kiz-ia 08.01.10, 12:33 Witam, pomóżcie mi jeśli chodzi o salę na wesele,chciałabym znaleść jakąs fajna i przede wszytskim profesjonalnie zorganizowaną chciałabym żebyście pisali tylko o tych które macie sprawdzone, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wideofilm Re: sala na wesele 08.01.10, 21:09 Wszystko ładnie, tylko napisz na kiedy i na ile osób- to jest podstawa w szukaniu sali. Odpowiedz Link
kiz-ia Re: sala na wesele 11.01.10, 08:57 wesele na jakies 150 osób i planuje zrobic w lipcu:) Odpowiedz Link
6_aniap Re: sala na wesele 11.01.10, 09:40 Ja też szukałam ale już mam. polecam Dwór Leśce - www.lesce.pl Wnętrze jak w Kozłówce. Wytargowaliśmy ze 170 na 160 i jeszce kilka "gratisów". SZOK ! bo tam tak pięknie:) My na czerwiec a tam wielki park. Atmosfera niesamowita - czułam się jak księżniczka a o to mi własnie chodzi. Mam zamiar brać ślub tylko raz w życiu ! Co do profesjonalizmu - to spoko, sprawdziłam . a właściciele sami pilnują przebiegu wesela a nie "pracownicy" są jeszcze inne poważne atuty ale nie chcę pisać na forum. Pa Odpowiedz Link
kiz-ia Re: sala na wesele 11.01.10, 10:26 a dziekuje bardzo ja tez planuje własnie takie wesle i chciałabym zeby sala równiez wygladała pieknie:) Odpowiedz Link
kiz-ia Re: sala na wesele 11.01.10, 10:28 a macie jakies pomysły na lokale bliżej lubartowa? Odpowiedz Link
niepozorek Re: sala na wesele 11.01.10, 10:52 ja byłam w Firlejowym siole w wakacje. Całkiem dobrze. Obsługa pracowała szybko, byli sympatyczni. Jedzenie dobre i dużo. Stosunkowo dużo miejsca do tanca. Piękne otoczenie, mozna wyjśc na spacer. Jedyne co mi nie odpowiadało to pani dyrektor, króra przy powitaniu chlebem wierzyla, ze musi stac obok rodziców pary mlodej. Zauważyłam to dopiero przy oglądaniu zdjęc z wesela. Jest jeszcze jedna sala.Znajduje się miedzy Lubartowem a Firlejowym Siołem. Niestety nazwy ni e znam (nie mam już zaproszenia ;/ ),ale szczerze nie polecam. Jako gość nie dostałam posiłku!kelnerzy zapomnieli przynieść mi głównego dania. inni goście nie dostali np. ciepłych posiłków, deserów.Wyszlam stamtąd zażenowana. Odpowiedz Link
bianeczkaa Re: sala na wesele 22.01.10, 00:20 bardzo fajne wesela odbywają się w Firleju na przeciw Imperium, znam kilka osób które były zauroczone miejscem jaki samym weselem. Odradzam salę w Łucce (chyba tak to było) na samym wjeździe do Lubartowa, od strony Lublina. Sprzedajteż tam słoiki :P Słyszałam kilka opinii, że w pewnym momencie zaczyna brakować jedzenia bo tak obsługa wynosi. Ładny lokal jest w JAkubowicach, Dwór Anna, chociaż ja byłam na chrzcinach i jedzenia było bardzo mało i nieświeże. Przy liczbie gości 150 nie powinnaś mieć problemów. Wiem, ze na wylocie na Kock budują nową salę ale nie wiem na kiedy będzie gotowa. Odpowiedz Link
wideofilm Re: sala na wesele 22.01.10, 10:47 Z tego co mi wiadomo, to nie będzie dom weselny tylko jakiś sklep. Odpowiedz Link
wideofilm Re: sala na wesele 22.01.10, 10:53 A wracając do prośby: zobacz jeszcze w samym Firleju: Imperium, Kamienny Potok. W Kocku są 2 obiekty weselne, ale to już troche kawałek drogi ,więc koszty Ci pójdą do góry.W samym Lubartowie na ul.Wierzbowej jest jakiś dom weselny. Wracając do Firlejowego Sioła: mogę potwierdzić,że jedzonko jest wspaniałe, b.dobry kucharz. Ale na 150 osób impreza? No nie wiem. Jedyny mankament tego obiektu to kłopoty z zasilaniem sieciowym, mała moc doprowadzeniowa- ale to narazie sprawa przejściowa. Odpowiedz Link
niepozorek Re: sala na wesele 22.01.10, 13:45 Odnośnie dworu anna- byłam tam 2 lata temu. Zgadzam się, że jedzenia jest niewiele. Po powrocie z wesela zajechalismy do Tesco zeby zapełnic żołądki:( Lokal ładny, otoczenie śliczne (jeziorko, park, fontanny). Sala taneczna moim skromnym zdaniem za mała. Na weselu było chyba 150 osob, ale tylko niewielka część zmieściła się na parkiecie:( Odpowiedz Link
wideofilm Re: sala na wesele 02.02.10, 11:18 Chcesz ze swoim weselem jechać 600 km od Lublina? Znam ten zamek.Wiele tam filmów nakręcono m.innymi Hrabina Cossel, Tajemnica szyfrów. Odpowiedz Link
kiciusie4 Re: sala na wesele 19.09.16, 02:38 Odświeżam temat - czy ktoś kojarzy jakąś sale weselną w okolicach Radzynia Podlaskiego, może być też Firlej. Byłam tylko na weselu w Mozajce, i w Białej koło stacji paliw (nie pamietam nazwy), ale słabe są. Teraz poszukuję sali na swoje wesele. Pomóżcie! :) Odpowiedz Link
annachmura007 Re: sala na wesele 21.11.16, 11:37 Moje wesele odbyło się w restauracji BOSMAN. Moja ocena 6/6. Jestem bardzo zadowolona. Wesele było na 120 osób (sala wydaje mi się idealna na taką liczbę osób) w lecie, klimatyzacja dała radę. Dekorację zapewniała restauracja ( żywe kwiaty w wazonach, pokrowce na krzesłach, serca nad młodymi, obrusy białe materiałowe ). Dania pierwsze i drugie podane oddzielnie każdemu, kolejne na półmiskach. Ogólny wygląd dań na plus, przy tym smaczne. Dla dzieci była inna zupa i drugie danie, w cenie. Wszystko świeże. Napoje niegazowane i napoje typu coca cola podane w szklanych butelkach. Do tego soki i woda niegazowana w dzbankach. Obsługa sprawna, znsjąca się na swoim fachu. Właścicielka bardzo sympatyczna, dało się z nią dogadać. Polecam. Odpowiedz Link
janekfris Re: sala na wesele 08.03.17, 12:54 sprawdzone łubinowe wzgórze - www.lubinowe.pl - sala do 60 osób, mozliwosc slubu w plenerze - na takim bylem, świetne i urokliwe miejsce, gorąco polecam. Odpowiedz Link
monikaadamc Re: sala na wesele 01.03.19, 09:42 Spokojnie mogę polecić Ci ten lokal dworkeblow.pl/. Przygotowali i poprowadzili pierwszorzędne wesele mojej siostry. Pani menadżer dba o każdy szczegół imprezy, począwszy od ustawienia i udekorowania sali a skończywszy na obsłudze podczas wesele. Wszędzie czysto i przyjemnie. Wspaniały zabytkowy budynek. Serwują wyśmienite jedzenie. Jednym słowem lokal pierwsza klasa Odpowiedz Link
agneswitk Re: sala na wesele 13.03.19, 11:33 Bardzo ładnym miejscem na wesele jest restauracja u Hanysa. Byłam tam na takiej imprezie i było super. Ładna duża sala bankietowa. Jedzenie serwują bardzo smaczne odpowiednio doprawione i przygotowywane na miejscu. Wszystko świeże i ładnie podane. Obsługa tez bardzo miłą i sprawna. Polecam Odpowiedz Link
karnaks Re: sala na wesele 26.10.19, 13:43 Ciekawym wyborem jest sala w hotelu PZM-ot W Lublinie. Konkretnie restauracja Fiesta. Genialne jedzenie, wystrój, wszystko. Dużym plusem jest hotel w tym samym budynku. Przerabiałem. Polecam ! Odpowiedz Link
as-ia43 Re: sala na wesele 20.11.20, 08:53 Jeśli kameralne przyjęcie weselne to ogromnie polecam ŁUBINOWE WZGÓRZE <3 Piękne miejsce, pyszne jedzenie i cudowna, klimatyczna sala i bardzo indywidualne podejście managerów do życzeń klientów. A mieliśmy sporo wymagań :D wszystko było dla nas idealnie :) Z całego serca polecam lubinowe.pl/pl/ Odpowiedz Link