black.agatka 22.10.07, 11:49 Chciałaby się dowiedzieć coś na temat restauracji ZORNICA, jakie maja ceny, jakie jedzonko, i ilu gości zmieści maksymalnie,jak z zespołem i jakie ogólne wrażenia, pytam gości i Państwa Młodych, z góry dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zora_23 Re: Czy posiada ktoś informacje na temat ZORNICY? 22.10.07, 13:02 Ja też z chęcią poczytam opinie:)Mam tam zamówioną salę na 2009 rok. Początkowo chciałam Ricka, jednak wiele osób mnie ostrzegało i w końcu wycofałam się (całe szczęście).Odnośnie cen- na dzien dzisiejszy 167 zł od osoby (bez alkoholu i ciast) - w tej cenie jest apartament dla nowożeńców, tort, wystrój sali (choć moim zdaniem nie potrzeba tam wystroju) i autko do ślubu (mają 2 do wyboru).Po nowym roku ma być znana cena na dalsze lata. My zamówiliśmy zespół który tam kiedyś słyszeliśmy, nazywa się Riviera Show-band. Są z Czech ale super śpiewaja po polsku!Do tego maja saksofon, ogólnie bomba. W weeknde zamówwilismy fotografa któy jak się dowiedział, że wesele będzie w Zornicy, to strasznie zachwalał, ponoć nawet w Patrii nie ma takich kelnerów!A jedzonko pychhaaa!Do tego zespół tez ponoć swietny! Odpowiedz Link
betiblu Do zora_23 22.10.07, 18:57 Hello. Masz może jakis namiar tego zespołu? Może jakaś stronka www?? Jaką maja stawke? Ja również mam wesele w 2009 i jeszcze nie mam zespołu-a tak zachwalasz ze jestem ciekawa...:-))) Odpowiedz Link
zora_23 Re: Do zora_23 22.10.07, 19:51 Najlepiej podjechać do zornicy i zapytać kiedy będą tam grać. Ich stronka:www.rivieras-showband.com Odpowiedz Link
black.agatka Re: Czy posiada ktoś informacje na temat ZORNICY? 22.10.07, 23:17 zora_23 Strasznie dziękuję za te uwagi, bo obawiałam się, ze nie jest to restauracja że tak to nazwe weselna, że zbyt elegancka i w ogóle a tu prosze i nawet cena przyzwoita, a jeśli mogę wiedzieć na ile osób robisz wesele i jakie mają autka do wyboru??ah, i czy 2009 rok to twój wybór czy tak mają załadowane terminy???Czy na 2008, chociaż na wrzesień nic się nie da tam załatwić????z góry dziekuje Odpowiedz Link
zora_23 Re: Czy posiada ktoś informacje na temat ZORNICY? 23.10.07, 07:47 Ja wybrałam specjalnie 2009, gdyż w przyszłym roku mam 3 wesela w rodzinie i to by było juz za dużo:)Z tego co wiem to mieli jakieś terminy w wakacje, ale nie wiem czy jeszcze są. A do wyboru mają Mercedeska klasy S oraz stare, stylowe autko-Adenauer:)Wesele robię na jakies 85 osób i powiedzieli ze nie ma problemu. Niestety w innych miejscach kazali dopłacac do 100 osób bo ponoć nieopłacalne to dla nich... Odpowiedz Link
ala01234 Re: Czy posiada ktoś informacje na temat ZORNICY? 24.10.07, 07:37 jeśli chodzi o terminy na 2008 to jest już prawie wszystko zajęte(chodzi o miesiące najbrdziej popularne czeriwec-wrzesień ) z wyjątkiem lipca,sami 2 miesiące temu rezerwowaliśmy tam termin na lipiec 2008.Aby sie upewnić najlepiej tam podjechać lub przedzwonić. Oto namiary na stronke www.zornica-hotel.pl/.Do dyspozycji są 2 mercedesy stary i jakiś nowszy model Odpowiedz Link
cadzzil78 Re: Czy posiada ktoś informacje na temat ZORNICY? 23.10.07, 09:08 Możecie podać namiary na ZORNICę? tel kontaktowy i adres? Odpowiedz Link