Dodaj do ulubionych

Dzien bez przeklinania

19.12.03, 02:25
dzisiaj to znaczy wczoraj byl dzien bez przeklinania. o kur.a tffffuuu ja
pier.ole tfffuu tffuuu tfuu h.j by to szczelil tfffffffffffffuuu PiiiiiiiiP
o tak lepiej :)))))))))))))
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Dzien bez przeklinania 19.12.03, 02:34
      i nie mogles przeklinac kapciuch ehheheh dobre to bylo, na forum jasielskim sie
      o tym dniu dowiedzilaam:)))))) teraz sobie mozemy puscic wiazanke hehehhe
      czasem ulzy jak czlowiek zaklnie szpetnie!!!!!! ehhehe
    • zawisza777 Re: Dzien bez przeklinania 19.12.03, 12:43
      ja wam dam takie wiazanki Kapciuch bo prawie jestem gotow wykasowac Twoj
      watek ;)
      • ellenai Re: Dzien bez przeklinania 19.12.03, 16:34
        zawisz???????????????????????????????....@$#$#^& czemu??????przeciez nie padlo
        zadne zle slowo???/wykropkowalismy je!!!!!!
        • patrick78 Re: Dzien bez przeklinania 19.12.03, 16:36
          zawisza cenzuruje brzydkie slowa,ty elle sie nie opieraj i nie przeklinaj
          hahaha:-)
      • giks Zawisz bracie czuwaj ;) bo się rozbestwili ;) 19.12.03, 21:06
        no ja przyznam że ten pościk to jest taki no teges wiecie ;) Niby nic ale
        wszyscy wiemy o co chodzi... trzymajmy kulturę języka ;)
        A z tym dniem to fajnie szkoda, że wcześniej nie wiedziałam bo zarządziła bym
        kilku osóbkom ;)
        • lilly Re: Zawisz bracie czuwaj ;) bo się rozbestwili ;) 19.12.03, 21:09
          ja chyba sie do tej grupy przeklinajacych nie zaliczam,reszta "wali miechem" ja
          nie hihi
          • patrick78 Re: Zawisz bracie czuwaj ;) bo się rozbestwili ;) 19.12.03, 21:20
            lilly ty to tak moze tylko tutaj grzecznie,a poza netem to rece zalamac hahaha:-
            )))
        • zawisza777 Re: Zawisz bracie czuwaj ;) bo się rozbestwili ;) 19.12.03, 22:14
          Watek kapciucha wg. mnie jest za slabo wykropkowany GIKS co o tym myslisz?
          • kapciuch1 Re: Zawisz bracie czuwaj ;) bo się rozbestwili ;) 20.12.03, 01:02
            nie no jak to :(. ja chcialem zazartowac w innych postach nie ma laciny. ja
            jezdem bardzo grzeczny chlopiec. a pozatym zawsze moge zlozyc apelacjie i
            odwolanie od wydania wyroku :).
            • patrick78 Re: Zawisz bracie czuwaj ;) bo się rozbestwili ;) 20.12.03, 01:48
              kapciuch,racja bronic sie trzeba w takim przypadku,sad powinnien byc milosciwy:)
              tak mysle ja przynajmniej:-) duza przewaga tych co klna,lilly tylko krysztalowa
              ale pewno tylko na forum:-) haha
              • ellenai Re: Zawisz bracie czuwaj ;) bo się rozbestwili ;) 20.12.03, 02:06
                lepiej sie grzecznie zachowujcie, nie kusic zlego mi tu prosze heheheh
          • giks Re: Zawisz bracie czuwaj ;) bo się rozbestwili ;) 20.12.03, 14:44
            Jak dla mnie też :( Ale nie wiem czy usuwać... zostawiam decyzję Tobie. Proche
            mnie drażni ten ppost choć sama nie jestem święta i czasem mi sie cosik
            wymsknie ;) W sumie to miał być żarcik wiem można przymknąć oko oby tylko sie
            to później przeciw nam nie obróciło. Jedo jest pewne jeśli ten post zostanie
            to będzie to pierwszy i ostatni taki na tym forum.
    • 84aga Re: Dzien bez przeklinania 20.12.03, 15:27
      A ja to mam dzień bez przeklinania na codzień ;)
      Żadko przeklinam, ale jak mnie już coś wkurzy to nie oszczędzam (he he)
      • ellenai Re: Dzien bez przeklinania 20.12.03, 16:07
        aga no wlasnie,tez tak mam a w ogole to skorzystam z okazji i przywitam cie na
        forum:)))))))))) bywaj z nami jak najczesciej:))
        • 84aga Re: Dzien bez przeklinania 20.12.03, 16:38
          ellenai, no to się cieszę, że nie jestem sama ;)
          Dzięki za powitanie, chociaż już mnie tu kiedyś witaliście :))
          i postaram się częściej bywać na tym forum, choć czasu tak mało :((
          Pozdrawiam forumowiczów!! Gorąco!!
      • giks Re: Dzien bez przeklinania 20.12.03, 16:46
        To chyba jak większość. Ja jestem jak zniołek dopóki mi coś nie zalezie za
        skóre a wtedy to się sypią. ^%$3 i %^*&# i &^%$#@ ;) nie przebieram w
        środkach :D no ale trzeba sobie czasem ulżyć nie ;) lepsze to niż dewastacja
        czegoś albo kogoś :)
        • giks Miało być "aniołek" oczywiście ;) 20.12.03, 16:48

• ellenai Re: Miało być "aniołek" oczywiście ;) 20.12.03, 17:00
            aga:)))) moje serdecznosci dla ciebie:) giksik ty aniolek jestes tak czy
            innaczej,a literowkami sie nie przejmuj ,ja takie sadze ze strach juz na nie
            nie zwracam uwage heheh:)
            • kapciuch1 Re: Miało być "aniołek" oczywiście ;) 20.12.03, 19:45
              :((((((((((((((((( zjechali mnie teraz a wczesnie mowia ze mozna sie
              wypowiedziec. wychodze z zalozenia (jezeli ktos nie robi tego komus na zlosc
              albo dla popisu czy na jaja jak kto woli) ze sa sytuacje w zyciu kiedy bez
              przeklenstwa sie nie obejdzie i zaden czlowiek mimo woli nie uniknie tego.
              przeklenstwa w niektorych sytuacjach( nie mowie tu o ludziach ktorzy co drugie
              slowo to lacina bo to jest kaleczenie polskiego jezyka i kultury) wyrazaja
              pewne emocje ktorych inaczej nie mozna przedstawic. jest to grzech i kazdy ma
              swoje kata na ktore soie odpowiednio pracuje. jestem kultularna osoba iwec nie
              naduzywam wulgaryzmow choc zdaza mi sie nie bede sie wymawial i bornil bo to
              jest wiekszy grzech. i ... nie juz sie nie wypowiem to by bylo na tyle.
              ughbleble bel ugh ugh (to nie sa przeklenstwa) blu blu blu bleeee eghhhe tak
              umie najlepie nie ale to chcialem zostawic na koniec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka