sibeliuss 04.05.07, 20:37 Tak dziś popatrzyłem z peronu, ktoś kto tam kupi mieszkanie musi być albo fanem kolei, albo mieć spory niedosłuch. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_jak_warszawiak Re: Nowe bloki na Strażackiej 15.05.07, 13:44 Albo nie mieć innego wyjścia i tam kupić mieszkanie. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Nowe bloki na Strażackiej 27.03.08, 12:08 w_jak_warszawiak napisał: > Albo nie mieć innego wyjścia i tam kupić mieszkanie. -- A to jest jakiś przymus? Odpowiedz Link
w_jak_warszawiak Re: Nowe bloki na Strażackiej 18.02.09, 19:20 Pośrednio w moim przypadku przymus był (ale to nie temat na forum). Na pewno cena była atrakcyjna, a poza tym do pociągów już się przyzwyczaiłem :) Może podświadomie jestem fanem kolei ;) Zresztą ludzie mieszkający na Kolejowej jakoś od lat żyją. Odpowiedz Link
w_jak_warszawiak Re: Nowe bloki na Strażackiej 09.04.09, 13:52 sibeliuss napisał: > Jak to przymus? Stanął nade mną developer i przykładając pistolet do głowy kazał mi kupić :) A tak na poważnie, to jak już pisałem, sprawy nie na forum (osobiste). Odpowiedz Link
mandziola Re: Nowe bloki na Strażackiej 28.10.09, 13:55 Patrząc z perspektywy mojej mamy, która mieszka po drugiej stronie strażackiej to osiedle to maskra. Dlaczego?? Bo osiedle jest ogrodzone, a większość gości mieszkańców nowego osiedla parkuje pod mamy blokiem. Ogrodzili się - to niech przyjmują równiez samochody swoich gości na swoim parkingu. Odpowiedz Link
katecheta Re: Nowe bloki na Strażackiej 02.11.09, 11:14 To jest osiedle położone w środku kwadratu otoczonego przez płot tak > linia kolejowa z Warszawy do Berlina i blisko stacja PKP > Sanktuarium Miłosierdze Bożego z dzwonnicą a obok urząd gminy > Hotel 4-gwiazdkowy z konferencjami, zjazdami i wyszynkiem > Straż pożarna na sygnale ze sklepem monopolowym i targowiskiem Będzie jeszcze wiadukt dla samochodów żeby przez tory był przejazd. Osiedle nazywa się Felicja. Odpowiedz Link