Dodaj do ulubionych

TORT WESELNY I CIASTA DLA GOŚCI?

15.06.11, 14:29
Gdzie w Częstochowie, czy też w okolicach można zamówić smaczny i nie drogi tort oraz paczki z ciastem dla gosci? jak kształtują się ceny?
Kogo polecacie?
Obserwuj wątek
    • malgorzata1983.m Re: TORT WESELNY I CIASTA DLA GOŚCI? 04.07.11, 16:57
      Polecam Pracownię Cukierniczą Florentynka w Wyrazowie - 10 km od centrum Częstochowy. Paczki weselne w cenie 12,00 zł/szt., a tort weselny 40,00 - 65,00 zł - dekoracja owoce, czekolada, styl angielski. www.florentynka.pl
      • rennne84 Re: TORT WESELNY I CIASTA DLA GOŚCI? 11.07.11, 13:53
        Ja polecam Michasia duży wybór dobre ciacha i piękne i smaczne torty najlepiej wejść na stronę i samemu zobaczyć
        • kasiu33 Re: TORT WESELNY I CIASTA DLA GOŚCI? 24.07.11, 18:27
          Polecam ciasta z małej ciastkarni Beza w Woli Hankowskiej, mieliśmy od nich paczki dla gości i ciasto było lepsze niż wypieki z Aleksandry z Kłobucka które były na weselu,dowożą na salę. Michałka nie polecam, ostatnio ich wypieki się popsuły.
    • kalina1985 Re: TORT WESELNY I CIASTA DLA GOŚCI? 27.07.11, 18:34
      Polecam cukiernię "Jagoda" z ulicy Wieluńskiej. Ciasta bardzo smaczne i niedrogie, a torty wyśmienite nigdzie takich nie jadłam. Ich strona: www.cukiernia-jagoda.pl
      • wiki.13 Re: TORT WESELNY I CIASTA DLA GOŚCI? 14.10.11, 12:01
        Miałam weselę obsługiwaną przez Aleksandrę. I mogę coś na ten temat powiedzieć. A wiec najważniejsze reklamują się , że wszystko jest z surowców naturalnych i sądzę , że jest śnietana napewny w torcie z owocami była prawdziwa i nie za słodka, a po ciastach żadnej ciotki zgaga nie paliła. Wygląd ciasta jest apetyczny, nie są to ciasta zrobione od linijki jak u Michasia , ale widać ręczne wykonanie. Co do tortu wybrałam torta najtańszego po 37 zł za kg i był naprawdę śliczny ! Widziałam katalogu u nich jakie robili torty i to już mistrzostwo świata, ale wiadomo cena już droższa chyba ok 50zł. Paczki też nie były takie drogie 13,3 wyszła mnie sztuka. Za cale wesele na ok 110 osób zapłaciłam za torta, ciasto, paczki, race i dekorację 1500 zł. Jestem bardzo zadowolona.
      • sysia-3 Re: TORT WESELNY I CIASTA DLA GOŚCI? 06.11.11, 20:47
        kalina1985 napisała:

> Polecam cukiernię "Jagoda" z ulicy Wieluńskiej. Ciasta bardzo smaczne i niedrog
        > ie,
        > nie polecam miałam przyjemnosc zobaczyc jak pracuja i nic nie jem od nich

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka