Dodaj do ulubionych

zespól Akcenty II

12.12.08, 16:52
czy zna ktoś ten zespół?? są z Kłobucka. bardzo zależy mi na opiniach!
Obserwuj wątek
    • ania_862 Re: zespól Akcenty II 15.12.08, 11:44
      Na prawdę nikt nawet nie słyszał o tym zespole?? zamówiłam go po wysłuchaniu
      demo no ale chciałam się jeszcze dowiedzieć o ogólne prowadzenie imprezy:)
    • anetamarcin2 Re: zespól Akcenty II 04.03.09, 09:19
      o tym zespole możemy wypowiadać się tylko w superlatywach. :) Prowadzenie wesela
      bezkonkurencyjne!!! Nikt tak nie poprowadzi Ci wesela, nikt tak nie zabawi gości
      jak Pan Krzysztof. Muzycznie rewelacja- repertuar dostosowany do gości
      weselnych, tj. wszystko dla każdego :) Wyprowadzenia były na akordeonie,
      saksofonie i tamburynie, do tego grali przy każdej zastawie. Przy
      błogosławieństwie grali wg życzenia na saksofonie i akordeonie (ale może być też
      klarnet, który proponują). Grali nam przy stołach na weselu, z czego goście byli
      zadowoleni, mogąc sobie śpiewać biesiadnie :) Każdemu życzę takiego wesela i
      zespołu. Super gitarzysta i saksofonista ;)
      • ania_862 Re: zespól Akcenty II 07.03.09, 10:55
        Super! bardzo dziękuje za opinie:) chociaż jedną:)) chyba się zdecydujemy, bo byliśmy ich oglądać i na prawdę bardzo mi się spodobali! zarówno muzycznie jak i z charakteru:) dzięki!
        • kame-leonik zespól Akcenty II 08.02.10, 18:28
          czy ktoś może mi podac namiary na zespół Akcenty II są z Kłobucka bardzo mi
          zależy!!!!
          • spooko88 Re: zespól Akcenty II 08.02.10, 23:10
            Co prawda jestem z konkurencji,ale to moi znajomi.Podaje numer do Krzyska z
            akcentów:605606124.
            • sasetka123 Re: zespól Akcenty II 22.11.10, 18:36
              Czy ktos jeszcze bawil sie przy tym zespole?Jakies nowe opinie?Na jakich instrumentach graja oprocz gitary i saksofonu?Maja wokal damski,czy meski?Bylabym bardzo wdzieczna za informacje.
    • kame-leonik Re: zespól Akcenty II 22.11.10, 20:59
      Bawiłam się w lipcu na weselu u koleżanki. Są świetni. Grają na saksofonie, gitarze no i klawiszach. Mają wokal damski i świetne konkursy. Bardzo chcieliśmy ich mieć na naszym weselu ale nam się nie udało:(. Jak do nich dzwoniłam (a to było w lutym tego roku) to mieli zajęty termin a wesele mamy dopiero we wrześniu 2011r. Ogólnie to już wtedy znajomy mi mówił że mieli terminy zajęte na 2012 rok a w 2011 był wolny tylko maj i pażdziernik:/. Ale naprawdę gorąco polecam ten zespół, nigdy się tak świetnie nie bawiłam na weselu jak właśnie na tym gdzie oni grali.
    • anioleczekk1986 Re: zespól Akcenty II 24.11.10, 14:22
      Witam:) U mnie na weselu bawili gości:) Szczerze polecam:) Naprawdę super grają i bawią gości:) Dzięki nim na weselu nikt nie siedział i wszyscy nam zazdrościli zespołu:)
      • sasetka123 Re: zespól Akcenty II 24.11.10, 19:35
        to super,bo wlasnie sie na nich zdecydowalismy-w sumie troche w czarno.Dzieki za opinie:)
    • fak1rro Re: zespól Akcenty II 30.12.15, 20:51
      No i jak to wyszło? Fajnie zagrali? Grali tylko disco polo czy jakieś inne kawałki? Macie jakiś fragment?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka