Dodaj do ulubionych

restauracja Black Jack

05.09.07, 15:11
czy ktoś słyszał jakieś ciekawostki o restauracji Black Jack?
W przyszłym roku będziemy mieć tam przyjęcie weselne na około 80
osób a miejsce wybraliśmy przypadkowo. Wcześniej nic o nim nie
słyszałam a jadąc do tych umówionych zatrzymałam się przed Black
Jackiem i jest :)
Obserwuj wątek
    • ala.81 Re: restauracja Black Jack 05.09.07, 23:35
      byłam tam na balu karnawałowym a koleżanka na sylwestra - jedzenie
      okropne, ładnie wyglądało ale całkowicie niesmaczne. Wystrój nie w
      moim guście ale za to obsługa super
      • chrumi Re: restauracja Black Jack 06.09.07, 08:30
        A nie brakowało chociaż tego jedzenia? Wystrój widzialam na wesele i
        podobał mi się. Mam nadzieję, że jedzenie to kwestia smaku :)
        • mamari2 Re: restauracja Black Jack 06.09.07, 11:40
          bylam tam na zabawie sylwestrowej i to prawda ze jedzenie jest
          okropne i malo.nie wiem jak jest na weselach ale napewno juz tam nie
          pojde na sylwestra
          • caruzzo1 Re: restauracja Black Jack 02.04.08, 21:34
            witam wszystkich. restauracja o ile ją tak można nazwać to istna tragedia.
            jedzenia brak, wystrój raczej przeciętny a jeśli chodzi o właścicieli to boże
            uchowaj. jedno wielkie chamstwo. szczerze nie polecam a wręcz odradzam to miejsce.
        • ala.81 Re: restauracja Black Jack 06.09.07, 17:49
          mnie nie brakowało ale ja mało jem :)
          jedzenie było takie bez smaku chociaż ładnie wygladało
          • brysiabi Re: restauracja Black Jack 13.09.07, 08:21
            znajomi byli tam na weselu, wszystko ok tylko z tego co wiem to wlasciciel ma
            swoj zespol i wlasnie jego zespol gra na tej sali chcac czy nie , na owym weselu
            owy wlasciciel i wokalista w jednym opil sie i nie zbyt kulturalnie zachowywal
            • slubanka Re: restauracja Black Jack 03.04.08, 00:09
              hm... słyszałam...wystrój dodatkowo min.800zł, napoje we własnym zakresie no i
              zespół z polecenia właściciela.sala wewnątrz na oko ładna choć z zewnątrz kurnik
            • richard81 Re: restauracja Black Jack 13.04.08, 12:15
              tak się składa, że znam właściciela i jest to poważny, szanowany człowiek. Owszem, oferuje pomoc w znalezieniu zespołu na wesele, ale nie ma własnego, w którym śpiewa. Nie obrzucajcie ludzi błotem na podstawie plotek od znajomych znajomych.
              • karolka-2 Re: restauracja Black Jack 05.10.08, 11:49
                Witam!!!
                Wczoraj miałam niezmierną przyjemność przeżyć najważniejszy dzień w
                moim życiu właśnie na tej sali. Do wiadomości wszystkich przedmówców
                negatywnie wypowiadających sie na temat tej sali ( a co gorsza jej
                właścicieli). Przyspożyliście mi wielu zmartwień Waszymi opiniami.
                ( teraz już wiem _ nieuzasadnionych) To fantatyczni ludzie, a przede
                wszystkim pełni profesjonaliści. Jedzenie przepyszne i ilości
                których nie sposób przejeść. Wystrój fantastyczny, obsługa
                rewelacyjna . Nie ma rzeczy do której można by się przyczepić .
                Bardzo dziękuje. Szczerze polecam sale Black Jack, każdemu kto chce
                w Ten Dzień nie martwić się o nic, tylko cieszyć tymi pięknymi
                chwilami. Pozdrawiam
                • kaarolcia84 Re: restauracja Black Jack 11.11.08, 18:13
                  witam. Po przeczytaniu opini na temat Black Jack'a troszke sie
                  przestraszyłam. Proszę o opinie bo ja w przyszłym roku planuję tam
                  wesele
                  • pola2811 Re: restauracja Black Jack 23.11.08, 00:00
                    Ja także, więc czekam na pozytywne opinie:)
                    • kaarolcia84 Re: restauracja Black Jack 05.01.09, 22:41
                      aktualnie jestem juz po weselu w "Black Jack". i tylko dzięki
                      wcześniej zamieszczonym opiniom moja cala rodzina stresowala sie az
                      do samego wesela( a niepotrzebnie). Wszystko było bardzo dobrze
                      zorganizowane, jedzenie smaczne, świeże i tyle że nikt napewno nie
                      był głodny:), wystrój ok. kelnerzy na początku czuli sie
                      zdezorientowani, ale poźniej znaleźli sie w sytuacji. Właściciele
                      faktycznie są obecni przez całą uroczystość, ale czasem sie to
                      przydaje.Moja ocena to dobry z plusem. życzę powodzenia i miłej
                      zabawy
        • seba_czwa Re: restauracja Black Jack 20.01.10, 12:18
          Fajna sala - wystroj tez tylko wlascicielka troszke nie mila
          • kasia160389 Re: restauracja Black Jack 11.09.13, 16:58
            mój brat robił tam wesele 7,09,2013r i muszę powiedzieć ze faktycznie sala ładna ale reszta... szkoda gadać jedzenie paskudne wędliny śmierdzące jakby miesiąc w lodówce leżały porażka, kelnerzy nie mili w ogóle nie obrotni o barszczu czerwonym to nawet nie wspomnę bo to był sam ocet nic poza tym. nie wydała nam wszystkiego jedzenia ciasta w ogóle nam nie wydała i jeszcze wielce zdziwieni ze chcemy wszystko zabrać ... krotko rzecz ujmując jedynie chyba co było w miarę świeże to był obiad przy którym jeszcze brakło mięsa... bardzo mocno odradzam tą restauracje byłam na wielu weselach ale to było pod względem jedzenia najgorsze .... ODRADZAM KAŻDEMU KTO CHCE MIEĆ UDANE WESELE
      • ewelina686 Re: restauracja Black Jack 20.09.12, 10:44
        Daj sobie spokoj z tym miejscem,ja bym na twoim miejscu zrezygnowala,i poszukala sobie cos lepszego,pelno jest duzo lepszych sal w okolicy.
    • streetking Re: restauracja Black Jack 10.06.08, 22:34
      Miałem okazję być tam na 2 imprezach, taki przypadek i chyba nieszczęście. Fakt, że każdy może mieć swoje zdanie, ale... Prawdą jest to, że obsługa za każdym razem była inna - to nie był przypadek i nie jest bez znaczenia jeśli chodzi o jakość obsługi. Jedzenie to jednak "trawa" i to nie tylko moje zdanie, a jeśli chodzi o szefostwo, ktoś już wcześniej tu pisał:to chamstwo! i ja mam podobne zdanie(po rozmowie z rodzicami młodych). Początkowo są w porządku, bo ważne, żeby namówić do wynajęcia sali. Dopóki zgadzasz się z ich zdaniem, a przecież nie musisz, są "słodcy", jeśli masz uwagi do nich, pokazują wtedy swoją "klasę" i rozpoczynają się schody. Po jednym z wesel na którym tam byłem szwagier(ojciec młodej)powiedział, że gdyby wiedział, że będą takie problemy nigdy nie zrobił by tam imprezy i NIE ZROBI !
      • pikling.2 Re: restauracja Black Jack 17.06.08, 13:14
        Potwierdzam wszystkie negatywne opinie jeżeli chodzi o restaurację BLACK JACK
        .Byłem tam gościem przyjęcia weselnego i rozumiejąc że urody
        nikt sobie nie wybiera lecz kultura właścicieli owej "restauracji" idzie w
        parze z ich urodą niestety . To tyle szczerze NIE POLECAM !!!!

• kostka21.beauty Re: restauracja Black Jack 14.07.08, 12:00
          Co do jedzenia zgadzam się, niestety porcje małe,źle przyprawione a
          dekoracja potraw ma za zadanie odwrócić uwagę od ich smaku i małej
          ilości na półmisku... Sala nie można powiedzieć duża, parkiet do
          tańca też, jednak ustawienia stołów takie że goście siedzą osobno
          nie jest dobrym pomysłem;/ Co do szefowej to masakra gdy poprosiłam
          jako świadkowa o dołożenie paru porcji śledzi i wędliny usłyszałam
          że goście za dużo jedzą...;/ Co do obsługi nie mogę powiedzieć,
          pracowali jak woły 124 gości i 3 kelnerów;/ a gdy chcielismy dać im
          napiwki to szefowa powiedziała ze można podac pieniadze jej albo
          przy niej... no przepraszam bardzo ale w to nie powinna sie
          mieszać... Mój brat i szwagierka niestety ale starasznie byli
          niezadowoleni z tego przyjęcia...;/;/
          • czarodziejka.0 Re: restauracja Black Jack 14.07.08, 23:33
            Bylam na weselu tam.
            Obsluga kelnerska rewelacja ale mialam dosc tej pani kierowniczki.Jakby mogla to
            by kroila tort z mlodymi...Upierdliwa i nachalna...
            A pozatym jedzenie hmm zalezy co kto lubi.Sala za ogoromna nie jest ale na
            srednie wesele starczy;D
          • maniek.13 Re: restauracja Black Jack 11.12.10, 11:40
            Bawilem sie na sylwestra w Black Jacku - bylo swietnie - zarelko dobre fajna kapelka - swietna impreza ubawilismy sie super
        • quara84 Re: restauracja Black Jack 01.02.10, 14:05
          Swieta prawda. Organizacja w tym lokalu to istna porazka. Juz nie
          wspomne o wlascicielach i kierowniczce sali, ktora wyzywala obsluge
          przy gosciach. Bylam tam raz na imprezie firmowej i gorszego
          chamstwa nie widzialam.
    • zniesmaczony_0_pl Re: restauracja Black Jack 02.10.08, 22:52
      Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!
      Właścicielka potrafi trzy dni przed imprezą łaskawie poinformować, że wynajęła
      salę komu innemu.
      A w momencie "umawiania się na termin" była taka uprzejma - do rany przyłóż.
      • brokat33 Re: restauracja Black Jack 03.10.08, 10:23
        jejku a$ ja chcialam miec tam wesele (26 wrzesien 2009), chociaz oje dwie kolezanki mialy tam wesele i byly zadowolone na jednym z nich bylam tak wlasnicielka jest caly czas trwania wesela a kontroluje sytuacje !!! ale cala reszta byla ok . ale tyle tu zlych wypowiedzi ze siesze sie ze niemamy tam naszego wesela
        • morwinx Re: restauracja Black Jack 03.01.09, 11:13
          Włąsnie wrocilem z sylwestra 2008/09 i niepotrzebnie wydalem 330 zł, jedzenia na
          stole brak, byl talez z wedlina i 5 kawalkow ciasta ktore jak zjedlismy
          powiedziano ze wiecej juz nie bedzie. Zamowilem kawe czekalem 30 min
          zaczepilismy kelnera to mnie wyzwal, powiedzial ze pracuje 19 lat w tym zawodzie
          i tak juz jest. Na stole nie bylo jedzenia ale za to bylo pelno brudnych talerzy
          i szklanek, musielismy zaczepiac kelnerow zeby cos sprzatneli, po pewnym czasie
          podszedl do nas jeden z kelnerow i powiedzial ze to nie ich wina, jest ich kilku
          i musza roznosic jedzenie robic cherbate i jeszcze zmywac i sie nie wyrabiaja i
          na dodatek szefowa zabronila im rozmawiac z goscmi pod grozba niezaplacenia :/
          Bylo strasznie, na dodatek gdy wychodzilismy kolezanka dala numerek do szatni i
          sie okazalo ze pod tym numerkiem nic nie ma, zginelo tylko futerko z norek :/
          kolezanka sie zdenerwowala i sama wbiegla do szatki po futerko i je znalazla, po
          chwili moja siostra daje numerek i ta sama sytuacja, jak weszla do tej szatni to
          zobaczyla malutki pokoik bez swiatla gdzie kelner swiecil jej telefonem i kurtki
          lezace na ziemi razem z jej plaszczem, wzywalismy wlascicielke ale sie nie
          zjawila bo chyba wiedziala co sie dzieje bo juz na korytarzu slyszalem szumy ze
          ludzia sie bardzo nie podoba wiec to nie tylko opinia mojego stolika. ODRADZAM
          TAM WSZELKICH IMPREZ
    • agusia1074 Re: restauracja Black Jack 04.02.09, 10:11
      Osobiście nie poleca!
      Niestety mialam przyjemność tam być i bardzooo mi się nie podobało.
      Atmosfera niemiła, obsługa również, jedzenia mało i wszystko na
      minus.
    • jacekmaster Re: restauracja Black Jack 17.02.09, 22:10
      Nie mam zwyczaju pisać po forach (prawdę mówiąc robię to pierwszy
      raz), ale opinie poniższe przeczytałem tuż przed moją imprezą i nie
      mogłem się powstrzymać od poniższego komentarza. Byłem tam na
      zabawie karnawałowej i polecam: super jedzenie, super obsługa, super
      muzyka. Właściciele czuwają cały czas nad dobrym przebiegiem
      imprezy. Sala odnowiona i schludna. Nie mam do czego się doczepić, a
      zamiast tego byłem bardzo zadowolony. Szkoda, że wiele osób robi złą
      markę dobrej firmie...a może to konkurencja? Nie mnie osądzać
      innych, ale Blak Jack'a na prawdę polecam.
    • olcia_olenka Re: restauracja Black Jack 30.03.09, 22:19
      Dziwne klimaty tam panuja - moze to tylko moje zludzenie - ale mnie sie nie podobalo
    • drugiry100 Re: restauracja Black Jack 13.05.09, 13:55
      No to masz PECHA ...UCIEKAJ JEŚLI JESZCZE SIE DA...
    • iskierkaaa Re: restauracja Black Jack 14.05.09, 13:40
      Przesadzacie..
      Byłam 2 x i wszystko było w jak najlepszym porządku.
      Sama urządzam tam wesele i nie mam żadnych obaw.
    • drugiry100 Re: restauracja Black Jack 21.05.09, 12:44
      Posłuchaj tak na poważnie...nawet kosztem zaliczki..ZREZYGNUJ
      • iskierkaaa Re: restauracja Black Jack 21.05.09, 20:08
        jestem skłonna uwierzyć, że to niezdrowa konkurencja rozsiewa takie plotki.
        Naprawde byłam na weselu, dwóch bliskich mi osób i z całą pewnością mogę
        stwierdzić, że ani ja ani organizatorzy swojego wesela na nic nie narzekali,
        dlatego ani mi się śni rezygnować.
        • kakila Re: restauracja Black Jack 28.06.09, 13:30
          Byłam na weselu w tej restauracji i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że nie
          poleciłabym jej największemu wrogowi.!!!!!!! Jednym słowem katastrofa!!!
          Jedzenie nie dość że okropne, mało, bez smaku, niedogotowane,
          niedopieczone,zimne, wyglądające co najmniej na takie które z tydzień leżało w
          lodówce. Ilość pozostawiała wiele do życzenia czego przykładem może być to że do
          stolika w którym siedziało 10 osób przynieśli tylko 8 sztuk mięsa. Kelnerka
          kazała się podzielić żeby starczyło dla każdego. Obsługa również się niczym nie
          popisała, prośba o kawę czy herbatę musiała być powtarzana kilkakrotnie, to samo
          dotyczy zmiany talerzy. Dodatkowe koszty związane z wystrojem sali, gdzie
          większość sal nie dolicza sobie za to kosztów. Np. zapłata za obrusy. Koszt
          wystroju na tą chwile to 1100 zł. Sala również nie powala na kolana. Decyzja
          należy do przyszłych par młodych.
    • agawkl Re: restauracja Black Jack 01.07.09, 22:36
      Byłam w tym roku na weselu w tej sali i sadząc po komentarzach, powinnam wyjść
      głodna lub zatruta, a w najlepszym przypadku nie doczekawszy się kawy. Żadna z
      tych sytuacji nie miała miejsca.Kawa i herbata pojawiały się, zanim zdążyło się
      o nie poprosić. Jedzenia było w sam raz (a nasz stół należał do najbardziej
      żarłocznych :-).W dniu poprawin przyjechaliśmy już po obiedzie, co zostało
      natychmiast zauważone przez właścicielkę,która dopilnowała, aby wszystko zostało
      nam przyniesione z powrotem. Z kolei w pierwszy dzień jednemu z gości przy
      naszym stole o godzinie 3 w nocy zachciało się potrawy, którą podawano kilka
      godzin wcześniej. Po kilkunastu minutach dostał pełnowartościową porcję, ciepłą
      i ze wszystkimi dodatkami.Może na innych imprezach rzeczywiście było gorzej, my
      jednak jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z jakości i ilości potraw, jak i z
      obsługi.
    • krisdorcia Re: restauracja Black Jack 09.07.09, 22:37
      Witam
      W tą sobotę 04.07.2009 w BLACK JACK odbyło się nasze wesele wszystkim GORĄCO POLECAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właścicielka super dużo pomocy z jej strony i ze strony jej córki. Pyszne jedzenie nasi goście bardzo zadowoleni,sala klimatyzowana,dużo miejsca.To co piszą na forum to naprawdę nie wiem skąd biorą im się takie komentarze chyba że za 100zł od osoby chcą mieć super wypas niestety. POLECAMY TĄ SALĘ WSZYSTKIM TYM KTÓRZY CHCĄ ZAPAMIĘTAĆ TEN DZIEŃ JAKO JEDEN Z NAJWSPANIALSZYCH W ŻYCIU.
      • mania143 Re: restauracja Black Jack 24.01.10, 13:55
        Witam wszystkich
        restauracja jest super bylam tam na weselu u kolezanki i sama tam mialam wesele
        wszystko ekstra jedzenie sala obsluga wiec goraco polecam
        • quara84 Re: restauracja Black Jack 01.02.10, 14:54
          Ja z koleji zgadzam sie ze wszystkimi negatywnymi opiniami na temat
          tej restauracji. Bylam na niejednym weselu i kilku imprezach
          firmowych, ale czegos takiego w zyciu nie widzialam. Kelnerzy mimo
          swych staran nie mogli sobie poradzic z obsluga ok. 200 gosci. A
          wszystko przez bezczelna kierowniczke sali, ktorej nic nie pasowalo.
          Mogla pomyslec wczesniej i nie brac sie za organizowanie imprezy,
          ktorej nie byla w stanie ogarnac. Tak jak juz ktos wspomnial
          wczesniej u nas takze do stolika na 12 osob podano 10 porcji miesa.
          W czasie gdy czesc sie zajadala 2 osoby pol godziny musialy czekac
          az ktos laskawie doniesie reszte. Ogolnie jedzenia malo i niezbyt
          smaczne. Musielismy sie takze upominac o uprzatniecie stolu bo w
          pewnym momencie juz nie bylo na nim miejsca. Wszedzie zalegaly
          brudne talerze a zimne plyty wogole nie byly uzupelniane. Na gorace
          napoje takze trzebabylo odczekac swoje po czym gorace to one nie
          byly. Na moich oczach jedna z kelnerek przecierala talerze reka. Juz
          nie wspomne o upitym soku, ktory nam podano ze stolika przy ktorym
          juz nikt nie siedzial. Maz chcial poczestowac wlascicieli tym
          soczkiem, ale podziekowali. I jeszcze do nas mieli pretensje, ze sie
          awanturujemy i oni na takie zachowanie w swoim lokalu nie pozwola.
          Czystosci kieliszka, o ktory poprosila moja kierowniczka nawet
          szkoda komentowac. Takze jak ode mnie to wielki minus i postaram sie
          aby wiecej imprez naszej firmy tam nie organizowano. O czym zreszta
          poinformowalam szanowna pania menager.
          • tender44 Re: restauracja Black Jack 14.01.12, 16:20
            Ja też bylem na tej imprezie sieci ABC. Wy ze Ślaska nienawidzicie Częstochowy, pamietamy z żoną jak chcieliście zrobic chlew z porządnego lokalu i szantażowaliście właścicielkę, by dała wam więcej niz firma zaplacila pod grożbą szantażu, że namówicie swoich przełozonych by w Black Jacku nie robić imprez.Byliście naprani i wulgarni i my z ABC Czestochowa dobrze to pamiętamy. Właścicielka miala wzywac policję aby was uciszyć. W końcu uciszyla was pani menager i kierowniczka ABC częstochowa pani Maria.Chcieliście nowe kieliszki bo pamiętam te co dostaliście wcześniej zostały przez was potłuczone. Pada śnieg, przeglądam forum i oczom nie wierzę, że to co kobieto robiłaś po pijaku na trzeżwo , nie bacząc , że robisz krzywdę porządnym ludziom realizujesz. A swoja drogą właściciele śieci ABC niech zlokalizują autorkę tego postu, bo to ona jak w amoku do końca imprezy starala sie zniszczyć zabawę. Po co tyle wódy, jak sie nie ma głowy to sie nie pije
          • tender44 Re: restauracja Black Jack 14.01.12, 16:59
            Ludziska miałem rację , pada śnieg oglądam dalej forum a tutaj widzę, że autorka - drugiry100 w odstępie niecalej godziny smarowała obrażliwe kalumnie o właścicielach Black Jacka.Sprawdźcie sami. Nic tylko wspólczuć wlaścicielom. Po takich opiniach ludzie nie znający tej restauracji bedą ja omijac duzym łukiem
            Godz. 14.05 drugiry100-Pierwszy wpis
            Godz 14.55 drugiry 100- Drugi wpis
    • przeczytajcie Restauracja Black Jack Czestochowa -NIE POLECAM ! 09.08.10, 17:16
      Witam,

Minelo juz troche czasu od mojego slubu. Jestem z niego zadowolony, poniewaz goscie sie bardzo dobrze bawili,
      jednak pozostal mi troche niedosyt zwiazany z restauracja w której wesele mialo miejsce.
      Z tego powodu chcialbym sie z wami tym podzielic.
      Mówie tutaj o restauracji Black Jack. Zdecydowalem sie na ta sale, gdyz mi sie podobala i byla wystarczaja dla liczby moich gosci. Przed weselem pare osób mnie ostrzegalo,ale tak naprawde nikt z nich nie mial zadnej uroczystosci na tej sali tylko slyszal
      od innych osób. Z mojego puntku widzenia wlascicelka sali ma ten biznes od wielu lat i poprostu juz
      nie dba o klienta. Nic nie da sie jej przetlumaczyc, gdyz ona ma zawsze racje !!!
      Nie mowie juz tu o jej córce, która jest wredna.

Jedzenie bylo smaczne, ale jak sie okazlo juz po weselu, niektorym
      osobom zabraklo choć jednego kwalka miesa (wogole go niedostali). Z tego co pamietam powinno byc 1.5 na osobe. Jak sie upomnili kelnerki,
      powiedziala im ze poprostu nie ma. Jak tu sie nie wkurzyc. Czlowiek
      placi za kazdego goscia duzo kasy a sie okazuje ze gosciom zabraklo jedzienia.
      Jest to poprostu nie do pomyslenia. Skoro mowie tutaj o jedzeniu, Znajomy który jest
      muzykiem i wiele razy gral na tej sali powiedzial mi co oni robia w kuchni z jedzeniem. Szkoda tylko ze mi tego nie powiedzial
      przed podpisaniem umowy. Po ilosci jedzenia jaka zostala do odebrania po weselu moge jedynie potwierdzic jego slowa. Podsumowujac, do plusow nalezy:

+ ladna sala i tylko tyle

do minusów

- wlascielka z córka
      - sale musi przybierac jej corka ( nie jest to wpomniane przy podpisywaniu umowy)
      - oszukuja na jedzeniu i nie tylko

Niewspomnialem jescze ze kelnerami sa bardzo mlode osoby (pewnie praktykanci), boja sie wlasicieli jak ognia.
      Poprostu to widac. Moja tesciowa widziala jak XXX uderzyla jedna z dziewczyn na weselu w twarz. Poznije tej
      dziewczyny juz nie bylo na sali. Nic dodac nic ujac.

Mam nadzieje ze tego posta przeczyta jak najwiecej osob, i pomysli dwa razy zanim wybierze ta sale.

Jezeli mieliscie zle doswadczenia z innymi salami piszcie, bedzie to przestrogoa dla innych osob..
      • drugiry100 Re: Restauracja Black Jack Czestochowa -NIE POLE 12.08.10, 13:13
        Podpisuje sieOBIEMA rękami
      • sonko93 Re: Restauracja Black Jack Czestochowa -NIE POLE 08.12.11, 22:07
        zupelnie sie nie zgadzam !!!!
        bylam tam na 2 weselach i jednej 18-tce

Jedzenie smaczne i duzo. Nie wiem kto robi wystroj ale za kazdym razem byl inny i gustowny.

A ten twoj komentarz to jakis dziwny jest. Jakbys sie do tych ludzi przyczepil i na sile chcial ich oczernic

What's your problem ??!!!
    • mala_aga80 Re: restauracja Black Jack 16.08.10, 10:15
      Koszmar - ostatnio bawilam sie z mezem - lepiej odpuszcze komentaz bo trzeba by sie za bardzo denerwowac - szok
    • kame-leonik Re: restauracja Black Jack 05.12.10, 12:40
      Witam wszystkich!!! Miałam przyjemność:/ być na tej sali na weselu w tym roku i szczerze nie polecam!!!!! Ogólnie jem mało na takich imprezach ale obiad to podstawa dla wszystkich. A tu niestety totalna porażka. Mięso niedopieczone i zimne (masakra) napoje były przeterminowane a właścicielka okropna. Widać, że obsługa się jej bała. Jak nie było się przy stole kiedy podawali gorące posiłki to się już nie dostało:/ Stoły były prawie puste a ciasta i owoców było strasznie mało. Wystrój sali pozostawia wiele do życzenia o ile w ogóle można stwierdzić, że była ona wystrojona. Naprawdę gdybym miała organizować swoje wesele na tej sali to bym się załamała.
    • iwcia-0 Re: restauracja Black Jack 07.12.10, 17:59
      Zdania są podzielone chociaż konkurencji jest tu dużo ,no cóż wyrobię sobie wlasną opinię juz nie długo i napewno się wypowiem na tym forum:)
    • majacygust1 Re: restauracja Black Jack 25.09.11, 19:42
      Ze swoim szefem konserwuję klimatyzację w restauracji Black Jack. Dodam że klimatyzuję profesjonalną VB CLIMA, a nie rozsiewacze zarazków w postaci splitów zwanych klimatyzatorami. W poniedziałki po odbytych weselach rozmawiałem a wieloma młodymi i ich rodzicami zabierającymi na trzeci dzień imprezy to co zostało z wesela. Ich opinie i moje obserwacje przekonały mie do zrobienia swojego wesela 11.08.2012r. w Black Jack'u.
      • kowa-lio Re: restauracja Black Jack 28.11.11, 22:09
        byłem w zeszłym roku ze znajomymi w 6 osób. Na opinie trafiłem już po wpłaceniu kasy i chciałem ją wycofać no i dobrze, ze tego nie zrobiłem. To co ludzie piszą to albo kiedyś tam była straszna kicha a szefostwo zmądrzało albo to sama konkurencja pisze takie bzdety.
        W tym roku też idziemy do BJ, mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo jak w tamtym roku. Jedzenie w porządku, a stół z pysznościami swojskimi na dolnym poziomie mioodzio. NA sali do tańczenia w miarę chłodno bo jest porządna wentylacja, zespół rewelka, bawiliśmy się do 6 rano. Co więcej, mój najlepszy sylwek w ostatnich latach.
        Pozdrawiam wszystkich
        Darek
        • guest1983 Re: restauracja Black Jack 19.09.12, 09:37
          czy ktoś był może w tym roku na weselu lub jakiejkolwiek imprezie w tej restauracji.
          Poważnie się zastanawiamy nad wybraniem tego lokalu na wesele ale opinie nie są zbyt pozytywne...
          Zachęcili nas przede wszystkim wolnymi terminami (co może nie być dobrym prognostykiem) i ceną. Prosiłbym o jakieś opinie z tego roku... może coś się zmieniło / poprawiło?
          • klaudia.nowosinska Re: restauracja Black Jack 19.09.12, 10:33
            guest1983 napisał:

> czy ktoś był może w tym roku na weselu lub jakiejkolwiek imprezie w tej restaur
            > acji.
            > Poważnie się zastanawiamy nad wybraniem tego lokalu na wesele ale opinie nie są
            > zbyt pozytywne...
            > Zachęcili nas przede wszystkim wolnymi terminami (co może nie być dobrym progno
            > stykiem) i ceną. Prosiłbym o jakieś opinie z tego roku... może coś się zmieniło
            > / poprawiło?

Ja tam byłam. Co Cię interesuje?
            • guest1983 Re: restauracja Black Jack 20.09.12, 09:26
              przede wszystkim: jak właściciele (faktycznie chodzą po sali i sie do wszystkiego wtrącają?), jak jedzenie (dużo/mało, smaczne/niesmaczne), jak wystrój sali i jak ogólna zabawa (choć to zależy od gości ;))
              • klaudia.nowosinska Re: restauracja Black Jack 21.09.12, 08:32
                A więc tak, właścicielka (córka) łazi po sali prawie całe wesela, co dla mnie jest niedopuszczalne, ale do młodych i gości się nie wtrąca. Jazdę ma orkiestra/dj, no ale to nie Wasze zmartwienie. Sama widziałam opieprzane i płaczące kelnerki, zresztą na każdym weselu inne. Byłam tam dwa razy i o jedzeniu mogę powidzieć tak, raz było przyzwoite i zróżnicowane, a drugim razem bardzo przeciętne. Na poprawinach resztki z wesela. Więc chyba wszystko zależy od ceny za talerzyk.
                • klaudia.nowosinska Re: restauracja Black Jack 21.09.12, 08:40
                  Coś nie wszystko się wysłało, więc dalej. Na plus można zaliczyć otoczenie sali (nie okolicę), goście będą mieli gdzie posiedzieć, no i dla dzieci jest plac zabaw. Wystrój sali nie istnieje, jakieś balony, ale chyba można przybrać samemu. Podsumowując: sala przeciętna, są gorsze, ale są wiele lepsze. Jak Ci pasuje to bierz. Te opisywane wyżej ekscesy to chyba głównie zasługa mamusi.
    • drugiry100 Re: restauracja Black Jack 02.10.12, 13:36
      Jeśli jest jeszcze taka możliwość wycofaj sie
      • guest1983 Re: restauracja Black Jack 09.10.12, 13:24
        możesz napisać dlaczego? ponieważ to ogólnikowa odpowiedź, nic nie wnosząca
    • andrzejsa69 Re: restauracja Black Jack 12.09.13, 10:06
      Witam,
      zdecydowanie odradzam , gram w zespole i grałem tam ok 1.5 roku wstecz.
      Jedzenia mało ,niesmaczne ( opinie gości) obsługa taka sobie , a właściciele to tragedia, totalne chamstwo .Zastanówcie się Państwo nad zmianą sali.
      Polecam sale Tango w Częstochowie na ul. 1 maja ,mają stronę obejrzyjcie sobie.
      Może potrzebujecie Państwo zespół , to polecam swoje usługi.
      Zespół Madar , trzy osoby z wokalistką , repertuar dla wszystkich , dobra cena , w cenie wyprowadzenie młodych z domu.
      Tel . 600 746 578 lub zespolmadar@gmail.com
      Pozdrawiam
      • kowa-lio Re: restauracja Black Jack 12.09.13, 23:55
        andrzejsa69 napisał(a):

> Witam,
        > zdecydowanie odradzam , gram w zespole i grałem tam ok 1.5 roku wstecz.
        > Jedzenia mało ,niesmaczne ( opinie gości) obsługa taka sobie , a właściciele to
        > tragedia, totalne chamstwo .Zastanówcie się Państwo nad zmianą sali.
        > Polecam sale Tango w Częstochowie na ul. 1 maja ,mają stronę obejrzyjcie sobie.
        > Może potrzebujecie Państwo zespół , to polecam swoje usługi.
        > Zespół Madar , trzy osoby z wokalistką , repertuar dla wszystkich , dobra cena
        > , w cenie wyprowadzenie młodych z domu.
        > Tel . 600 746 578 lub zespolmadar@gmail.com
        > Pozdrawiam

Chyba jesteś na bakier z prawem i nie wiesz, że to co piszesz to kodeks karny. Jak się do mnie zgłoszą właściciele BJ to w kilkanaście osób zaświadczymy że kłamiesz.
        Czy to wasz zespół dwa lata temu na sylwestra zwinął się równo o 4 jak wszyscy bawili się w najlepsze i nawet nie chcieliście grać za dopłatą? Poprzednio Bad Boys Bąk grali do szóstej za 2 stówy chociaż ledwo już zipali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka