Dodaj do ulubionych

Zdjęcia ze spotkania.

22.08.05, 15:14
Czy ja Wam,kochani przesłałem już swoje zdjęcia?I dlaczego nie mam niczego od
Was?:))
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 22.08.05, 15:31
      Nie przesłałeś. A na skrzynce powinieneś mieć coś od Lubony. Inni się nie
      podzielili. :-(
      • lubona Re: Zdjęcia ze spotkania. 22.08.05, 17:19
        Własnie!!!!!!!!!!!!!! Ja wysłałam je wszystkim, nawet już w dniu spotkania. Na
        pozostałe od Ciebie i Łobuzka czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!! Przynajmniej ja.
        • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 22.08.05, 17:52
          Tak to jest - o bliźnich "w potrzebie" to nie pamiętają... ;-)
          • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 03:04
            Jam tez winien... moze do Caro wysle CD ze zdjeciami? A on juz zadba o Was?
            Albo jak Qwerty sugerowal, zamieszcze na necie?
            Nie chce mi sie szczerze mowiac bawic w zmienianie rozmiarow tych zdjec... a
            konto na Republice to cis sie popieprzylo i mam klopoty z logowaniem, etc.,.
            wiec je chyba porzuce...
            • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 12:14
              Na Tlenie jest na dzień dobry duże - 1 GB. Z tym, że chyba każde ma limit
              wielkości pojedynczego maila na ok. 20 MB. :-(
              • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 14:30
                Sprobuje wiec - sprawdzaj poczte.
                • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 15:25
                  No i?
                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 21:31
                    Nie było mnie wcześniej, więc dopiero teraz sprawdzam. Coś idzie, ale jeszcze
                    nie wiem od kogo.
                    • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 21:40
                      Już wiem, że od Ciebie. Ale na przyszłość - dawaj mniejszy rozmiar w MB, proszę.
                      • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 23.08.05, 22:07
                        Ten kamień obok bardzo fajny. :-) Z wyglądu z daleka to strtę śmieci
                        przypomina. :-D
                        • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 24.08.05, 02:07
                          Bo to jest zlepek roznych smieci- wulkanicznych!

Mowilem ze nie chce mi sie a i pewnie mnie mam nic do obrobki zdjec na tym
                          kompie...
                          • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 24.08.05, 07:38
                            Paint jest wszędzie. ;-) Poza tym wysyłając pocztę przez np. Outlooka to się
                            automatycznie program pyta o możliwość zmiany rozmiaru załączników.
                            • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 24.08.05, 13:09
                              Wstyd sie przyznac, ale wciaz wysylam maile ze strony glownej mojego ISP, nie
                              sciagam ich na tego kompa. A to dlatego ze chce najpierw miec wszystkie maile
                              stare zanim nowe bede sciagal. Takie moje archiwum bursztynowych informacji
                              etc., jest ich tam ponad 4 tys.;))
                              • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 24.08.05, 15:12
                                O rety! Ale liczba!
                                • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 24.08.05, 15:50
                                  No... ze zdjeciami to sie nie miesci na CD:((
                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 24.08.05, 16:08
                                    Spakować. Albo wysłać na inną skrzynkę. Albo kupić płytę DVD-R. :-)
                                    • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 24.08.05, 18:14
                                      Tak tez i jest, nadvd
                                      • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 12:49
                                        Zdjęcia ze spotkania wysłałem.K
                                        • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 13:08
                                          K. - jak komu?
                                          • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 13:11
                                            Moja skrzynka pusta...
                                            • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 13:43
                                              K - jak kurde przypadkowe wysłanie niedokończonego postu.Miało być - Kto nie
                                              dostał,niech pisze!:) Kuczman - ponawiam wysyłkę.
                                              • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 13:59
                                                A ja?
                                                • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 14:02
                                                  Poczekaj, Ty na pewno byłeś w adresie.:)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 14:08
                                                    Aaa, skoro "jeszcze się wysyłają" to czekam.
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 14:23
                                                    No i co? Dostał ktoś już???
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 14:36
                                                    Nnnnnic!
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 14:44
                                                    Zajrzałem do poczty - "elementy wysłane" i tam stoi jak byk,że wysłałem!:(
                                                    Internet kłamie?!
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 14:52
                                                    Być może kłamie. ;-) Sprawdź czy adres dobrze wpisałeś. :-P
                                                  • lemuriza Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 14:58
                                                    Ja też nic nie mam! Skandal! czekam na zdjecia!!!!!:)
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 15:09
                                                    W pocie czoła wysłałem jeszcze raz;posprawdzałem adresy.Dziewczyny - cudo!!!:)))
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 15:12
                                                    Zobaczymy wieczorem, bo na razie znikam.
                                                  • lubona Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 22:37
                                                    Wieczorem już jest, a ja nic nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caro, to chociaż
                                                    próbował, ale Łobuzka wcięło? Ja chcę zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Swoje mam
                                                    i tylko te. :(((((
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 25.08.05, 22:49
                                                    Ja też mam tylko te od Ciebie! ;-(((
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 02:39
                                                    I juz mam:))
                                                    Wielkie dzieki Caro!
                                                    No... moze nastepnym razem bede wsrod Was...
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 08:16
                                                    Ufff...Skoro do Ameryki dotarły....:)))
                                                  • teklat Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 08:43
                                                    Do mnie nie dotarły. Ale może po prostu nikt oprócz Lubonki mi ich nie wysyłał..
                                                  • teresa50 Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 10:59
                                                    Ja też dostałam tylko od Lubonki :-(
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 11:12
                                                    Z mailami to w ogole jest smiech- nie dochodza do mnie, ja wysylam po pare razy
                                                    etc., to ponoc zaostrzone bezpieczenstwo na necie...

A ten mail doszedl ok pomimo 20 zalacznikow;))
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 12:45
                                                    A oddzielasz te adresy jakimiś przecinkami? Sprawdź dobrze - bo nadal nic...
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 12:58
                                                    Oddzielane były przecinkami - robiło się automatycznie
                                                    po:dodaj,przeglądaj,dołącz.Teraz wysłałem do każdego z Was oddzielnie.Może się
                                                    wreszcie uda!:))
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 13:19
                                                    Hura! Wreszcie coś przyszło! Jak zasiądę fizycznie przed swoim komputerem (a
                                                    nie tylko wirtualnie), to otworzę całego maila i popatrzę.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 17:08
                                                    qwerty.tarnow napisał:

> Hura! Wreszcie coś przyszło!

Taaa, ale jak w domu otworzyłem to się okazało, że przyszedł sam adres nadawcy
                                                    i tytuł maila. I na tym koniec wiadomości. :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 13:29
                                                    Zalujcie, jaaakie te zdjecia faaajne!;))
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 14:15
                                                    Dzięki!(autor)A damy też mogłeś pochwalić!:)))
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 14:37
                                                    Nie smiem;))
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 15:07
                                                    Hłe,hłe....:))
                                                  • lubona Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 17:48
                                                    Qwerty choć dostał pustą kopertę, a ja nic :(((((((((((((((( Wy przynajniej ode
                                                    mnie, kurcze może sama sobie poślę, to wtedy i ja coś dostanę? Caro, co jest?
                                                    Chcę zdjęcia, teraz jeszcze bardziej po słowach Kuczmana.Dziewczyny, macie coś?
                                                  • teklat Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 20:22
                                                    Dalej oprócz pustego maila zdjęć niet'. :(((
                                                  • lemuriza Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 21:48
                                                    właśnie wysłałam Wam zdjęcia. Mnie się wydaję ze już je wysyłałam, ale może się
                                                    mylę.
                                                    Niech Was nie zmyli adres nadawcy - bez obaw odbierajcie i miłego oglądania!
                                                    P.S. od caro też mam puste maile.
                                                  • lubona Re: Zdjęcia ze spotkania. 26.08.05, 23:21
                                                    Dziękuję Lemurku. Mam. Jednak od Caro nawet pustego maila nie mam.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania. 27.08.05, 00:07
                                                    Też mam - dzięki Lemurizo. :-)
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania. 27.08.05, 04:43
                                                    No wiec jestem zasypany zdjeciami! Wspaniale!
                                                    A Lubonie sprobowalem przeslac maila ze zdjeciami od Caro- moze w ten sposob dojda?

khem, male pytanko: to palac fajki mozna jednak pedalowac pod gore przez kilka
                                                    godzin??? <eeek>
                                                  • lemuriza Re: Zdjęcia ze spotkania. 27.08.05, 07:44
                                                    no można, można jak widać, mało tego można jeszcze od godz.18.00-22.00 ganiać z
                                                    piłką na hali ( najpierw grając w siatkówkę, potem w koszykówkę):).
                                                    To oczywiście dotyczy slava, nie mnie, bo ja już nie palę:).
                                                  • slav4 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 16:03
                                                    A skąd wiesz że ten z fajką to ja ?
                                                    No ja, fakt.

A tak a'propos fajek - zachowały się zdjęcia z Tour de France sprzed wojny,
                                                    gdzie kolarze jadąc pod górę palili papierosy w celu.... zwiększenia wydolności
                                                    (sic!)
                                                    Ówczesne autorytety medycyny sportowej dowodziły że dym "otwiera płuca".
                                                    Poważnie - nawet gdzieś miałem linka do tego tematu.

Pzdr
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 16:52
                                                    Skas wiem?
                                                    Elementarne moj drogi Watsonie...;))

Wierze ze tak twierdzono, byc moze wciaz jest to prawda- nawet i ja pamietam
                                                    sztachanie sie (Karo?) mocnymi fajkami ciagajac sanki pod wielka gore...
                                                    Ale dzisiaj wiemy o wielu, wielu skutkach palenia o ktorych dawniej nie
                                                    wiedziano i ich ignorowac nie mozna.
                                                    No, nudze, wiem...
                                                    Ja rzucilem fajki 18 lat temu, jedna z nielicznych wspanialych rzeczy jakie
                                                    udalo mi sie dokonac...
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 16:58
                                                    A dzieci? Sam pisałeś, że jesteś z nich dumny. :-)
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 19:21
                                                    Toz mowie;))
                                                    Jedna z niewielu rzeczy:P
                                                  • lubona Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 19:25
                                                    No, wreszcie mam. Musiały przyjść do mnie aż z Hameryki, bo z P za daleko do B.
                                                    Jeszcze raz, dzięki Kuczman.
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 21:32
                                                    No wiec kochani, przesle do reszty Was te zdjecia skoro odemnie dochodza.
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 21:52
                                                    Poszly- do 1gomez, lemurizy, qwerty, teklat, jajecznical i teresy... popatrzcie
                                                    czy doszly!
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 22:11
                                                    kuczman napisał:

> Poszly- do...

Eeee!!! Ty się dobrze czujesz? Powtórz co zrobiłeś i gdzie!!!!
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 22:37
                                                    Haaaahahahaaaaaaa.....! <rollin> nie ma to jak drobna niescislosc aby podniesc
                                                    poziom adrenaliny znajomym:D:D:D
                                                    No dobra, czujny jestes naczelny forumowiczu!
                                                    Tam mialo pisac enowak8@gazeta...

apropos, co z naszym nisko latajacym przyjacielem???;)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 22:47
                                                    Niskiego lotu te żarty - tym razem. :-(

A tamten zamilkł, ale przypomina o sobie od czasu do czasu. :-/
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 21:59
                                                    OK. Do mnie właśnie coś przychodzi. I wygląda na kompletne - bo ponad 8 MB tego
                                                    jest. :-)
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 22:55
                                                    No i? Doszly?
                                                    A humor, poprawil Ci sie juz?;)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 23:01
                                                    Dojszly. Humor - taki sobie, bo nie lubię siebie na zdjęciach oglądać...
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 23:09
                                                    No ja nie wyobrazam sobie jak mogles tam wytrzymac w swetrze!
                                                    Ale... mnie pewnie meska menopauza grzeje:P
                                                  • qwerty.tarnow Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 23:15
                                                    Zimno było...
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 23:22
                                                    Z gory zaznaczam ze nie robie zadnych aluzji- ale przypomnial mi sie taki
                                                    biedzczek z Targow w Gdansku. Tam potrafi dobrze dawac od reflektorow i mnie
                                                    razu jednego poty oblaly, az mialem mokro wokol pach i sie bardzo zle z tym
                                                    czulem. A jeden pan przyszedl nieborak w podkoszulce pod koszula i swetrem na
                                                    wierzchu i... siedzial bniedny pod sciana i sie pocil a tak dawalo od niego ze ah...
                                                    No ja juz nie mialem co z siebie zrzucic... krawat zdjelem...i nic wiele nie
                                                    pomoglo.
                                                    Paskudna sytuacja...
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 27.08.05, 23:26
                                                    Zreszta dodam ze do krawatow to mam awersje od czasu Technikum Chemicznego w
                                                    Moscicach... tam byla obowiazkowa marynarka i krawat a mnie galy wylazily na
                                                    wierzch od nawet lekkiego ucisku na szyji :P:P:P
                                                    Szczesliwie mialem takie krawaty - juz gotowe i na zapinke zasowana za kolnierzyk.
                                                    I tak to przezylem ten komunistyczny oboz:P.
                                                  • teklat Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 28.08.05, 00:43
                                                    Dzięki za zdjęcia - wreszcie doszły.
                                                  • lemuriza Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 28.08.05, 10:28
                                                    ja również dostałam, dziękuję.
                                                    Teklo czy moje doszły?
                                                  • teklat Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 28.08.05, 11:37
                                                    Tak, dzięki wielkie! POstaram się napisać Ci maila wieczorem, bo jakoś dawno
                                                    nie pisałam. :))
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 29.08.05, 08:31
                                                    DZIĘKIIIIIIII!!!!!!!!! (To do Kuczmana!)Za to,że uwolniłeś mnie od kolejnego
                                                    wysyłania tych fotek!:)))Pozdrawiam Cię!I jak się Wam podobają?
                                                  • teklat Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 29.08.05, 08:43
                                                    MNie pytasz? Wszyscy wyszli na nich dobrze - oprócz mnie... Ale to normalka. :((
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 29.08.05, 10:53
                                                    Wszyscy wyszli dobrze oprócz MNIE!:)))hłe,hłe,wcale się nie mizdrzę i nie
                                                    proszę o zaprzeczenia.:)Grunt,że mamy następną paqmiątkę.A co to będzie,jak z
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 29.08.05, 10:54
                                                    ...zjawi się kuczman,tradi,gomez....(ten durny kursor sam mi na "wyślij"
                                                    najechał!)
                                                  • kuczman Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 29.08.05, 13:06
                                                    Co bedzie? Tlok bedzie:D
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 29.08.05, 13:21
                                                    Spoko,znajdziemy większą knajpę!:)
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 31.08.05, 07:54
                                                    Dzięki,Slav.Dostałem dziś zdjęcia Lobuzka.(to znaczy dziś zajrzałem do poczty)
                                                    Super są!:))
                                                  • lemuriza Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 01.09.05, 06:57
                                                    Ja je wysyłałam, mnie należą się podziękowania:)
                                                  • caro333 Re: Zdjęcia ze spotkania - do Kuczmana 01.09.05, 08:02
                                                    Więc dziękuję z jeszcze większą przyjemnością!:)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka