elewela Re: sala poker" 20.08.07, 15:23 a może jest w stanie ktoś podpowiedzieć jak jest na sali poker przy ulicy żyzej ?? czy organizują fajne wesela?? Odpowiedz Link
brysiabi Re: sala poker" 20.08.07, 19:48 Bylam na weselu w pokerze, sala bardzo fajna jedzenie tez dobre obsluga bez zarzutu. Wesele bylo okolo80 osob duzo miejsca luzno mozna spokojnie zjesc nie moczac lokcia w talerzu sasiada. Mozna rowniez wynajac pokoj na gorze jesli wesele jest dwu dniowe , placilam 80 zl pokoje czyste i schludne. Z tego co wiem od pary mlodej samochod i strojenie sali bylo w cenie. Polecam Odpowiedz Link
ala.81 Re: sala poker" 21.08.07, 06:56 sala ładna, właścicielka niemiła i opryskliwa, samochód w cenie to stary grat Odpowiedz Link
brysiabi Re: sala poker" 22.08.07, 19:46 nie zgadzam sie z wypowiedzia wyzej, rok temu bylam u kolezanki na weselu, samochod wcale nie grad tylko nowy czarny mercedes a z wlascicielka nie mialam okazji sie widziec wiec nie wiem ale jesli bylo by cos nie tak to bym wiedziala a para u ktorej bylam na weslu byla bardzo zadowolona Odpowiedz Link
an-vi Re: sala poker" 24.08.07, 23:45 Ja również byłem na weselu w pokerze. Jak dla mnie za mały parkiet i jedzenie niestety nie najlepsze... Odpowiedz Link
mad2511 Re: sala poker" 03.09.07, 19:22 Ja zarówno byłam jak i organizowałam wesele w pokerze. Owszem jeżeli chodzi o jedzenie to nie mam zastrzeżeń ale to byłoby na tyle.Sala na minimum 70 osób a przy weselu na 55 w sierpniu wszyscy płyneli bo nie ma klimy tylko dwa byle jakie wiatraki. Szefowa niemiła w dodatku oszukuje.Wesele robiliśmy tam ze względu na pokoje, które jak się poźniej okazało nie były przygotowane i goście musieli czekac w dodatku zamówiony był pokój 3 osobowy a pozniej okazało sie że to jest 2 osobowy ale dostwią polówke, ale kasa jak za 3 łózka. I samochód gratis owszem bardzo ładny mercedes czarny szkoda że w ostatniej chwili tzn dzień przed weselem okazało sie że pani nie zapisała że ma być udostępniony młodym i trzeba szukać innego.No więc zastanówcie się czy tak naprawde chcecie tam mieć wesele! Odpowiedz Link
magicblueeyes21 Re: sala poker" 29.08.10, 16:37 W pokeże na żyznej sa wesela była w zeszły wrzesien . ogÓlnie sala nie jest zła dosc przytulna jedzenie tez dos dobre ale obsługa straszna, wiecznie brakowało napojów na stołach, przynosili mieso z obiadu zimne itd. Sala fajna obsługa do bani jednym słowem Odpowiedz Link
ala.81 Re: sala poker" 03.09.07, 20:11 poker aostr 03.09.07, 18:27 Odpowiedz W sierpniu organizowałam tam swoje wesele i ogólnie jestem zadowolona! Jedzenie było super, sala ładna obsługa dość solidna. Szefowa faktycznie nie sympatyczna. Była dość nie miła jak okazało się że odpadło sporo gości to robiła sporo ironicznych uwag. Jest niesłowna więc radze wszystko spisywać w dwóch egzmplarzach i najlepij rozlicyć się jeszcze przed weselem bo podobno potem dolicza za rzeczy o których wczśniej nie było mowy, Ja zapłaciłam przed. Pokoje super luksus, przy wynajmowaniu razem z salą weselną 40złod osoby. Cena za wesele niska ale nie wpływa to na jakość imprezy. Sala troche mała. Jak weszło 50osób to na parkiecie było tak w sam raz.Nie ma klimy a dwa wiatraki to trochę mało! Myśle że sala fajna i wesela są tam udane ale trzeba wszystko szczegółowo ustalić wcześniej i najlepiej na piśmie. Dobrej zabawy Odpowiedz Link
ona10001 Re: sala poker" 03.09.07, 20:35 jedzenie dobre,kelnerki i właścicielka jak z horroru/niemiłe i opryskliwe/.sala na ok70 osób góra! a przyjmują na wiele więcej:-))).czasem się zdarza,że obcy wchodzą /do baru/.jednak dosyc tanio.polecam średnio. Odpowiedz Link
salsa7 Re: sala poker" 04.09.07, 15:45 Byłam tam na weselu w tamtym roku. W ostatnim czasie miałam okazję bawić się w kliku innych miejscach...i niestety Poker pozostaje na ostatnim miejscu. Sala jak już wspominano max 70 osób, ja byłam tam zimą i niestety wymarzliśmy porządnie... Jedzenie też przeciętne... Co do obsługi ja nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link
viktoriam Re: sala poker" 11.09.07, 16:34 Proszę również o więcej wypowiedzi gości weselnych którzy byli na tej sali. Moja kuzynka była tam na weselu u swojej kolezanki i jej się podobało. Mówiła że sala w środku jest ok(z zewnątrz wadą jest mały parking i mało zieleni), jedzenie smaczne, miła obsługa. Ja oglądałam tę salę i w środku jest ładnie(oczywiście to kwestia gustu).Wg mnie jest to sala do 80 osób. Nie jest to bardzo droga sala w porówniu do innych. Niektórzy mówili o niemiłej włascicielce albo razczej przebiegłej. Ja z nią nie miałam styczności. Rozmawiałam z bardzo miłym panem współwłascicielem. Proszę o więcej wypowiedzi.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
kolorowekredki1234 Re: sala poker" 08.01.08, 09:14 a co sądzicie o stanie toalet w pokerze? Odpowiedz Link
kia_k Re: sala poker" 05.05.08, 20:41 Witam prosze o swieze informacje na temat tej restauracji, czy jest wystarczajaco duzo jedzenia, czy jest dobre i czy sa jakies dodatkowe oplaty, o ktorych wczesniej ktos wspominal.Prosze o odpowiedzi, bardzo podoba mi sie ta sala ale jak wiadomo to nie jest najwazniejsze... Odpowiedz Link
malamyszka85 Re: sala poker" 09.01.10, 13:12 Bawilam sie na weselu w POKERZE i muszr stwierdzic ze bylo naprawde wspaniale - full pysznego jedzenia mila obsluga i sala naprawde ladna-POLECAM Odpowiedz Link
viktoriam Re: sala poker" 08.08.08, 13:09 Może jakieś nowe opinie ktoś ma na temat tej sali??? Prosze o nowe wpisy. Odpowiedz Link
misiabylek24 Re: sala poker" 24.11.08, 19:53 Czy jest ktoś wśród Was, kto był na weselu w "Pokerze" na przełomie czerwca- listopada 2008 roku? Bardzo proszę o opinię. Chętnie obejrzałabym fragment filmu weselnego. Wiem,że to jest dość osobista prośba, ale nie mam nikogo znajomego, kto mógłby mi takiej kasety użyczyć, a pojawiły się różne opinie na ten temat!Bardzo proszę o kontakt na mój e-mail: k.turek@o2.pl. Odpowiedz Link
brysiabi Re: sala poker" 14.05.09, 08:56 witam! czy ma ktos nowe informacje na temat tej sali? robic tam wesele czy nie warto? Odpowiedz Link
emmelle Re: sala poker" 26.04.10, 19:52 Sala owszem bardzo ładna, szczególnie teraz po remoncie. Ale jeden wielki syf przed i za salą. Właściciele wogóle nie dbaja o wizerunek zewnętrzny. Nie ma gdzie wyjść zaczerpnąć świeżego powietrza. Brak jakiejkolwiek ławeczki, nie mówiąc już o ogrodzeniu terenu wokół sali. Wstyd i hańba.... Odpowiedz Link
ewa13144 Re: sala poker" 25.08.10, 20:02 witam nie mogę się zgodzić z moim poprzednikiem ponieważ byłam na tej sali i uważam ze sala fakt jakoś mega duża nie jest ale jest teraz jeszcze po remoncie i jest przepiękna i ma klimatyzację oraz auto w cenie chryslera, właściciel bardzo miły i konkretny nie owija w bawełnę jak to niektórzy robią i nie zauważyłąm tam syfu wokół tej sali weselnej. Odpowiedz Link
brysiabi Re: sala poker" 29.08.10, 22:26 mielismy wesele w pokerze 17 lipca br bylo super sala piekna wszystkim sie podobala jedzenie tez super. Jestesmy baaardzo zadowoleni. A i na duzy pozytyw zasluguje obsluga mila szybka dbajaca o gosci. Naprawde polecam, A i ceny konkurencyjne Odpowiedz Link
iza81.0 Re: sala poker" 15.09.10, 13:43 hej, mam tam wesele w tym roku moglabys mi napisac cos wiecej. na ile osob jest ta sala w praktyce, nie byłam tam nigdy na weselu, u mnie bedzie 76 i boje sie ze bedzie ciasnawo....czytajac te opinie które są powyżej. a i jak z obsługa i właścicielami?. z gory dzieki za odp. pozdrawiam i gratuluje!:) Odpowiedz Link
brysiabi Re: sala poker" 17.09.10, 22:59 co do ilosci osob to uwazam za tak do 80 to spokojnie bedzie wygodnie ja mialam 70 i naprwde bylo sporo miejsca wlasciciele tez w porzadku my uzgadnialismy wszystko z panem gurtmanem facet kolo 40 chyba bardzo konkretny przystal na wszystkie nasze propozycje co do menu. a obsluga przemila fajne mlode kelnerki szybko sie uwijaja i do tego co zadko sie zdaza usmiechniete i pomocne. naprawde dobry wybor sali gdybym miala robic jeszcze raz wesele wybralabym to samo miejsce,a no i w cenie byl samochod pokoj czesc napoji i ciast. nie masz sie czego bac bedziesz zadowolona Odpowiedz Link
iza81.0 Re: sala poker" 18.09.10, 11:13 bardzo Ci dziekuje uspokoiłaś mnie:) my tez wczesniej uzgadnialismy wszystko z tym Panem, rowniez uwazam ze miły i konkretny. mam nadzieje ze wszystko sie uda :) pozdrawiam! Odpowiedz Link