aaniaimichal 20.05.08, 17:56 Prosimy o opinie na temat tej sali. Sami niebawem mamy tam swoje wesele. Kazda informacja jest cenna i na wage zlota :-))) Pozdrawiamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaniaimichal Re: Daga- Czarny Las 27.05.08, 13:08 Nikt sie nie bawil ostatni w Dadze ??? Odpowiedz Link
ada42233 Re: Daga- Czarny Las 28.05.08, 14:47 Hej:) sala naprawde godna polecenia:) wszyscy w mojej rodzinie robią tam swoje wesela i jeszcze nigdy się na nacieliśmy:) Odpowiedz Link
didiks Re: Daga- Czarny Las 23.08.08, 15:21 Ta sala jest suuuper naprawde polecam obsługa bardzo bardzo dobra i w dodatku kelnerzy dbają o to by było coś na stole... piekny ogród miałam tam wesele jakiś czas temu i postanowiłam ze moje tez tam bedzie!! Odpowiedz Link
poliq Re: Daga- Czarny Las 25.08.08, 05:54 Miałam tam wesele niespełna 4 miesiące temu... Najlepsze wesele na jakim byłam ;) Daga to świetny wybór! Chciałam wesele w dworku, bądź w jakiejś restauracji za miastem, w terenie, w zielonym otoczeniu, miałam duże oczekiwania w stosunku do wyglądu. W momencie kiedy szukaliśmy lokalu, nie znaleźliśmy takich, które spełniałyby te kryteria (no może pałac w Czarnym Lesie, ale odpadł gdyż pomieści jedynie 52 osoby) w promieniu 50km. A Daga-nie reklamowana, nie wystawiana na targach-ujęła nas elegancją i położeniem poza miastem (może to nie są wzgórza jury, ale nie jest to centrum jednej z gorszych dzielnic, gdzie nie ma nawet parkingu... czyt. Astoria; czy też położenie przy największej przelotówce miasta czyt. Zornica). Ustrojona żywymi kwiatami (zero balonów), białymi obrusami i pokrowcami na krzesłach, z nowym parkietem i świetnym oświetleniem zrobiła ogromne wrażenie na naszych gościach. Wrażenie potwierdziło się w trakcie wesela-dyskretna obsługa, pyszne jedzenie (nic nie zjadłam w trakcie, ale za to pałaszowaliśmy weselne specjały jeszcze przez kilka dni, bo tyle tego było!). Polecam stół owocowy, piękne i smaczne kompozycje, elegancka atrakcja deserowa. Powtarzam-świetny wybór. Właścicielka miła z nami trochę kłopotu, ale dzielnie to zniosła :) Życzę fantastycznego ślubu, postarajcie się zapamiętać jak najwięcej, będzie co wspominać. Mogę na maila wysłać zdjęcia jeśli macie życzenie. Odpowiedz Link
besteuphoria Re: Daga- Czarny Las 26.08.08, 09:35 Witam!! Tez mamy tam wesele w przyszlym roku i jestesmy strasznie ciekawi jak wyglada ta sala w trakcie wesela:) Jesli propozycja wyslania zdjec jest nadal aktualna to ja bardzo o nie prosze. Moj mail to besteuphoria@o2.pl Odpowiedz Link
kocurek00 Re: Daga- Czarny Las 26.08.08, 22:07 a jaka jest cena za wesele 1-dniowe? i czy np wliczają coś w cenę?? pozdrawiam Odpowiedz Link
poliq Re: Daga- Czarny Las 29.08.08, 01:43 Nie mam pojęcia jak teraz kształtują się ceny, a tym bardziej za wesele jednodniowe. My w cenie mieliśmy: jedzenie, ciasto na stołach, tort. Odpowiedz Link
delfinek7 Re: Daga- Czarny Las 05.09.08, 08:06 Jeśli możliwość przesłania zdjęć na maila jest nadal aktualna to bardzo proszę agnieszka.kopka@interia.pl z góry bardzo serdecznie dziękuje Odpowiedz Link
slawik40 Re: Daga- Czarny Las 04.10.08, 12:40 Świetna sala, fantastyczny ogródek z dużym grilem, obsługa miła i bardzo sprawna, dużo miejsca parkingowego, zero problemów z właścicielką. Gorąco polecam. Odpowiedz Link
nikol_1 Re: Daga- Czarny Las 30.10.08, 10:29 Jeśli możliwość przesłania zdjęć na maila jest nadal aktualna to bardzo proszę: nerina@op.pl z góry bardzo dziękuje:) Odpowiedz Link
rybkaalota Re: Daga- Czarny Las 25.07.09, 13:21 Witam jesli można to proszę o fotki sali , szczególnie ten stół owocowy. mail. paclan@op.pl, pozdrowienia i życzę 100 lat pożycia małżeńskiego. Odpowiedz Link
edytka1709 Re: Daga- Czarny Las 01.08.09, 17:36 Witam ja również bede wdzieczna za przesłanie fotek tej sali.edytka 1709@amorki.pl Odpowiedz Link
agusia.z Re: Daga- Czarny Las 03.08.09, 20:43 Tu jest kilka fotek zahubieni.fotosik.pl/albumy/225164.html Więcej mogę podesłać dopiero po 5 czerwca przyszłego roku ;) Odpowiedz Link
megi-111 Re: Daga- Czarny Las 03.11.08, 11:06 Jeśli jest możliwość przesłania zdjęć to bardzo proszę na mplusa7@wp.pl. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
basik_1984 Re: Daga- Czarny Las 23.07.09, 20:54 poproszę bardzo o zdjęcia :) basik_1984@o2.pl Odpowiedz Link