doktor_hiszpan Re: Witam D.H !!! 26.11.03, 19:14 Ach dobry wieczór. Chętnie poszedłbym do domku, ale mnie wciągnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Witam D.H !!! 26.11.03, 19:19 oj tak to forum potrafi wciągać ja sama nie raz siedzę tu do późnej nocy ;) Cieszę się, że do nas wróciłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Witam D.H !!! 26.11.03, 19:53 Witam ta........D.H. prosze sie tu nie doszukiwac samych ambitnych topicow :D nie da sie caly czas gadac powaznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Witam D.H !!! 26.11.03, 20:01 Zawisz zalatujesz mi verayką może macie coś wspólnego hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Witam D.H !!! 26.11.03, 20:04 :D :D ta....jasne ! ;) Mowie powaznie bo temu co powiedzialem nikt nie moze zaprzeczyc. Sa watki powazne na rozmowe na forum ale sa i takie gdzie rozmawiamy o wlasnych sprawach. Chcialem zeby sie D.H nie rozczarowal za bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Witam D.H !!! 26.11.03, 22:12 najwazniejsze ,zeby bylo milo,prawda? Hiszpan wtraci co nowego ,innego jak bedzie chcial i ciekawiej sie zrobi,to najwazniejsze,pozdrawiam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś