kolorowekredki1234 Re: zespół Limits 09.01.08, 08:02 Byłem na weselu w październiku i bawiłem się przy zespole limits. Trzyosobowy skład: wokalistka, gitarzysta i klawiszowiec/akordeonista. Generalnie to trochę disco polo, zarówno w repertuarze jak i aranżacji znanych utworów. Zresztą jakoś dziwnie zespół się tym szczyci. Sztuczki pseudo iluzoryczne gitarzysty są chyba znalezione w internecie i jakoś nie wzbudzały wielkiego entuzjazmu. Jeśli chodzi o zabawy to konkurs polegający na pompowaniu przez panie prezerwatyw za pomocą pompki do materaca był żenujący. Warto wejść na ich stronę, limits.com.pl/ i ściągnąć dema to się samemu posłucha i oceni. Odpowiedz Link
salsa7 Re: zespół Limits 09.01.08, 12:15 Mój ulubiony wątek ;) Wszystko powyżej jest prawda :) Ja dodam tylko, ze i tak mam ich zarezerwowanych na własne wesele... Byłam na dwóch weselach z ich udziałem i było ok. Troszkę pomieszam w ich repertuarze, ale myślę, ze moim gościom powinno sie podobać... Powodzenia w poszukiwaniach ;) Odpowiedz Link
czarykicz12 Re: zespół Limits 10.01.08, 21:12 A ja gdzieś tu wyczytałem bardzo złe opinie o tym zespole, piszą że limits to porażka, ja byłem chyba na dwóch weselach i rewelacji zero a te czary śmiech na sali. Ale i tak są o pyci włos lepsi niż slowfox i maraton - bo oni to już całkowite dno. Ogólnie wybierajcie sami Odpowiedz Link
salsa7 Re: zespół Limits 11.01.08, 12:32 Dokładnie- najlepiej samemu oceniać - zespół musi sie podobać Wam jak i gościom. A co do zabaw to przecież zawsze można sobie je wcześniej ustalić... Tak czy tak- trzeba wiedzieć przy jakim typie muzyki będzie sie bawiła większość (niestety wszystkim sie nie dogodzi)i pod tym kontem dobierać :) Takie jest na ten temat moje zdanie. Odpowiedz Link
oolcia86 Re: zespół Limits 21.01.08, 19:22 chciałam sie jeszcze tylko zapytać co do ich "ceny". Odpowiedz Link
oolcia86 Re: zespół Limits 21.01.08, 19:20 hej my tez ich chyba zamówimy. wydaje mi się, że takie "disco-polo" na wesele jest ok, ponieważ przy takiej muzyce każdy może się pobawić. Odpowiedz Link
ewamichalek.1em Re: zespół Limits 21.01.08, 20:08 Tandetne disco polo!racja starsze towarzystwo się dobrze przy nich bawi ale jest też młodsza część uczestników wesela, która bawia tez nowsze kawałki!zABAWY OKLEPANE, a te ich sztuczki pożal sie kto może!Nie za te pieniądze!!!! Odpowiedz Link
ewamichalek.1em Re: zespół Limits 21.01.08, 20:12 aaa... i nie jestem żadna konkurencją oczerniajaca konkurentów! moja siostra miala ich na weselu , a miesiac po niej bylismy u kuzyna i mial 1000razy lepszy zespol za mniejsze pieniądze!! Odpowiedz Link
salsa7 Re: zespół Limits 24.01.08, 17:53 Dokladnie nie pamiętam ceny- 2500 albo 2800 za dwa dni. Niedawno byłam na weselu w Lubojnie, bardzo podobał mi sie tamten zespół (nie pamiętam nazwy- ale ponoć grają tam często), gdybym teraz miała wybierać , nie wiem czy nie padłoby na nich :) Odpowiedz Link