mroofka2 Re: wesele bezalkoholowe 15.03.07, 19:31 ty poważnie?;) u mnie alkohol to podstawa menu;P Odpowiedz Link
olianka Re: wesele bezalkoholowe 15.03.07, 19:51 ja mogłabym zrobić bezalkoholowe, bo wtedy trwałoby krócej :P Odpowiedz Link
shameeka Re: wesele bezalkoholowe 16.03.07, 20:01 wedlug mnie to indywidualna sparwa kazdej pary. jednak ja sobie nie wyobrazam swojego wesela bez dobrej lampki czerwonego wina :)pozatym, wodka/bomber- smalec ogorki i kielbacha :) Odpowiedz Link
nancy_m Re: wesele bezalkoholowe 13.06.07, 20:40 My mielismy bezalkoholowe. Goscie swietnie sie bawili i nie bylo zadnych awantur co juz na innym weseku widzialam gdy jeden z drugim za duzo wypili.. Takie wesela pewnie teraz nie sa modne ale my od poczatku chcielismy by to wesele bylo bezalkoholowe. Oczywiscie trzeba przy zapraszaniu gosci poinformowac o nieco innym charakterze imprezy. Odpowiedz Link
mroofka2 Re: wesele bezalkoholowe 18.06.07, 00:23 ja jednak nie jestem zwolenniczką takich imprez... ;)) Odpowiedz Link
picassomgi Re: wesele bezalkoholowe 12.10.07, 15:03 Ja miałem okazję grać ostatnio na weselu które bardzo mi sie podobało. Nie było zupełnie bezalkoholowe, ale podano tylko wina i wermut. Dal mnie bomba ! Rzeczywiście nikt się nie upodlił, natomiast wszyscy byli pod sympatycznym chumorkiem i świetnie się bawili :o) Aż pogratulowaliśmy młodym pomysłu! www.picasso.com.pl Odpowiedz Link