nippy7 08.10.08, 06:59 szukam sali na 80 osób w Częstochowie lub bliskiej okolicy, polećcie mi cos, z góry dziękuję. zastanawiam sie nad studnia ale tam i tak trzeba zapłacić za 100 osób wiec sie nie opłaca.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalb_2 Re: sala na 80sób 08.10.08, 08:38 witam,jeżeli szukasz sali weselnej na 80 osób dobrym wyborem będzie OLIWIA w Kamyku,mają tam dużo gratisów,jedzenie smaczne,sala odnowiona,w cenie jest zawarte ciasto, owoce napoje,totr itd,wejdź sobie na ich stronkę tam masz wszystkie info...www.oliwia-kamyk.pl Odpowiedz Link
viktoriam Re: sala na 80sób 08.10.08, 10:29 Jesli nie więcej niż 80 osób z zespołem to polecam poker. oczywiście zależy jakie kto ma wymagania odnosnie terenu na zewnątrz sali ale ja jestem zadowolona z tej sali. Bardzo miły włściciel, który w wielu sprawach doradził, ładny wystrój sali wewnątrz. Odpowiedz Link
duza.zuza Re: sala na 80sób 12.10.08, 17:42 ja polecam Malage na promenadzie. mają stronę internetową. Ale nie sugeruj się zdjęciami na tej stronie tylko zobacz na żywo (bo to jakies archaiczne zdjęcia). I cena przystępna. Ja mam tam wesele w czerwcu :) pozdrawiam Odpowiedz Link