Dodaj do ulubionych

Akcenty II z Klobucka

22.09.11, 23:16
Czy ktos slyszal jakis opinie na temat tego zespolu? ostatnich kilka dni staram sie znalezc cos na stronkach ale niestey bez rezultatu. Planuje wesele w przyszlym roku wiec bardzo licze na wasze opinie, zarono te pozytywne jak i negatywne. Prosze pomozcie!!!!
Obserwuj wątek
    • kellkin Re: Akcenty II z Klobucka 23.09.11, 20:30
      Czy na prawde nikt nie ma dla mnie jakiś wskazówek? Potrzebuje waszej rady
      • sasetka123 Re: Akcenty II z Klobucka 26.09.11, 12:14
        ja bede miec ten zespol na weselu,ale dopiero w nastepnym roku.Sama nie moglam znalesc za duzo opinii na ich temat,ale poszukaj dobrze tu na forum,bo ktos sie juz jakis czas temu wypowiadal.Z tego co wiem,strony internetowej nie posiadaja.Mnie polecili ten zespol znajomi-podobno super graja i potrafia zabawiac gosci.Maja saksofon,na ktorym bardzo mi zalezalo i dobra cene,takze sie zdecydowalismy.Ja niestety blizej o nich moge sie wypowiedziec dopiero po wlasnym weselu.pozdrawiam:)
        • kellkin Re: Akcenty II z Klobucka 29.09.11, 00:15
          Sasetka, bardzo dziekuje za info. Ja tez mam ten zespol z polecenia ludzi ale nigdy nie slyszalam jak graja. Jedyne czego sie doszukalam na forum to sprzeczne informacje. Jednym bardzo sie podoba, a innym wcale i wrecz odradzaja, piszac, ze zespol gra z playbacku i obraza gosci nietaktownymi komentarzami. Sama juz nie wiem co mam o tym myslec, a dodatkowo dziwi mnie brak strony internetowej w xxi wieku. Nawet zadnych piosenek nie mozna znalezc...czy ktos jeszcze cos slyszal na temat tego zespolu??? Prosze pomozcie
          • sasetka123 Re: Akcenty II z Klobucka 01.10.11, 12:00
            Ja negatywnych opinii tu nie widzialam-moze zle szukalam:) Mam nadzieje,ze ja bede zadowolona.Przyslali mi kawalek utworu na maila,takze mniej wiecej wiem,co mnie czeka.Co do strony internetowej,pan tlumaczyl,ze jej nie posiadaja,poniewaz granie na weselach to tylko ich hobby-w ciagu tygodnia sa zajeci "normalna" praca.Z tego,co ktos tu pisal terminy na rok 2012 maja juz prawie wszystkie zajete,co swiadczy o tym,ze nawet bez oglaszania maja chetnych:)
            Na twoim miejscu po prostu zadzwonilabym do zespolu i spytala gdzie i kiedy mozna ich posluchac(lub w mailu poprosila o przeslanie jakiegos utworu)-tylko w ten sposob dowiesz sie,czy sa w twoim guscie...sama pewnie wiesz,jak to bywa z opiniami w internecie;)
            • kellkin Re: Akcenty II z Klobucka 01.10.11, 17:55
              Wiesz co, pewnie maz racje. Z tym internetem to roznie bywa :) a czy mialabys mozliwosc przeslac mi ten kawalek na maila? Ja mam wesele 28 kwietnia, wiec jesli bedziesz chciala to chetnie podziele sie wrazeniami. Mam tez pytanie? Czy moglabys polecic jakiegos dobrego lokalnego fotografa i dekoratorke? Moj problem polega na tym, ze tak na prawde nie jestem z tamtych okolic, ale wiecej w mailu jesli zdecydujesz sie napisac :) bardzo dziekuje z pomoc. Pozdrawiam. Moj mail mon.wojtyra@wp.pl
              • sasetka123 Re: Akcenty II z Klobucka 02.10.11, 12:54
                wyslalam ci maila;)
            • ewcia18182 Re: Akcenty II z Klobucka 26.04.12, 16:04
              My również sie zastanawiamy nad tym zespołem... ale po tym co tu przeczytałam chyba sie zdecyduje:) możecie mi podac adres mail do nich?? bo nigdzie nie mogę znaleźć.. z góry dziękuje:)
    • memorial-studio Re: Akcenty II z Klobucka 13.10.11, 21:46
      Miałem przyjemność pracować z zespołem kilkakrotnie i za każdym razem były to wesela bardzo udane. Akcenty II to - moim zdaniem - grupa profesjonalistów pod każdym względem.
      Pozdrawiam
      Piotr Skowronek
      • kellkin Re: Akcenty II z Klobucka 24.10.11, 23:57
        Piotrze, Aniu bardzo wam dziekuje za wypowiedzi. Jak to mowia podniesliscie mnie na duchu :) troszke sie uspokoilam (o ile to mozliwe przed weselem) pozdrawiam was serdecznie i jeszcze raz wielkie dzieki
    • ania_862 Re: Akcenty II z Klobucka 24.10.11, 11:32
      Witam!
      My mieliśmy ten zespół w zeszłym roku, na prawde nie macie się o co martwić!!! Jak dla mnie są rewelacyjni:)
      Wszyscy goście zadowoleni, niedługie przerwy, a jak grali to tak że już na koniec każdy się modlił o przerwę, bo nie miał siły:)
      polecam w 100 %:)
      • kellkin Re: Akcenty II z Klobucka 25.10.11, 00:01
        Aniu, wielkie dzieki za wpis. Juz popadalam w panike nie mogac niczego na ich temat znalezc. Polecono mi ten zespol i tak zdecydowalam sie w ciemno. Zdaje sobie sprawe ze nie da sie wszystkim dogodzic ale sama wiesz co przezywa panna mloda przed slubem. Mam jeszcze pytanko...czy ty mialas jakies probki ich piosenek? Moze moglabys mi polecic jakiegos fotografa/kamerzyste? Jeszcze raz wielki buziak
    • renia1142 Re: Akcenty II z Klobucka 25.10.11, 13:33
      Słyszałam bardzo dobre opinie o tym zespole zarówno od Młodych jak i od gości, którzy byli zadowoleni ne tylko z tego jak śpiewają, z repertuaru ale też z tego w jaki sposób prowadza wesele zwracaja się do Młodych i gości. Wspominali taże, że prywatnie mają swój specyficzny styl bycia ale ogólnie są bardzo mili i przystepni.
      • kame-leonik Re: Akcenty II z Klobucka 16.01.12, 21:46
        Lepiej już nie mogłaś wybrać są rewelacyjni. Byliśmy na weselu gdzie oni grali, chcieliśmy ich tez na swoim weselu ale niestety nie mieli już terminów wolnych (mieliśmy wesele we wrześniu 2011 a do nich dzwoniłam w styczniu 2010) i niestety było juz za późno. Nie masz się naprawdę co martwić wesele prowadzą profesjonalnie potrafia zabawic gości a co najważniejsze grają na żywo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka