien... moze do Caro wysle CD ze zdjeciami? A on juz zadba o Was? Albo jak Qwerty sugerowal, zamieszcze na necie? Nie chce mi sie szczerze mowiac bawic w zmienianie rozmiarow tych zdjec... a konto na Republice to cis sie popieprzylo i mam klopoty z logowaniem, etc.,. wiec je chyba porzuce... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 12:14 Na Tlenie jest na dzień dobry duże - 1 GB. Z tym, że chyba każde ma limit wielkości pojedynczego maila na ok. 20 MB. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 14:30 Sprobuje wiec - sprawdzaj poczte. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 21:31 Nie było mnie wcześniej, więc dopiero teraz sprawdzam. Coś idzie, ale jeszcze nie wiem od kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 21:40 Już wiem, że od Ciebie. Ale na przyszłość - dawaj mniejszy rozmiar w MB, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 22:07 Ten kamień obok bardzo fajny. :-) Z wyglądu z daleka to strtę śmieci przypomina. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 24.08.05, 02:07 Bo to jest zlepek roznych smieci- wulkanicznych! Mowilem ze nie chce mi sie a i pewnie mnie mam nic do obrobki zdjec na tym kompie... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 24.08.05, 07:38 Paint jest wszędzie. ;-) Poza tym wysyłając pocztę przez np. Outlooka to się automatycznie program pyta o możliwość zmiany rozmiaru załączników. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 24.08.05, 13:09 Wstyd sie przyznac, ale wciaz wysylam maile ze strony glownej mojego ISP, nie sciagam ich na tego kompa. A to dlatego ze chce najpierw miec wszystkie maile stare zanim nowe bede sciagal. Takie moje archiwum bursztynowych informacji etc., jest ich tam ponad 4 tys.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 24.08.05, 15:50 No... ze zdjeciami to sie nie miesci na CD:(( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 24.08.05, 16:08 Spakować. Albo wysłać na inną skrzynkę. Albo kupić płytę DVD-R. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 12:49 Zdjęcia ze spotkania wysłałem.K Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 13:43 K - jak kurde przypadkowe wysłanie niedokończonego postu.Miało być - Kto nie dostał,niech pisze!:) Kuczman - ponawiam wysyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 14:02 Poczekaj, Ty na pewno byłeś w adresie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 14:08 Aaa, skoro "jeszcze się wysyłają" to czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 14:44 Zajrzałem do poczty - "elementy wysłane" i tam stoi jak byk,że wysłałem!:( Internet kłamie?! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 14:52 Być może kłamie. ;-) Sprawdź czy adres dobrze wpisałeś. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 14:58 Ja też nic nie mam! Skandal! czekam na zdjecia!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 15:09 W pocie czoła wysłałem jeszcze raz;posprawdzałem adresy.Dziewczyny - cudo!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 15:12 Zobaczymy wieczorem, bo na razie znikam. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 22:37 Wieczorem już jest, a ja nic nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caro, to chociaż próbował, ale Łobuzka wcięło? Ja chcę zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Swoje mam i tylko te. :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 22:49 Ja też mam tylko te od Ciebie! ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 02:39 I juz mam:)) Wielkie dzieki Caro! No... moze nastepnym razem bede wsrod Was... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 08:16 Ufff...Skoro do Ameryki dotarły....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 08:43 Do mnie nie dotarły. Ale może po prostu nikt oprócz Lubonki mi ich nie wysyłał.. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 10:59 Ja też dostałam tylko od Lubonki :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 11:12 Z mailami to w ogole jest smiech- nie dochodza do mnie, ja wysylam po pare razy etc., to ponoc zaostrzone bezpieczenstwo na necie... A ten mail doszedl ok pomimo 20 zalacznikow;)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 12:45 A oddzielasz te adresy jakimiś przecinkami? Sprawdź dobrze - bo nadal nic... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 12:58 Oddzielane były przecinkami - robiło się automatycznie po:dodaj,przeglądaj,dołącz.Teraz wysłałem do każdego z Was oddzielnie.Może się wreszcie uda!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 13:19 Hura! Wreszcie coś przyszło! Jak zasiądę fizycznie przed swoim komputerem (a nie tylko wirtualnie), to otworzę całego maila i popatrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 17:08 qwerty.tarnow napisał: > Hura! Wreszcie coś przyszło! Taaa, ale jak w domu otworzyłem to się okazało, że przyszedł sam adres nadawcy i tytuł maila. I na tym koniec wiadomości. :-((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 13:29 Zalujcie, jaaakie te zdjecia faaajne!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 14:15 Dzięki!(autor)A damy też mogłeś pochwalić!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 17:48 Qwerty choć dostał pustą kopertę, a ja nic :(((((((((((((((( Wy przynajniej ode mnie, kurcze może sama sobie poślę, to wtedy i ja coś dostanę? Caro, co jest? Chcę zdjęcia, teraz jeszcze bardziej po słowach Kuczmana.Dziewczyny, macie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 20:22 Dalej oprócz pustego maila zdjęć niet'. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 21:48 właśnie wysłałam Wam zdjęcia. Mnie się wydaję ze już je wysyłałam, ale może się mylę. Niech Was nie zmyli adres nadawcy - bez obaw odbierajcie i miłego oglądania! P.S. od caro też mam puste maile. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 23:21 Dziękuję Lemurku. Mam. Jednak od Caro nawet pustego maila nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 27.08.05, 00:07 Też mam - dzięki Lemurizo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 27.08.05, 04:43 No wiec jestem zasypany zdjeciami! Wspaniale! A Lubonie sprobowalem przeslac maila ze zdjeciami od Caro- moze w ten sposob dojda? khem, male pytanko: to palac fajki mozna jednak pedalowac pod gore przez kilka godzin??? <eeek> Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Zdjęcia ze spotkania. 27.08.05, 07:44 no można, można jak widać, mało tego można jeszcze od godz.18.00-22.00 ganiać z piłką na hali ( najpierw grając w siatkówkę, potem w koszykówkę):). To oczywiście dotyczy slava, nie mnie, bo ja już nie palę:). Odpowiedz Link Zgłoś
slav4 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 16:03 A skąd wiesz że ten z fajką to ja ? No ja, fakt. A tak a'propos fajek - zachowały się zdjęcia z Tour de France sprzed wojny, gdzie kolarze jadąc pod górę palili papierosy w celu.... zwiększenia wydolności (sic!) Ówczesne autorytety medycyny sportowej dowodziły że dym "otwiera płuca". Poważnie - nawet gdzieś miałem linka do tego tematu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 16:52 Skas wiem? Elementarne moj drogi Watsonie...;)) Wierze ze tak twierdzono, byc moze wciaz jest to prawda- nawet i ja pamietam sztachanie sie (Karo?) mocnymi fajkami ciagajac sanki pod wielka gore... Ale dzisiaj wiemy o wielu, wielu skutkach palenia o ktorych dawniej nie wiedziano i ich ignorowac nie mozna. No, nudze, wiem... Ja rzucilem fajki 18 lat temu, jedna z nielicznych wspanialych rzeczy jakie udalo mi sie dokonac... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 16:58 A dzieci? Sam pisałeś, że jesteś z nich dumny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 19:21 Toz mowie;)) Jedna z niewielu rzeczy:P Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 19:25 No, wreszcie mam. Musiały przyjść do mnie aż z Hameryki, bo z P za daleko do B. Jeszcze raz, dzięki Kuczman. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 21:32 No wiec kochani, przesle do reszty Was te zdjecia skoro odemnie dochodza. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 21:52 Poszly- do 1gomez, lemurizy, qwerty, teklat, jajecznical i teresy... popatrzcie czy doszly! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 22:11 kuczman napisał: > Poszly- do... Eeee!!! Ty się dobrze czujesz? Powtórz co zrobiłeś i gdzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 22:37 Haaaahahahaaaaaaa.....! <rollin> nie ma to jak drobna niescislosc aby podniesc poziom adrenaliny znajomym:D:D:D No dobra, czujny jestes naczelny forumowiczu! Tam mialo pisac enowak8@gazeta... apropos, co z naszym nisko latajacym przyjacielem???;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 22:47 Niskiego lotu te żarty - tym razem. :-( A tamten zamilkł, ale przypomina o sobie od czasu do czasu. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 21:59 OK. Do mnie właśnie coś przychodzi. I wygląda na kompletne - bo ponad 8 MB tego jest. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 22:55 No i? Doszly? A humor, poprawil Ci sie juz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 23:01 Dojszly. Humor - taki sobie, bo nie lubię siebie na zdjęciach oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 23:09 No ja nie wyobrazam sobie jak mogles tam wytrzymac w swetrze! Ale... mnie pewnie meska menopauza grzeje:P Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 23:15 Zimno było... Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 23:22 Z gory zaznaczam ze nie robie zadnych aluzji- ale przypomnial mi sie taki biedzczek z Targow w Gdansku. Tam potrafi dobrze dawac od reflektorow i mnie razu jednego poty oblaly, az mialem mokro wokol pach i sie bardzo zle z tym czulem. A jeden pan przyszedl nieborak w podkoszulce pod koszula i swetrem na wierzchu i... siedzial bniedny pod sciana i sie pocil a tak dawalo od niego ze ah... No ja juz nie mialem co z siebie zrzucic... krawat zdjelem...i nic wiele nie pomoglo. Paskudna sytuacja... Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 23:26 Zreszta dodam ze do krawatow to mam awersje od czasu Technikum Chemicznego w Moscicach... tam byla obowiazkowa marynarka i krawat a mnie galy wylazily na wierzch od nawet lekkiego ucisku na szyji :P:P:P Szczesliwie mialem takie krawaty - juz gotowe i na zapinke zasowana za kolnierzyk. I tak to przezylem ten komunistyczny oboz:P. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 28.08.05, 00:43 Dzięki za zdjęcia - wreszcie doszły. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 28.08.05, 10:28 ja również dostałam, dziękuję. Teklo czy moje doszły? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 28.08.05, 11:37 Tak, dzięki wielkie! POstaram się napisać Ci maila wieczorem, bo jakoś dawno nie pisałam. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 29.08.05, 08:31 DZIĘKIIIIIIII!!!!!!!!! (To do Kuczmana!)Za to,że uwolniłeś mnie od kolejnego wysyłania tych fotek!:)))Pozdrawiam Cię!I jak się Wam podobają? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 29.08.05, 08:43 MNie pytasz? Wszyscy wyszli na nich dobrze - oprócz mnie... Ale to normalka. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 29.08.05, 10:53 Wszyscy wyszli dobrze oprócz MNIE!:)))hłe,hłe,wcale się nie mizdrzę i nie proszę o zaprzeczenia.:)Grunt,że mamy następną paqmiątkę.A co to będzie,jak z Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 29.08.05, 10:54 ...zjawi się kuczman,tradi,gomez....(ten durny kursor sam mi na "wyślij" najechał!) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 29.08.05, 13:06 Co bedzie? Tlok bedzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 29.08.05, 13:21 Spoko,znajdziemy większą knajpę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 31.08.05, 07:54 Dzięki,Slav.Dostałem dziś zdjęcia Lobuzka.(to znaczy dziś zajrzałem do poczty) Super są!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 01.09.05, 06:57 Ja je wysyłałam, mnie należą się podziękowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 01.09.05, 08:02 Więc dziękuję z jeszcze większą przyjemnością!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś