zetk.a 30.07.09, 18:52 Witam, szukam dj'a na wesele w Krakowie w maju 2010 z dobra znajomoscia jezyka angielskiego. Czy mozecie polecic mi kogos sprawdzonego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zespol_alcapone Re: szukam dj'a na wesele z dobra znajomoscia ang 30.07.09, 23:19 Witam. Zapraszam na stronę: www.djalcapone.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
djadus Dj ADUS with english :-) free :-) 13.08.09, 09:17 I would like to introduce myself - i've benn working as a dj since my high school :-) I can assure Y i have prof equipment includin lights and whirless microphone! If Y are intrested please give me a notice on: djadus@gazeta.pl or call me 501 427 914 sorry if there were any mistakes but i'm not using english everyday Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: szukam dj'a na wesele z dobra znajomoscia ang 13.08.09, 17:42 witam jestem muzykiem od 10 lat jestem po szkole muzycznej obslugaa wesel zajmuje sie o 5 lat gram z zespolem oraz sam jako DJ mam wolny termin na 05.09 2009 a tak ze mam do zaoferowania rowniez trebacza lub wokal w kosciele i przy blogoslawienstwie oczywiscie to jest gratis posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 nie odpisuje na forum pozdrawiam;) Odpowiedz Link
djdlaciebie Re: DJ WODZIREJ DLA CIEBIE! WESELE 2010 31.08.09, 16:28 Oferujmy profesjonalne prowadzenie i oprawę muzyczną imprez, dyskotek, uroczystości weselnych, poprawin, sylwestrów, studniówek, bankietów itp. Organizujemy zabawy oraz konkursy w trakcie imprez. Zapewniamy kompleksową, profesjonalną usługę prowadzenia, grania, nagłaśniania oraz obsługi oświetleniowej imprez. Od wielu lat prowadzimy różnego rodzaju imprezy muzyczne, rozrywkowe oraz zajmujemy się profesjonalną obsługą nagłośnieniową i oświetleniową imprez. Mamy ogromne doświadczenie w tej branży i z sercem wykonujemy tą pracę. Posiadamy najnowszej generacji, profesjonalny, markowy, niezawodny sprzęt muzyczny, oświetlenie, mikrofony oraz szeroki repertuar muzyczny od najstarszej, niezapomnianej muzyki po najnowsze, skoczne przeboje. Muzyka, wszelkie szczegóły oraz scenariusze prowadzenia imprez i zabaw są do ustalenia wedle indywidualnych życzeń klientów. Posiadamy własny transport. Działamy w regionie małopolskim, śląskim i świętokrzyskim (Kraków i okolice). Gramy dla CIEBIE!!! GWARANTUJEMY WYŚMIENITĄ, NIEZAPOMNIANĄ ZABAWĘ ZA NISKĄ, ATRAKCYJNĄ CENĘ!!! 600 977 872 djdlaciebie@gmail.com www.djdlaciebie.ocom.pl Odpowiedz Link
foto-marwex.cdx.pl FOTOGRAF ŚLUBNY+ FILMOWANIE - Mam WOLNE TERMINY. 03.09.09, 15:10 Witam!!! Mamy jeszcze wolne terminy www.foto-marwex.cdx.pl Proponujemy usługi naszych profesjonalnych fotografów i kamerzystów w bardzo konkurencyjnych cenach!!! Łącznie ponad 500 zdjęć najwyższej jakości i wspaniały film z wesela i to w (HD)!!! Oto strona naszej firmy: www.foto-marwex.cdx.pl Opisane tam zostały zarówno pakiety jak i najwyzszej klasy sprzęt fotograficzny, którym dysponujemy. Jestesmy firmą z 6 letnim doświadczeniem-gwarantujemy 100% profesjonalnego podejścia i niższe ceny. Pozdrawiamy Foto-Marwex! Odpowiedz Link
katarzyna.radlowska Re: szukam dj'a na wesele z dobra znajomoscia ang 31.10.09, 17:32 Hej Ja mialam ten sam problem, nie jestem z Krakowa i problem byl podwojnie duzy! Zdecydowalam sie jednak na DJ Team www.djteam.com.pl/ podpisalismy z nimi umowe i trzymamy kciuki, czytalam dobre recenze, ekipa wydaje sie bardzo profesjonalna. pozdrawiam Odpowiedz Link