agacia098 27.07.10, 19:47 Poszukuję kamerzysty i fotografa na termin 10.09.2011. Znajomi doradzili mi usługi pana Piotra Skowronka. www.memorial-studio.pl/ Co sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marynasas Re: kamera i zdjęcia 28.07.10, 12:32 Nasz rodzinny kamerzysta, heh:) Zdecydowanie Ci polecam. Odpowiedz Link
r-e-y Re: kamera i zdjęcia 28.07.10, 23:58 polecam pana lukasza grygla. fajny gość i nie jest drogi. www.lukaszgrygiel.pl Odpowiedz Link
vipia Re: kamera i zdjęcia 02.08.10, 19:41 Piotr jest doskonałym fachowcem i bardzo sympatycznym człowiekiem. Mieliśmy przyjemność kilkakrotnie współpracować i szczerze Go polecamy:) zespół ViP Odpowiedz Link
agacia098 Re: kamera i zdjęcia 05.08.10, 21:14 Specjalnie pojechałam do znajomych do wielunia żeby obejrzeć płytę i albumy od pana Piotra, były poprostu świetne. Zadzwoniłam i ...mają zajęte. Niewiem za bardzo gdzie się udać, bo zdjęcia w internecie albo kawałki filmów zawsze wyglądają słodko, a efekt końcowy całej płyty bywa różny. Doradźcie mi kogoś pewnego proszę... Odpowiedz Link
czarna1303 Re: kamera i zdjęcia 05.08.10, 21:54 Proponuję foto video Arka. Piękne zdjęcia i płyta- oglądałam u wielu znajomych i sama zamówiłam ich na własne wesele :) Odpowiedz Link
richi40 Re: kamera i zdjęcia 11.08.10, 22:21 Popytaj o Videocezar podobno fajne chłopaki i można się dogadać co do ceny link Odpowiedz Link
afortunada Re: kamera i zdjęcia 13.08.10, 19:53 mnie się nie podobają :( zwłaszcza jeśli chodzi o sposób kadrowania i te nieszczęsne "skosy"... ale co kto lubi ;) Odpowiedz Link
coco2301 Re: kamera i zdjęcia 15.08.10, 16:29 Zdecydowanie polecam kamerzystę Tomasza Skowronka. Film po prostu rewelacja, można go oglądać bez końca. Z tego, co wiem, to p. Piotr Skowronek też fajnie kameruje. Mojej znajomej siostry korzystały z usług tych dwóch Panów i stwierdziły, że jednak najlepsze filmy robi Pan Tomek, ale wszystko zależy od gustu. Jednemu się podoba to, drugiemu coś innego. Ja mogę tylko napisać o Panu Tomku- pełen profesjonalizm!!! I super pamiątka na całe życie! Odpowiedz Link
kuleczka21_07 Re: kamera i zdjęcia 19.08.10, 00:07 napewno nie polecam studia fotograficznego "izabella studio" ul. gwiezdna 12. niedość ze są strasznie drodzy to jeszcze robią straszne problemy i są nie kompetentni. U mojej koleżnaki na weselu to kamerzystka czyli pani Jzabela wyszła w kluczowym momencie porozmawiać z koleżnaką! Tak chyba się nie robi. Naprawede są niemiłymi ludzmi a czykolweik robią ładne zdjęcia. ale to jedyny ich plus!! Odpowiedz Link
kuleczka21_07 Re: kamera i zdjęcia 19.08.10, 00:11 Moge jednak dać namiary na fantastycznego fotografa a jestem osobą bardzo wymagającą. Pan Grzegorz Nalewajka podaje ich strone www.greygoo.iportfolio.pl Pan grzegorz robi naprawde fantastyczne zdjęcia dodaje swoje motywy np.obrączki co dodaje zdjęciu niepowtarzalny wygląd gorąco go polecam!! A i jeszcze ma konkurencyjne ceny!!!!!! Odpowiedz Link
aga.sek Re: kamera i zdjęcia 30.08.10, 11:45 Mój narzeczony zamówił pana Piotra Skowronka na nasze wesele. Rok temu zrobił fantastyczny film i fotoksiążkę mojej bratowej, dlatego mniej więcej wiemy na czym stoimy. Odpowiedz Link
zakochana86 Re: kamera i zdjęcia 01.09.10, 12:22 a ja polecam Andrzeja Kyć z Przyrowa jest profesjonalista Odpowiedz Link
j230455 Re: kamera i zdjęcia 30.10.10, 16:39 Jak to miło że te wszystkie posty piszą zadowoleni klienci , a nie podzszywające się pod klientów kręcioły weselne czyli inaczej ślubokręty:)))) Odpowiedz Link
papuga87 Re: kamera i zdjęcia 11.08.11, 13:18 Witam. Zdecydowanie polecam Pana Piotra Skowronka. Filmował moje wesele. Jest profesjonalistą i na prawdę zna się na tym co robi. A do tego jest miły, konkretny i ma przystępne ceny. Pozdrawiam Odpowiedz Link