Dodaj do ulubionych

ZORGANIZUJMY SIE w OSIĘCINACH!

21.03.11, 09:20
Mam jednocześnie apel i zapytanie! Weźmy sprawy w swoje ręce i zorganizujmy turniej dzikich drużyn np. w kosza, nogę czy ręczną. Turniej dla wszystkich kórzy chcą pograć, fajnie spędzić czas. Mamy w Osięcinach parę miejsc gdzie można coś takiego zrobić. Czekam na Wasz odzew, powiadomcie znajomych o pomyśle i napiszczie swoje zdanie co do turnieju, miejsca i ewentualnie daty organizacji. Jeśli znajdziemy chętnych to reszta pójdzie gładko, a myśle że ktoś się znajdzie bo co robić letem? Więc nie narzekajmy i nie patrzmy na innych tylko sami bierzmy się do roboty! Podejmę próbę organizacji ale potrzebuje Waszego poparcia i pomocy.
Obserwuj wątek
    • dziewczyna-z-naprzeciwka Re: ZORGANIZUJMY SIE w OSIĘCINACH! 26.03.11, 23:49
      Dlaczego pominąłeś siatkówkę? Mamy parę talentów :DD za turniejem w siatkówkę jestem jak najbardziej ZA, myślę, że dałoby się uzbierać większą grupkę;P tym bardziej, jak zrobi się ciepło, może nawet siatkówka plażowa :)
      • kruczabomba Re: ZORGANIZUJMY SIE w OSIĘCINACH! 27.03.11, 23:52
        Ja stawiam na kosza, a raczej na streetball! Przecież nasz rodak i krajan ŚP Radek Kłosiński, który sam brał udział z kolegami w tego typu imprezie pod GOK'iem był Mistrzem Polski w kosza w barwach JUNAKA WŁOCŁAWEK, a później kontynuował karierę w NOTECI Inowrocław oaz ASTORI Bydgoszcz, gdzie grał w najwyższej lidze w Polsce! Myślę, że należy mu się hołd za wspomniane osiągnięcia oraz turniej jego imienia!! Jestem zdecydowanie za i służę pomocą.
        • arko02 Re: ZORGANIZUJMY SIE w OSIĘCINACH! 28.03.11, 16:53
          Myślę że to dobry pomysł, warty organizacji. Ja od niedawna mieszkam w Osięcinach i tylko słyszałem o Radku ale jestem jak najbardziej za. Skontaktujmy się i pomyślimy nad tym turniejem.
          • arko02 Re: ZORGANIZUJMY SIE w OSIĘCINACH! 29.03.11, 08:07
            Jeśli jesteście chętni do zorganizowania turnieju to mój numer 724810082.
      • arko02 Re: ZORGANIZUJMY SIE w OSIĘCINACH! 28.03.11, 16:56
        I to jest dobry pomysł, jeśli znajdzie się paru chętnych to można działać. Siatka, kosz, noga można zorganizować co się tylko chcę, najważniejsza jest zabawa! A ja jestem chętny do zabawy i organizacji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka