Dodaj do ulubionych

Las Szpęgawski

29.04.07, 00:48
lasszpegawski.w.interia.pl/index_g.htm
pl.wikipedia.org/wiki/Las_Szp%C4%99gawski
Obserwuj wątek
    • asiouek Re: Las Szpęgawski 01.05.07, 11:49
      Ten las jest bardzo ładny, ale ta mroczna historia sprawia, że zawsze się go
      trochę bałam i boję do dziś. Planuje właśnie jakiś mały rajdzik rowerowy, ale
      sama chyba sie tamtędy nie odważę. Kiedy jako dzieci zbieraliśmy tam śmieci w
      ramach akcji ekologicznych, to zawsze straszyliśmy się nawzajem... Dzisiaj
      wizyta w tych rejonach lasu przepełnia mnie zawsze jakimś takim smutkiem...
      • sibeliuss Re: Las Szpęgawski 02.05.07, 12:58
        A można liczyć na relację z tego planowanego rajdu?
        • asiouek Re: Las Szpęgawski 02.05.07, 18:46
          Rajd mój nie odbył się z prozaicznej przyczyny pęknięcia dętki i mojej
          nieumiejętności samodzielnego poradzenia sobie z tym problemem:( Poza tym diablo
          zimno u nas i deszcz pokropił. Dziś rano zdrapywałam szron z szyb samochodu...
          • sibeliuss Re: Las Szpęgawski 02.05.07, 22:05
            Uuuu, no to fatalnie.
            Ja dziś się byczyłem i tylko byłem w chińskiej restauracji na obiedzie i długim
            spacerze.
            • asiouek Re: Las Szpęgawski 02.05.07, 23:25
              A ja poszerzam swoje horyzonty filmowe... Na większą aktywność mnie nie stać...
              • sibeliuss Re: Las Szpęgawski 02.05.07, 23:27
                Filmowe - czyli?
                (fajnie, że zaglądasz na to forum)
                • asiouek Re: Las Szpęgawski 03.05.07, 00:12
                  Wczoraj obejrzałam "Jak we śnie" i "Zakochani widzą słonie", dzisiaj "8 kobiet".
                  Na jutro zostały mi jeszcze dwie pozycje z wypożyczalni i na resztę weekendu
                  kilka filmów zakupionych z Wyborczą, na które nigdy nie mam czasu:) Przedwczoraj
                  urzekło mnie "Jasminum" i "Wiosna, lato, jesień, zima i... wiosna".
                  No i kurde najgorsze, że parę dni temu zaczęłam oglądać "Duchy Goi" Formana, a
                  nie mogłam dokończyć oglądania i płytkę dostanę dopiero po weekendzie, a
                  utknęłam w bardzo ciekawym momencie... echhhhhh...

--------------
                  ...jeżeli ja nie będę sobą, to kto mną będzie...?
                  • sibeliuss Re: Las Szpęgawski 08.05.07, 22:20
                    Nie umiem oglądać filmu na raty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka