Dodaj do ulubionych

bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polecam

• mariusz.ania.k Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 08.01.08, 12:40
      już była rozmowa na ich
      tematforum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=72875451
      • krzysiu.r Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 08.01.08, 13:47
        bardzo fajny zespól polecam!
    • anetunieczka25 Re: LAVADO moze byc! 18.03.08, 19:10
      Musze powiedziec ze bylam tez ostatnio na probie i pan mnie
      rozwalil!!!!!Po zagraniu paru piosenek pan opowiadal o zespole i
      mowil ze niegraja z dyskietek ani pol live hahahahaha, smiechu warte
      a z czego oni graja jak nie z dyskietek? chyba niewidzieli zespolu
      na zywo? pozatym sa strasznie drodzy jak na zespol 3 osobowy,
      aczkolwiek niezle spiewa wokalistka i goscie rowniez, ale ja napewno
      zdecyduje sie na zespol 5 osobowy.Pozdrawiam

• kamer2 Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 19.03.08, 21:43
      Zespół LAVADO z całą pewnością gra ,,z ręki,, a nie z żadnych dyskietek ,wiem
      bo ich dobrze znam .Często filmuje wesela na których grają .
      Pozdrawiam wszystkich ,,forumowiczów,, :) Sławek Krajs
      • panteras65 Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 20.07.09, 22:54
        Witam byliśmy na weselu gdzie grał ten zespół i jesteśmy bardzo zadowoleni
        bawiliśmy się fantastycznie,super muzyka zabawy prowadzone profesjonalnie z góry
        polecamy .
    • pensja88 Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 12.06.09, 20:27
      ja również polecam będą grali na moim weselu mam nadzieje ze goście będą
      zachwyceni;p
    • pensja88 Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 12.06.09, 20:28
      napiszcie jak u Was na weselu się prezentowali
      • drugitomtom12 Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 18.06.09, 17:49
        Grali na moim weselu w maju tego roku .Polecam wszystkim--poprostu
        rewelacja.Wszyscy byli zachwyceni.Swietne głosy i ten saksofon............:)
    • aniolki222 Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 21.06.09, 14:21
      słuchaliśmy ich ostatnio i własnie dlatego że grają z ręki to utwory
      są dalekie od oryginału brzmienie masakra!
      • korel2 Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 29.07.09, 16:09
        Polecam wszystkim ten zespół,są poprostu super.Wszyscy goście z naszego wesela
        byli nimi zachwyceni.Co do brzmnienia zespołu i podobięństwa utworów do
        orginałów to wcześniejszy post to jakaś bzdura--Chyba oni sluchali innego
        zespołu....
        • edytka1709 Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 26.08.09, 19:10
          A czy maja oni swoja str internetowa.Gdzie mozna ich posłuchac i zobaczyc?Ile
          osob liczny ten zespol i czy sa bardzo drodzy?Bede wdzieczna za inf.
          • koziol1985 Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 26.08.09, 19:52
            Zespół raczej nie ma strony internetowej.Nas zaprosili na próbe [wrażenie super
            ale na naszym weselu było jeszcze lepiej].Za dwudniowe wesele zapłaciliśmy 3700
            zł [skład 4 osobowy] ale zamiawialiśmy ich ponad rok temu więc nie znam
            aktualnej ceny.
            • mamrotek.2 Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 31.08.09, 13:07
              ostatnio bawilismy sie na weselu z zespołem Lavado..osobiście bardzo
              polecam,chłopaki sa niesamowici,super bawia towarzystwo,gitarzysta extremalnie
              gra na gitarze;)Wokalistka bardzo dobrze śpiewa,naprawde polecam;)
        • quickshotduet Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 15.09.09, 22:26
          Super zespół na wesele www.quickshot.ecom.net.pl
        • viki-1988 [...] 16.07.13, 00:17
          Treść postu jest niedostępna.
    • chwila-prawdy Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 02.10.09, 13:03
      Witam wszystkich, ludzie pomyslcie że tutaj jestescie sterowani przez same
      zespoly... "bardzo dobry zespol weselny to LAVADO" - żenada. Jestescie aż tak
      tępi że nie znacie innych sposobow na reklame?
      Tez gram w zespole i nie ma tu w ogole wzmianki o nas, i bardzo mnie to cieszy.
      A moze tylko dlatego nie ma ze po prostu jej tu nie dodałem jak konkurencja.
      Pozdrawiam klientów którzy nie dają sie sterowac tutaj zespolom...
      • korel2 Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 08.10.09, 23:02
        Nie wiem kto założył ten post ale wiem że tak jak pisałem wcześniej zespól
        lavado grał na moim weselu i było super.

P.s My wybraliśmy zespół po przesłuchaniu a nie po wejściu na to forum!!
      • lunakama Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 15.01.14, 00:16
        To może powinieneś podać nazwę zespołu w którym grasz i poczytać jakie opinie są na Wasz temat. Osobiście byłam na weselu 11.01.2014 i potwierdzam profesjonalność zespołu LAVADO
        • 58sylwia Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 27.01.14, 14:25
          "lunakama" czy posiadasz może jakiś krótki materiał z gry zespołu na telefonie czy innym urządzeniu?
    • agus249 Re: Odsprzedam termin zespołu muzycznego LAVADO z 09.01.14, 14:49
      dlaczego pani chce odpsrzedac termin?
    • darquus Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 11.01.14, 08:46
      A czy posiadają perkusję akustyczną?
      • subiektywnyzarlok Re: bardzo dobry zespół weselny to LAVADO polec 11.02.14, 16:22
        Byliśmy z żoną na sylwestrze w zeszłym roku na sali Lea gdzie grał właśnie ten zespół. Polecam!
    • pablo12f Re: Odsprzedam termin zespołu muzycznego LAVADO z 11.02.14, 08:50
      a jaki jest koszt zespolu na jeden dzień? I ile godzin grają?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka