lysa_baba 10.07.11, 17:24 Witam. Gdzie w Częstochowie można kupić buty do ślubu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia1142 Re: Buty slubne - GDZIE? 10.07.11, 22:39 Seka Centrum jedna z ostatnich budek na Ryneczku pierwsza brama za Kwadratami w stronę Zawodzia w salonie ślubnym na ul. Berka Odpowiedz Link
rennne84 Re: Buty slubne - GDZIE? 11.07.11, 13:50 Polecam GRAF specjalizują się w produkcji obuwia ślubnego. Odpowiedz Link
nippy7 Re: Buty slubne - GDZIE? 11.07.11, 13:57 ja kupowalam w JAskrowie - firma Aranci, mają też swoą stronę, warto zajrzec. Odpowiedz Link
serduszko.22 Re: Buty slubne - GDZIE? 15.07.11, 21:56 Ja w salonach nie polecam bo są dosyć drogie ... ja swoje kupiłam w Rudnikach k. Częstochowy, firma Zalbut, cena przystępna :) mają też stronkę :) Odpowiedz Link
skarolinka Re: Buty slubne - GDZIE? 19.07.11, 22:51 Ja też polecam Graf, mają zakład na Gnaszynie, ul. chyba Przestrzenna jak się nie mylę. Nie jestem pewna czy mają stronę, ale można sprawdzić. A warto tam jechać, bo tam jest sklep i zakład i jeśli coś tam delikatnie uwiera w którymś bucie to zaraz Ci go rozbiją i dopasują - tak było w moim przypadku, poza tym miła obsługa. Chyba robią też buty na zamówienie Odpowiedz Link