franek-dolas 22.06.08, 21:49 Nareszcie! Włocławek w dużej rozdzielczości! Tym, którzy nie wiedzą o co chodzi niech odpowiada cenzor, mi szkoda czasu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carwszechrusi Re: Google Earth 30.06.08, 13:58 zgadza sie. Ale niedużo tego wloclawka Odpowiedz Link Zgłoś
franek-dolas Re: Google Earth 30.06.08, 22:19 Jak dla Ciebie 97 % to mało, to spróbuj wypić coś jeszcze mocniejszego... Odpowiedz Link Zgłoś
3ym Re: Google Earth 01.07.08, 14:21 Dla zainteresowanych: www.gazeta.wloclawek.pl/mapa.php5 Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: Google Earth 02.07.08, 16:46 Mało tego że mało miasta to fotka jest strasznie stara- nie ma ronda koło tamy- prowizorycznie ustawionego w zimę 2002-2003. No i w związku z tym cała reszta miasta jest z przed MINIMUM 6 lat. Mamy jednostkę wojskową na barskiej *choć już wyprowadzoną, nie ma BP przed dworcem, multikina i całego tego "city" :) Wokół królowej Jadwigi nawet koty sie nie kręcą. A mówią że we Włocku nic się nie dzieje :). Dla porównania zdjęcie Torunia jest z 2005 roku. I co? Można?. A tak poważne to azotów nie dali bo to obiekt strategiczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: Google Earth 02.07.08, 16:57 ale ja gupi jestem... piszo tam że zdjęcie jest z 8 października 2001 roku a Toruń z maja 2007 :) Odpowiedz Link Zgłoś
zmija_1 Re: Google Earth 09.07.08, 07:20 Może wreszcie ty zostaniesz cenzorem,widać bardzo ci na tym zależy... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Google Earth 11.07.08, 02:49 zmija_1 napisała: > Może wreszcie ty zostaniesz cenzorem,widać bardzo ci na tym zależy... A co jeszcze chcesz tu cenzurować, skoro żadna wypowiedź nie przechodzi, co niepoprawne politycznie tylko ludziska piszą ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zmija_1 Re: Google Earth 11.07.08, 08:05 "Jeżeli chce się demokracji,trzeba pogodzić się z odrobiną niudolności..."Na naszym forum nie ma zbyt ciekawych dyskusji.Ciekawiej jest w małych miastach naszego województwa.Tam ludzie mają o czym pisać i cenzor bardziej przychylny.U nas sale,wesela itp. "Mówić można z każdym-rozmawiać z mało kim" Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Google Earth 11.07.08, 15:50 zmija_1 napisała: > ..."Na naszym forum nie ma zbyt ciekawych dyskusji ... O ile to można nazwać w ogóle dyskusją? Ale zastanów się jeszcze nad swoją decyzją, w dużym mieście zawsze łatwiej - prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zmija_1 Do saubera1 12.07.08, 08:59 Jasne,że łatwiej ale czy spokojniej?Jeszcze chcę dodać,że na naszym forum też są inteligentni ludzie i ciebie do nich zaliczam. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Do saubera1 12.07.08, 15:52 zmija_1 napisała: > Jasne,że łatwiej ale czy spokojniej?Jeszcze chcę dodać,że na naszym > forum też są inteligentni ludzie i ciebie do nich zaliczam. > OOOOOOO???? To wygląda na to, że Ty jedna mnie trochę lubisz? Dziękuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: zaszczyt :))) 12.07.08, 23:16 carwszechrusi napisał: > Już wiesz jak to jest... A wiem, kopnął i tak niespodziewanie, tak nagle, i kilka razy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Do saubera1 13.05.09, 09:59 zmija_1 napisała: > Jasne,że łatwiej ale czy spokojniej?Jeszcze chcę dodać,że na naszym > forum też są inteligentni ludzie i ciebie do nich zaliczam. > Niemniej jednak coś tu nadal tak jakoś jest dziwnie drętwo, jak myślisz co powodem tego?;) A gdzieś tam na prowincji ludzie piszą, o tym co ich cieszy ;) Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś