faciu 29.08.02, 10:28 Ha dziś chłopaki z Belfastu będą mieć ciężką przeprawę w Krakowie... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: otho okuka IP: 217.97.141.* 29.08.02, 12:31 Okuka powiedział że umiejętności legii były za małe na Barcelonę, ale na Wisłę wystarczą w sobotę. Niezły ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: okuka 30.08.02, 10:16 Bedzie piękny mecz, mam nadzieję że Kosowski będzie grał, a Żuraw znów pyknie trzy golasy legii.. Dziady nawet jednej bramki nie strzelili Barcie - a pamiętacie Wisłę w zeszłym roku jakżeśmy oglądali na Kaszubach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Kucharski to burak..!! IP: 217.97.141.* 02.09.02, 17:07 Też nie lubię tego pana. Dopóki kaszani w legii to ok. ale na poziomie reprezentacji wolę go nie oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak Re: okuka IP: *.bresa.com.pl 04.09.02, 08:53 faciu napisał: > a pamiętacie Wisłę w zeszłym roku jakżeśmy oglądali na Kaszubach ??? i nowych, młodych kiboli Wisełki wychowywaliście sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak Re: okuka IP: *.bresa.com.pl 04.09.02, 08:52 Gość portalu: otho napisał(a): > Okuka powiedział że umiejętności legii były za małe na Barcelonę, ale na Wisłę > wystarczą w sobotę. Niezły ubaw. a jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: okuka 04.09.02, 15:49 Gość portalu: otho napisał(a): > Okuka powiedział że umiejętności legii były za małe na Barcelonę, ale na Wisłę wystarczą w sobotę. Niezły ubaw. Doprawdy??? Ubaw??? A jednak wystarczyly :))) no i kto mistzrem jest???? KTO???!!! nie slysze - KTO???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Dzisiaj Wisełka IP: 217.97.141.* 04.09.02, 10:19 Zaskoczyłem się i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Dzisiaj Wisełka 04.09.02, 11:50 Gość portalu: otho napisał(a): > Zaskoczyłem się i to bardzo. Ja w sumie spodziewałem się raczej remisu albo właśnie wtopy Wisły - Legia u siebie z Wisłą gryzie trawę by nie przegrać.. Grali b. brutalnie jak np. goście z 8 klasy z gośmi z 5 klasy podstawówki, gdy braki techniczne uzupełniają faulami i brutalną grą (a to przeca nie futbol amerykański)..... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Dzisiaj Wisełka 04.09.02, 15:56 faciu napisał: Legia u siebie z Wisłą gryzie trawę by nie przegrać.. tO PRAWDA - WISELKA ZA TO ZAGALA NA LUZIE :)))) Grali b. brutalnie jak np. goście z 8 klasy z gośmi z 5 klasy podstawówki, gdy braki techniczne uzupełniają faulami i brutalną grą (a to przeca nie futbol amerykański)..... PIEPRZYTA FACIU, OJ PIEPRZYTA - ale jak sie przegrywa... coz, jak to mowia rosjanie - plachamu tancaru i jaja zawadzaju Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Dzisiaj Wisełka 04.09.02, 16:58 yhwh napisał: > faciu napisał: > > Legia u siebie z Wisłą gryzie trawę by nie przegrać.. > > tO PRAWDA - WISELKA ZA TO ZAGALA NA LUZIE :)))) > > Grali b. brutalnie jak np. goście z 8 klasy z gośmi z 5 klasy podstawówki, gdy > braki techniczne uzupełniają faulami i brutalną grą (a to przeca nie futbol > amerykański)..... > > PIEPRZYTA FACIU, OJ PIEPRZYTA - ale jak sie przegrywa... > coz, jak to mowia rosjanie - plachamu tancaru i jaja zawadzaju A Głowacki to sobie może sam po raz drugi rozciął łuk brwiowy... został z premetydacją uderzony, aby zostać wyeliminowanym.... takie chwyty tanie to okręgówka nic więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nehebrecky Re: Dzisiaj Wisełka IP: 212.182.117.* 05.09.02, 16:12 faciu napisał: > A Głowacki to sobie może sam po raz drugi rozciął łuk brwiowy... został z > premetydacją uderzony, aby zostać wyeliminowanym.... takie chwyty tanie to > okręgówka nic więcej.... nie zebym kogos tu bronil - legie i wisle mam gleboko w d..., liczy sie tylko widzew, ale... czytales ostatnio o keane??? sam przyznal sie do celowych fauli na bosiku, a przeciez premiere league to nie polska okregowka. celowe faule to rzeczywistosc pilkarska - jezeli twierdzisz inaczej to znaczy, ze nie masz pojecia o tym sporcie - tn. nigdy w pilke nie grales, jestes telewiyjnym kibicem i nie zdajesz sobie sprawy z rzeczywistosci... a ta jest niestety bardzo czesto przykra Odpowiedz Link Zgłoś