justysuhm 27.01.10, 08:38 Szukam osoby która interesuje się witrażami i robi coś w tym kierunku ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justysuhm Re: poszukiwana 27.01.10, 08:42 Zapomniałam dodać najważniejszego poszukuje takiej osoby w Tychach Odpowiedz Link Zgłoś
antoneasyart Re: poszukiwana 29.01.10, 14:53 hmm, no wlasnie, to juz teraz wiem ze nie poznan a Tychy. Moze przyjedziemy do tych na warsztaty, bo wyjazdowe warsztaty tez organizujemy. Albo zapraszamz na warszaty do naszej bazy w krzywiniu. Wszystko na www.easy-art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
antoneasyart Re: poszukiwana 29.01.10, 14:50 witam serdecznie ja jestem taka osoba wraz z moimi kilkoma znajomymi. Zapraszamy do naszej pracowni witrazu na kwiatowej na warsztaty:) kwiatowa.webnode.com/products/produkt-1/ www.easy-art.pl pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
elachrobot Re: poszukiwana 07.03.10, 13:48 Witam,ja też interesuję się witrażownictwem i chciałabym nawiązać kontakt.Mam na imię Ela i mieszkam w Kielcach.Pozdrawiam i proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
shad21 Re: poszukiwana 03.04.10, 15:39 owszem interesuję się i robię coś w tym kierunku moje prace możesz zobaczyć na stronie www.fabrykasztuki.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś