Dodaj do ulubionych

dobra krawcowa

14.02.07, 12:21
witam. ja co prawda mam slub w pazdzierniku, ale juz zaczynam sie
zastanawiac. gdzie mozna uszyc piekną suknie :). prosze o podanie naprawde
super krawcowej. dzieki :)
Obserwuj wątek
    • malenkajalenka Re: dobra krawcowa 14.02.07, 13:16
      ja mogę polecić jedynie Imperium na Bernardyńskiej, znam osobiście panią z
      salonu i sama zaczynam tam za tydzień szycie sukienki:)
      • dorotka_k2 Re: dobra krawcowa 14.02.07, 14:02
        dzieki. wezme pod uwage
        • ahkoscian Re: dobra krawcowa 14.02.07, 18:40
          ja obudzilam sie bez sukni...przymierzalam w Wawie, gdzie Panie mowily "3-5
          miesiecy", strach i przerazenie w oczach; wyjezdzam na miesiac i porazka!
          pojechalam do rodziny do Lublina, gdzie weszlam do pierwszego lepszego salonu -
          pani mowi..."przyjdzie pani w marcu - zdazymy"...i mam nadzieje, ze kogos
          znajde... czy słyszalyscie, Drogie Panie o salonie "Oliwia" w tym przesmyku
          miedzy Lubartowska i dawna Hanki Sawickiej??
          pozdrawiam, A
          • kakao2006 Re: dobra krawcowa 13.03.07, 09:50
            Slub mam 25 sierpnia, sukni tak na poważnie zacznę szukać/szyć najwcześniej w kwietniu, może w maju.
      • mimi_24 Re: dobra krawcowa 15.02.07, 10:25
        Witam !!! Supre że poruszyłyście temat "krawcowych" ja od jakiegos juz czasu
        zastanawiam się "kupic czy szyć" Mam w głowie suknie moich marzeń ale nigdzie
        nie moge jej znaleść , o salonie "IMPERIUM" słyszalam ze jest ok ,chociaż sama
        nic tam wcześniej nie szyłam . Poczekam na targi ślubne w Parku Ludowym jak tam
        nic nie znajde to zdecyduje sie chyba na "Imperium" . Wstępnie sie już
        orientowałam o cenę sukni i muszę przyznać ze ceny są zbliżone do cen sukni z
        salonu. Pozdrawiam !!!

mój suwaczek
      • mimi_24 Re: dobra krawcowa 15.02.07, 10:28
        proba suwaka

mój suwaczek
        teraz będzie dobrze pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka