jacurka 18.07.08, 09:48 Poszukuję DJa najlepiej z Czewy na wesele, grającego fajną dynamiczną muzykę... I najlepiej żeby unikał kawałków w stylu "bawmy się razem na DISCO POLU:) Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj_lepszy Re: DJ 18.07.08, 17:06 Witam, jestem Dj'em, wraz z kolega konferansjerem (dziennikarz Slowa Sportowego) prowadzimy wesela. Wiecej informacji: gg 807557 606403797 Pozdrawiam Odpowiedz Link
djjack900 Re: DJ 19.07.08, 04:22 Witam, polecam obejrzeć stronę www.djjack.ecom.net.pl p.s. a tak na marginesie jeśli nie chcesz disco polo na swoim weselu to proponuje zamówić sobie DJ TIESTO, na weselu mają bawić się przedewszystkim goście a może zdarzyć się że większość gości bedzie świetnie bawić się przy disco polo, oczywiście bez przesady - pozdrawiam Odpowiedz Link
konrad.mniow Re: DJ 19.07.08, 13:56 jeżeli propozycja aktualna proszę o kontakt prześlę szczegółową ofertę konrad.mniow@wp.pl tel:784035169 Odpowiedz Link
arioso1 Re: DJ 20.07.08, 15:28 -nie bede wychwalac bo nie ma potrzeby powiem tylko że polecam dja za którego dam sie pokroić- jest moim znajomum- od 15 lat gra- ma PROFESJONALNY sprzęt-nie jak większość przychodzi z laptopem i głosnikiem -nie włancza mp3 a posuiada ponad 2000 oryginalnych nagrań- wiem to ponieważ sama zajmuje sie organizowaniem wesel i to ja opłacam ZAIKS i zawsze upewniam się czy dje nie graja z pirackich płyt- mam wobec niego dług wdzięczności i bede go polecac w szerz i wzdłóż- jego telefon 660541505 moje gg 8454174 w razie konieczności pomocy przy organizacji slubnej Odpowiedz Link
www.djpjb.pl Re: DJ 22.07.08, 19:10 Witam! W związku z Weselem organizowanym w Częstochowie lub okolicach polecamy człowieka, który profesjonalnie zajmuje się prowadzeniem imprez muzyczych oraz konferansjerką od 7 lat, do tego regularnie gra dyskoteki w klubach Śląska i Zagłębia. Organizuje i gra bale dla Politechniki Śląskiej oraz sylwestry dla znanych rerstauracji. Dysponujemy profesjonalymi zestawami sprzętu nagłośnieniowego, dobieranego indywidualnie do wielkości sali. Więcej informacji na: www.djpjb.pl 0-511 988 048 Zapraszmy do współpracy! Odpowiedz Link