gregoryk12345 Pałac Radoszewnica 08.08.09, 12:29 Byłem w czerwcu na weselu w tym pałacu. Na pewno było to najlepsze wesele na jakim byłem w życiu. Sala piękna, obsługa miła, jedzenie przepyszne. W przyszłym roku moje :)))) Odpowiedz Link
palmowapani Gdzie przyjęcie / obiad po ślubie cywilnym 20.08.09, 10:42 Witam i prosze o pomoc! Pilnie bo na 26 września poszukuje jakiejś fajnej resteuracji na przyjęcie, a właściwie uroczysty obiad rodzinny na 20 osób po ślubie cywilnym. Zalezy mi żeby było to miejsce na poziomie ale zeby nie było zbyt drogo..czy da sie to pogodzić? Interesują mnie resteuracje w Częstochowie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i czekam na jakieś propozycje. Odpowiedz Link
mezatka11 Re: sale weselne 20.08.09, 13:33 Witam wszystkich poszukujących i serdecznie gratuluję decyzji, sama jestem już po więc wiem ile sprawi Wam to radości. Szczerze mówiąc to forum może nieźle namieszać w głowach ponieważ z tego co widzę to piszą tutaj często sami właściciele lokalu oczerniając najczęściej konkurencje i podając namiar na siebie:) bo przecież kto podaje wszystkie telefony i namiary bez uprzednich próśb. W każdym razie wszyscy mamy swoje poglądy i nie dajmy się manipulować, bo to najgorsze co może nas spotkać, nie łudźcie się że ktoś zorganizuje wypasione przyjęcie za 120zł|os plus samochód kamera i zespół w cenie a wszyscy będą zachwyceni bo to nie realne. Lokali jest sporo a tych branych w ajencje szczególnie i nagle okazuje się ze "ta firma to już tu nie istnieje" a to również nie lada problem. My mieliśmy swoje wesele w lokalu który znamy od lat, byliśmy tam na kilku różnych imprezach w poprzednich latach i zdecydowaliśmy się ponieważ zawsze byliśmy zadowoleni. Potrawy super i nie porcjowane a wszystko co zostało kelnerzy zapakowali i mieliśmy co podać na spotkaniu w gronie przyjaciół. Odpowiedz Link
darus125 Re: sale weselne 01.09.09, 13:17 late to jest remiza, a nie sala weselna:) ktoś w zeszłym roku wziął ją w ajencje i usilnie reklamuje na tym forum wystarczy poczytać jak często. Jak to w remizie jest na piętrze a jedzenie wiele pozostawia do życzenia, wystrój to poupinane materiały co by trochę zasłonić. Mój kuzyn już miał problemy z organizacja wesela bo miło być w "komnacie" a Straż wymówiła pani dzierżawę więc jeśli organizator nie jest właścicielem lokalu to lepiej uważać. Gość miał urwanie głowy a wesele było straszne... Odpowiedz Link
darus125 Re: sale weselne 01.09.09, 13:20 gościu choć nic byś zmienił, tak chwaląc a potem znów wrzucajac namiar na stronę:))) Odpowiedz Link
07jacek1 Re: sale weselne 02.09.09, 17:07 widać że konkurencji żal dupe ściska że nie mają tyle zleceń co my a pewnie darus 125 to gościu z kładki.dawny dzierzawca sali na długiej. Odpowiedz Link
malina-80 Re: sale weselne 04.09.09, 12:06 Jeśli niewielkie weseleto polecam Roxy(była Fanaberia, wcześniej Pohibicja). W 2006 roku mieliśmy tam wesele , a wlipcu tego roku wyprawiliśmy tam chrzciny. Fajna atmosfera, super jedzenie, świetna obsługa , wszystko bardzo elegancko. Odpowiedz Link
maciejkowa-narzeczona Restauracja Rubinowa w Koszęcinie 08.09.09, 12:42 Czy ktoś bawił się na tej sali, sam organizował tam swoje wesele? Jak wrażenia? Jak jedzenie- smaczne dużo, ciepłe? Jak obsługa no i właściciele? I ogólnoie jakie macie wrażenia z pobytu na tej sali? Odpowiedz Link
szalonaa1987 POLECAM gorąco salę Rumianek 28.09.09, 11:13 Witam chciałam wszystkim serdecznie polecić nową sale Rumianek. Znajduje się ona blisko Częstochowy w Cykarzewie północnym. Osobiście nie organizowałam tam wesela tylko chrzciny mojej córki, ale byłam tak zachwycona że obiecałam sobie że muszę rozgłosić wszystkim jak tam jest fajnie. Po pierwsze i najważniejsze, zarówno właściciel jak i cała obsługa jest bardzo miła i ugodowa. Zrobią dosłownie wszystko na co ma się ochotę, a przy tym ciągle sa mili i chętni do współpracy. Posiłki są pyszne, a obsługa dba o to by brudne talerzyki długo nie leżały gościom na stole. Ponadto każdy może liczyć na jakiś gratis od firmy :) kuzynka która organizowała tam 18-ste urodziny dostała dodatkowo pucharki lodów, my natomiast, mieliśmy na stole ponad program pstrąga i gyrosa ;) choć lody też były :) Co było dla mnie ważne jedzenie jest świeże robione w tym samym dniu... a cena na osobę zawiera także ciasta owoce i napoje. zapomniałam jeszcze dodać że gdy uprzedziłam że moja siostra jest wegetarianka dostała całkiem osobno inne jedzenie, zamaist rosołu miała pieczarkowa, zamiast mięsa na obiad miala rybke, poźniej warzywny szaszłyk i na zakończenie barszcz (z torebki, bo nasz był gotowany na kości) Polecam gorąco i wrazie jakiś pytań czy wątpliwości można pisac do mnie na maila beata_k14@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
pelasia11 Re: sale weselne 20.10.09, 16:51 polecam stosunkowo nową restauraccję w kiedrzynie na ludowej RONDO mialam tam wesele w sierpniu , duzo miejsca , duzo jedzenia, dobra obsluga i co najwazniejsze sa pokoje goscinne ,polecam Odpowiedz Link
medalik-4 Re: sale weselne 01.03.10, 19:21 Witam wszystkich forumowiczów. Na sali Rondo w Kiedrzynie ma własne wesele 28 sierpnia 2010 roku sala ładna,czysta,zadbana oczywiście pokoje też zamawiam 30 miejsc pokoje czyste każdy pokój ma łazienkę i każdy ma oddzielne łóżko jak dla mnie OK Pan właściciel w porządku do rozmowy.Jak na razie nie mam zastrzeżeń Pozytywnie oceniam komunikację. Co do jedzenia też spoko menu do wyboru sporo i co napoje w cenie. No i co ważne nie było problemów z terminem choć zamawialiśmy salę w grudniu 2009 roku. Pozdrawiam forumowiczów Odpowiedz Link
big.beatka Re: sale weselne 13.04.10, 19:29 Witam! Odstąpię salę weselną "ZŁOTE ARKADY" ul. Boya- Żeleńskiego 12/14 w Częstochowie, dnia 21 sierpnia 2010 roku. Oddam salę za zero złotych...zupełnie za darmo :) W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić tel. 034/ 361-44-03 www.zlote-arkady.pl/ Naprawdę warto! Polecam!:) Odpowiedz Link
kokuska Re: sale weselne 20.10.09, 18:15 Polecam restauracje Da Vinci. W sierpniu 2009 roku organizowaliśmy tam nasze wesele na 77 osób. Po licznych oględzinach sal trafiliśmy do tej restauracji Ujęła nas ona od pierwszego wejścia:) Lokal jest ładnie i elegancko urządzony. Obsługa sali jest bardzo miła i profesjonalna i cały czas pilnie pracują podczas imprezy. Kierownik restauracji jest konkretny i uczciwy i kwota jaka podaje w momencie podpisania umowy nie ulega zmianie. Sami ustaliliśmy menu a kierownik posumował jaki koszt oraz doradził co najlepiej podać a czego nie. Jedzenie podczas wesela podawane jest elegancko a jego ilości na bieżąco uzupełnianie, podobnie jak usuwanie brudnych naczyń. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie a na koniec imprezy uczciwe oddane jedzenie., napoje i alkohol. Odpowiedz Link
attykowa Re: Rondo na Ludowej 04.02.10, 22:39 czy miał ktoś wesele w tej restauracji? czy polecacie czy raczej nie?? jak tam jest z jedzeniem?? Odpowiedz Link
straciatella82 Re: sale weselne 13.02.10, 21:02 POLECAM PAŁAC FABRYKANTA W MYSZKOWIE. Dobre jedzenie i fantastyczny klimat. www.palacfabrykanta.pl Odpowiedz Link
kelner-barman Re: obsługa imprez 07.05.10, 22:17 WOLNE TERMINY !!!! Planujesz wesele 18-stke lub inną impreze okolicznościową?? Chcesz zrobić Drink Bar podczas imprezy?? Zadzwoń 693601331 DOMINIK CENA DO INDYWIDUALNEGO USTALENIA Odpowiedz Link
michasskow Re: sale weselne 26.05.10, 00:17 Jeżeli ktoś szuka sal w Częstochowie bądź okolicach można zajrzeć do spisu na portalu gdzie jest spis prawie 800 sal z całej Polski. www.twojasala.pl/slaskie Odpowiedz Link
kasiu33 Re: sale weselne 30.05.10, 11:18 Nasze wesele odbyło się w Słonecznym Brzegu w Zawadach, sale przepiękna, jedzenie wyśmienite i duży wybór dań, do tego wiejski stół. Wszystko na szóstkę, ale oczywiście wcześniej trzeba się interesować tym co będzie podawane. Mieliśmy wątpliwości wybierając tę salę, ale my i goście jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link
push.upek Re: sale weselne 01.07.10, 19:40 Widzę, że pojawiły się różne opinie o "Smutoszewnicy". W większości stek kłamstw, jak już całkiem spore grono forumowiczów, mających wątpliwą przyjemność brać udział w weseliskach koło Koniecpola, zdążyło się zorientować. Profesjonalizm to może i jest serwowany, ale na obrazkach na stronie internetowej. Razem z Panią Push.upkową byliśmy wielce zawiedzeni obejściem się w stosunku do gości i (zwłaszcza) młodych przed i poimprezowo. Pozytywne komentarze rzeczywiście mogą wygłaszać ludzie z kręgu "Smutoszewnicy". Prostym przykładem niech będą słowa niejakiego kulaczka, który wychwala pod niebiosa domek weselny, tylko dlatego, że wżenił się w klan założycieli. Promocje i specjalne oferty to ściema, choć jak pisze Pan kulaczek: "Dodatkowo załapałem się na promocję - załatwiają na swój koszt autokar w celu odwiezienia gości po weselu do Częstochowy." No, dla zięcia wszystko ;) Pozostali klienci nie mają co liczyć na takie bonusy. Bądźcie czujni i nie dajcie się wyrolować! Duuuże prawdopodobieństwo, że znajdziecie lepsze oferty. Powodzenia! Odpowiedz Link