sibeliuss 29.04.07, 00:48 lasszpegawski.w.interia.pl/index_g.htm pl.wikipedia.org/wiki/Las_Szp%C4%99gawski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiouek Re: Las Szpęgawski 01.05.07, 11:49 Ten las jest bardzo ładny, ale ta mroczna historia sprawia, że zawsze się go trochę bałam i boję do dziś. Planuje właśnie jakiś mały rajdzik rowerowy, ale sama chyba sie tamtędy nie odważę. Kiedy jako dzieci zbieraliśmy tam śmieci w ramach akcji ekologicznych, to zawsze straszyliśmy się nawzajem... Dzisiaj wizyta w tych rejonach lasu przepełnia mnie zawsze jakimś takim smutkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Las Szpęgawski 02.05.07, 12:58 A można liczyć na relację z tego planowanego rajdu? Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Las Szpęgawski 02.05.07, 18:46 Rajd mój nie odbył się z prozaicznej przyczyny pęknięcia dętki i mojej nieumiejętności samodzielnego poradzenia sobie z tym problemem:( Poza tym diablo zimno u nas i deszcz pokropił. Dziś rano zdrapywałam szron z szyb samochodu... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Las Szpęgawski 02.05.07, 22:05 Uuuu, no to fatalnie. Ja dziś się byczyłem i tylko byłem w chińskiej restauracji na obiedzie i długim spacerze. Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Las Szpęgawski 02.05.07, 23:25 A ja poszerzam swoje horyzonty filmowe... Na większą aktywność mnie nie stać... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Las Szpęgawski 02.05.07, 23:27 Filmowe - czyli? (fajnie, że zaglądasz na to forum) Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Las Szpęgawski 03.05.07, 00:12 Wczoraj obejrzałam "Jak we śnie" i "Zakochani widzą słonie", dzisiaj "8 kobiet". Na jutro zostały mi jeszcze dwie pozycje z wypożyczalni i na resztę weekendu kilka filmów zakupionych z Wyborczą, na które nigdy nie mam czasu:) Przedwczoraj urzekło mnie "Jasminum" i "Wiosna, lato, jesień, zima i... wiosna". No i kurde najgorsze, że parę dni temu zaczęłam oglądać "Duchy Goi" Formana, a nie mogłam dokończyć oglądania i płytkę dostanę dopiero po weekendzie, a utknęłam w bardzo ciekawym momencie... echhhhhh... -------------- ...jeżeli ja nie będę sobą, to kto mną będzie...? Odpowiedz Link Zgłoś