dorotka_k2 14.02.07, 12:21 witam. ja co prawda mam slub w pazdzierniku, ale juz zaczynam sie zastanawiac. gdzie mozna uszyc piekną suknie :). prosze o podanie naprawde super krawcowej. dzieki :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkajalenka Re: dobra krawcowa 14.02.07, 13:16 ja mogę polecić jedynie Imperium na Bernardyńskiej, znam osobiście panią z salonu i sama zaczynam tam za tydzień szycie sukienki:) Odpowiedz Link
ahkoscian Re: dobra krawcowa 14.02.07, 18:40 ja obudzilam sie bez sukni...przymierzalam w Wawie, gdzie Panie mowily "3-5 miesiecy", strach i przerazenie w oczach; wyjezdzam na miesiac i porazka! pojechalam do rodziny do Lublina, gdzie weszlam do pierwszego lepszego salonu - pani mowi..."przyjdzie pani w marcu - zdazymy"...i mam nadzieje, ze kogos znajde... czy słyszalyscie, Drogie Panie o salonie "Oliwia" w tym przesmyku miedzy Lubartowska i dawna Hanki Sawickiej?? pozdrawiam, A Odpowiedz Link
kakao2006 Re: dobra krawcowa 13.03.07, 09:50 Slub mam 25 sierpnia, sukni tak na poważnie zacznę szukać/szyć najwcześniej w kwietniu, może w maju. Odpowiedz Link
mimi_24 Re: dobra krawcowa 15.02.07, 10:25 Witam !!! Supre że poruszyłyście temat "krawcowych" ja od jakiegos juz czasu zastanawiam się "kupic czy szyć" Mam w głowie suknie moich marzeń ale nigdzie nie moge jej znaleść , o salonie "IMPERIUM" słyszalam ze jest ok ,chociaż sama nic tam wcześniej nie szyłam . Poczekam na targi ślubne w Parku Ludowym jak tam nic nie znajde to zdecyduje sie chyba na "Imperium" . Wstępnie sie już orientowałam o cenę sukni i muszę przyznać ze ceny są zbliżone do cen sukni z salonu. Pozdrawiam !!! mój suwaczek Odpowiedz Link
mimi_24 Re: dobra krawcowa 15.02.07, 10:28 proba suwaka mój suwaczek teraz będzie dobrze pozdrawiam Odpowiedz Link