erdberren 25.01.09, 10:13 Szukam zespołu na wrzesień 2010r. Koniecznie perkusja i saksofon. Tylko i wyłącznie męski wokal. Muzyka biesiadna i disco polo. Ktoś chętny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafikolos Re: Super ZESPÓŁ na moje wesele 30.01.09, 00:02 Witam, Jesteśmy młodym i energicznym zespołem z okolic Podbeskidzia. Gramy zarówno starsze utwory, jak i dla młodzieży, obecnie będące na czasie :) Gramy na żywo i potrafimy rozbawić każdego gościa. Zapraszam do kontaktu z nami, wiwacik@wp, strona www.zespolwiwat. Odpowiedz Link
przemotakt Re: Super ZESPÓŁ na moje wesele 27.02.09, 22:07 Jesteśmy 4-osobową grupą muzyków grającą na żywo perkusja,gitara,klawisze,saksofon...Zapraszamy na naszą stronę www.muzyczka.com Odpowiedz Link
darek.l1 Re: Super ZESPÓŁ na moje wesele 28.02.09, 11:54 zapraszam na strone www.lagunaband-lublin.pl , mamy w składzie saksofon, trąbkę,akordeon,gitarę,instr.klawiszowe,dwa głosy męskie i dwa żeńskie ,perkusistę ( w zależności od zapotrzebowania możemy doangażować) muzyka jest przekrojowa także disco polo i biesiada,skład zespołu tworzą muzycy zawodowi(aktualnie skład jest 4 os.) , pozdrawiam Dariusz Lewandowski Lublin Odpowiedz Link
dj_lepszy Re: Super ZESPÓŁ na moje wesele 01.03.09, 13:27 Witam, jestem Dj'em, wraz z kolegą konferansjerem (dziennikarz Słowa Sportowego) zajmujemy się muzyczną oprawą wesel oraz imprez okolicznościowych. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. KONTAKT kom. 606403797 gg 807557 mail djlepszy@wp.pl Odpowiedz Link
olekbass www,noname.czest.pl 15.03.09, 22:46 Polecam zespół grający na zywo , jesteśmy z Częstochowy ale gramy po całym kraju zapraszam na stronkę www.noname.czest.pl , a co do saksofonu takze mamy tylko nie na każdej imprezie ludzie chcą denciaka....Pozdrawiam .. Odpowiedz Link
zespolarchiwum Re: Super ZESPÓŁ na moje wesele 17.03.09, 07:39 polecamy się www.zespolarchiwum.pl Odpowiedz Link