0kowita 05.11.05, 06:09 A tak sobie założę taki wątek... bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: wątek wesolątek 05.11.05, 07:22 o bardzo taki watek wesoly ,bez sensu mi sie przyda! ja mialam wyjatkowo upierdliwy tydzien,jedyna radocha to 30 tys na forum i fajna atmosfera z wami innaczej to zwariowalabym! zab mnie boli,komputer mi diabli wzieli,wszystko mnie wkurza,co za zycie...........cmokam was Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek 05.11.05, 07:26 Współczuję zęba... znam ten ból. Wolałabym rodzić, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 05.11.05, 07:29 i tak niewiele mam tych swoich zebow w swojej paszczy ale te co jeszcze sa to mi dopieka!wrrrrrrrrrr,o zebach to szkoda gadac! dwa razy mialam usuwane bez znieczulenia! kurde,ale sie darlam! na cala wysowa! chyba do uscia bylo slychac! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek 05.11.05, 07:33 Ja o zębach to mogłabym gadać w nieskończoność. Co ząb to osobna historyja. Ale może to nie w wątku wesolątku. Może innym razem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 05.11.05, 07:39 trzeba zebny watek zalozyc! hehehehhe ja od paru lat nie mam problemu do wczoraj,uffffffff,tutaj znieczulaja do wszystkiego! nawet do plombowania,a ja sie wlasnie znieczulania boje bardziej niz borowania hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek 05.11.05, 08:04 A wracając do tematu wątku to......... cieszmy się. Cieszmy się, że żyjemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 05.11.05, 08:06 dokladnie! ze zyjemy,ze jestsmy zdrowi,ze mamy gdzie mieszkac i co do gara wlozyc i ze mamy ludzi ktorych mozemy kochac,ze mamy siebie na tym swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek 05.11.05, 08:12 Że mamy siebie..........................tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 05.11.05, 08:16 tak!......ze mamy siebie samych!chodzi mi o "egoistyczne"podejscie do tematu! sami dla siebie powinnismy byc skarbem,bo wtedy ten skarb mozemy dzielic z innymi! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek 05.11.05, 08:20 Wiem. Najważniejsze to polubić siebie. ale to takie trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 05.11.05, 08:27 um,moze byc calkiem ok,trzeba tylko umiec sobie wybaczac!byc dla siebie wyrozumialym!cmok, jejku ide spac! jaka tam pogoda w jaselku jest? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: wątek wesolątek 05.11.05, 08:30 Wygląda na to, że znów będzie piękny jesienny dzień. miłych snów Motylku. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek 05.11.05, 11:23 witam wesoło i radośnie elle współczuje bardzo, ja mam zeby po mamie, pasowały mi ja bardzo lubie siebie i zaraz potem bardzo lubie was miłego i usmiechnietego weekendu a zaspiewam sobei tak: ale to juz było, i nie wróci więcej choc w papierach man przybyło to do przodu wciaz wyryw a głupie serce...a dodam - radosne serce Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek 05.11.05, 15:56 o zebach to wole sie nie wypowiadac,jak moja zona zaczyna ten temat,to ja zaraz sobie cos znajduje do zrobienia i wychodze,ale jak zobaczylem to ... >.....ja mam zeby po mamie, pasowały mi.... Zuza,to chyba nas wypuszczasz,albo ja zle zrozumialem wzajemnie milego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek 06.11.05, 11:48 u nas troszke wilgoci,wprawdzie nie pada,ale jest dżdżysto,mglisto i nie zbyt przyjemnie,bylem przed chwilka w Grybowie,paskudnie sie jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 06.11.05, 19:34 oj to lepiej siedziec w domu!!!!!!! grybow,kurcze lubie bardzo grybow! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 06.11.05, 21:26 tak to prawda,ale grybow darze sentymentem! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek 12.11.05, 17:17 Okowitko u Ciebie w podobnym watku to oko mozna pocieszyc ,a tutaj .... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 12.11.05, 17:40 heheh czy ty sie czegos nie domagasz heheh Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek 14.11.05, 17:38 hi hi hi pite to ja mam zawsze przy sobie a jak wątek wesolątek to trzeba podskakiwac i bum cykcyk Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 14.11.05, 18:09 tak tak watek trzeba windowac do goryc,mok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek 14.11.05, 18:27 najwazniejsze wszystko przy sobie nosic,poza karta bankomatowa i tel kom Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek 14.11.05, 18:53 bo mozna zgubic hihihihi,znam taka osobe,tak sie tlumaczyla jak zpytalem dlaczego mnie jej poczta lapie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 14.11.05, 20:18 acha rozumiem,myslalam ze jest jakis bardziej drastyczny powod! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek 14.11.05, 21:54 ale bywaja przypadki wyrywania telefonow podczas rozmow Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 16.11.05, 05:56 o jezu! kradna czlowiekowi z reki?ot tak? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek 16.11.05, 18:22 kradną kradną, zawsze w jednej rece mam telefon a w drugiej klucz francuski skoro watek wesolątek to co śpiewamy? i hopaj siup i tra la la idziemy przez zycie w podsokoach Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 16.11.05, 18:41 ojej zle ze kradna! coz moge powiedziec! wspolczuje! a co spiewamy! um podejmuje nute podana przez ciebie zuzanno niech bedzie wesolo Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek 16.11.05, 19:31 lepiej nie miec do czynienia z amatorami cudzej wlasnosci,ale wszystko moze sie zdarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 16.11.05, 21:51 no ja tez nie chcialabym sie z takimi spotykac! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: wątek wesolątek 16.11.05, 23:52 No to spiewamy, "Plooooniee oooogniiiskkooo w leeesieee...." A moze watra? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 17.11.05, 01:32 bardzo dobra nute zapodales dunaczje,tylko my sie musimy cieplo ubrac na te okazyje ,zimno jest! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: wątek wesolątek 17.11.05, 01:51 Bedziem podkladac na ognisko to bedzie cieplo,ze nie wspomne o goralskiej herbatce. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 17.11.05, 02:02 u goralska herbata to jest to~!!!!!!!!!!!!!! rozgrzeje ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: wątek wesolątek 17.11.05, 03:30 A jak rozgrzeje to dopiero bedziemy spiewac,sprosne piosenki,hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 17.11.05, 04:04 hhehe mowisz ze w sprosna nute uderzymy hehe?no moze kto wie kto wie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek 17.11.05, 18:06 no to prosze tri malczyki kołchożniki pridupali kuru tri niedzieli paszukieli, gdzie u kuru dziuru Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 17.11.05, 18:08 no zuza niezle przywalilas z grubej rury heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek 17.11.05, 18:11 tri malczyki kolchozniki pridupali glizdu i dumali tri niedzieli,gdzie u ... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek 17.11.05, 18:12 lepiej juz nie spiewac,bo taki humor, to tylko po denaturacie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wątek wesolątek 17.11.05, 18:17 tri malczyki kałchożniki pridupali zajca tri niedzieli poszukieli, gdzie u zajca jajc a co tam aleks, a kto zabroni nam cieszyc się zyciem za dużo tych nadętych watków, u was najmniej Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wątek wesolątek 17.11.05, 18:25 hehehehhehe no pewno ze trzeba sie cieszyc zyciem ale z tym denaturatem to dobre aleks hehehhehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek 17.11.05, 19:21 na jedna z imprez zakladowych,zabralem ze soba flaszeczke Curacao Blue,przelana do butelki po Denaturacie,ale byly jaja...Tylko kilka osob odwazylo sie wypic po jednym,w tym kilka dziewczyn.Zona kolegi malo co go nie pobila jak chcial sie napic,krzyknela moj maz nie bedzie pil tego swinstwa hihi,pomyslalem ze musila juz probowac Denaturatu,skoro wiedziala ze to swinstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wątek wesolątek 18.11.05, 22:37 W poczekalni siedziała kobieta z dzieckiem na ręku i czekała na doktora. Gdy ten wreszcie przyszedł, zbadał dziecko, zważył je i stwierdził, ze bobas wazy znacznie poniżej normy. - Dziecko jest karmione piersią czy z butelki - spytał lekarz - Piersią - odpowiedziała kobieta - W takim razie proszę się rozebrać od pasa w górę. Kobieta rozebrała się i doktor zaczął uciskać jej piersi. Przez chwile je ugniatał, masował kolistymi ruchami dłoni, kilka razy uszczypnął sutki. Gdy skończył szczegółowe badanie, kazał kobiecie się ubrać i powiedział: - Nic dziwnego, ze dziecko ma niedowagę. Pani nie ma mleka! - Wiem - odpowiedziała - jestem jego babcia, ale cieszę się, ze przyszłam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: naprawde tak zrobiles??????????????hehehe n/t 19.11.05, 11:11 he he he kawał super a z tym denaturatem to chyba wykorzystam, ale miałeś super pomysł hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: naprawde tak zrobiles??????????????hehehe n/t 19.11.05, 15:24 wykorzystaj zuza bo pomysl jest niezly hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: naprawde tak zrobiles??????????????hehehe n/t 19.11.05, 18:51 ale jakie zgorszenie bylo,musze poszukac fotek jak ta butelka stala na naszym stole,oj bylo wesolo hehe Odpowiedz Link Zgłoś