mamari2 09.09.07, 00:42 wiatm. prosze tutaj wpisujcie namiary na dobrych dekoratorow, emaile lub nr telefonow. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadia.m1 Re: dekoratorka 09.09.07, 10:43 606903769,dekoracje kościołów,samochodów,sal weselnych itd.Kwiaciarnia Hipcio. Odpowiedz Link
naszewesele1 Re: dekoratorka 10.09.07, 12:57 www.naszewesele.czest.pl/kategorie.php?id=12 Odpowiedz Link
slodka281 Re: dekoratorka 11.09.07, 08:56 jeśli moge Ci doradzić,w sparwei kwiatów , tj. przybranie samochodu i piękny bukiet, ja akurat miałam go w kształcie torebki, polecam Pania Aldonę, która prowadzi Upominek, przesympatyczna Pani z rewelacyjnymi pomysłami. A jeśli chodzi o kościół, ponieważ jestem plastykiem przybrałam sobie sama dzień wcześniej. pozdrawiam Odpowiedz Link
fajnyduska2 Re: dekoratorka 18.10.07, 10:46 Gorąco polecam panią Dorotę z Hipcia na błesznie.Po prostu tworzy cuda!!!!Ostatnio widziałam przybrany samochód,była to londyńska taksówka,na której stał cylinder zrobiony oczywiście z kwiatów!!Po prostu rewelacja.Wiem,że p.Dorota będzie najprawdopodobniej na targach ślubnych w lutym w hali polonia.Bukiety na zamówienie z dowozem do klienta też oferuje.Polecam Odpowiedz Link
bartekl35 Re: dekoratorka 18.09.07, 18:27 WITAM PROPONUJE TANIO!!!SAMOCHOD MERCEDES E KLASE (OKULARNIK) PIEKNY BIALY MERCEDES WYPOSAZONY W KLIMATYZACJE CZARNA SKORE,ITD...MOZLIWOSC UBRANIA SAMOCHODU W CENIE USLUGI!!!WIECEJ ZDJEC NA ALLEGRO.DO SLUBU,WESELA NA TERENIE 100KM OD CZESTOCHOWY ORAZ INNE TERENY DO UZGODNIENIA.W CELU ZAREZERWOWANIA TERMINU PROSZE O KONTAKT TEL:665 12 85 00 LUB BARTEKL35@WP.PL Odpowiedz Link