Dodaj do ulubionych

Sala na wesele

24.07.10, 22:56
Szukam sali(miejsca) na wesele.Wesele na ok 70-80 osób ale ważne
żeby był parkiet na którym będzie można swobodnie tańczyc i ludzie
nie będą się potykac o siebie bo będzie tak ciasno :P Prosze o
rady :)
Obserwuj wątek
    • mariannnerr Re: Sala na wesele 28.07.10, 14:38
      Sporo sal z Krakowa i okolic można znaleźć na portalu:

www.twojasala.pl/malopolskie
      • second_szafranka Re: Sala na wesele 17.08.10, 09:47
        warto zaglądnąć również tutaj: www.saladlaciebie.pl/miasto/szczecin.html
    • lucyinthestars Re: Sala na wesele 18.08.10, 14:57
      Swobodnie można potańczyć w Krakowskim Przedmieściu. Sala pomieści nawet 200
      osób i parkiet jest duży. Wiem, bo sama ślubu co prawda nie biorę, ale szukam
      koleżance sali i z tego co patrzyłam to wiele sal to totalne bezguście, a tam
      jest ładnie i elegancko, tak z klasą. I jest oczko wodne, więc goście mogą wyjść
      i się przespacerować.
    • kasia-nowak-23 POLECAM ICH-BYLI NA MOIM WESELU 25.08.10, 01:09
      Cześć !

Jeśli szukałabyś sprawdzonego fotografa/kamerzystę-to mogę ci wraz z moim mężem
      polecić firmę, która nam robiła zdjęcia z całego ślubu i film. Zdjęcia wyszły
      naprawdę przepieknie a film jest w jakości HD i nie jest nudny- często z mężem z
      sentymentem do niego wracamy.
      Warto mieć kogoś sprawdzonego, by się nie rozczarowac. Nie wiem jak u nich z
      terminami, ale są dobrzy i jesli się u nich załapiesz to pewnie tak jak ja
      otrzymasz piękne zdjęcia ze swojego ślubu i naprawdę dobry film.Fotki z mojego
      wesela sa u nich w pierwszej galerii.
      Mam nadzieję że pomogłam-w końcu od tego jest to forum.

Ich zdjęcia znajdziesz tu: www.foto-marwex.cdx.pl

Mam nadzieję, że pomogłam –daj znać czy mieli wolny termin.
      Buziaczki Kasia i Marek ..,
    • tatianeczka26 Re: Sala na wesele 09.04.11, 20:31
      Ja polecam dość ciekawą salę na rynku u Noworolskiego. Bardzo dobry klimat na wesel. W środku jest klasycznie i przyjemnie. Jedzenie bardzoooo dobre. Nie wiem jak ceny bo byłam tam jako gość. Musisz w necie poszukac ich strony. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka