Dodaj do ulubionych

Sala/hotel Constancja

03.12.12, 12:41
Witam, czy ktoś organizował może wesele w tym obiekcie? Jakie są wasze wrażenia co do obsługi i profesjonalizmu w organizacji? Bardzo proszę o wszelkie opinie które pomogą mi podjąć decyzję o wyborze. (Już jest jakiś wątek - ale nie wynika z niego nic konkretnego.) Bardzo proszę o pomoc osoby, które organizowały tam przyjęcie weselne lub były gośćmi. Każda szczera opinia w tej kwestii bardzo się liczy... Czy korzystaliście może z konsultanta ślubnego ? Czy możecie kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • szkwari3 Re: Sala/hotel Constancja 13.01.13, 15:31
      witam.według mnie sala constancja jest godna polecenia. miałam możliwość zobaczysz przygotowany namiot na wesele na ok 180 osób i szczerze powiem że wystrój rewelacja. jedzenie też pychotka. obsługa stara się każdego zadowolić
    • kiti131 Re: Sala/hotel Constancja 02.03.13, 23:42
      Witam!
      Nie organizowałam na tej sali wesela ale studniówkę ( na 50 osób szkoła prywatna ). Było cudownie wszystko odbyło się tak jak zaplanowałam z Panem Jakubem. Super człowiek z którym można sie dogadać. Jedzenie pyszne i bardzo dużo nie dało się zjeść wszystkiego :) Studniówkę miałam w restauracji hotelowej ale namiot widziałam przy innej okazji i jest bardzo elegancki :)
      Gorąco polecam tą sale!
    • roza250 Re: Sala/hotel Constancja 29.03.13, 16:50
      Witam byłam na weselu u kolegi .Wesele było zorganizowane w namiocie w hotelu constancja muszę przyznać że wszystko wyglądało bardzo elegancko ,jedzenie dobre ,obsługa sprawna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka