somepeople 22.11.08, 14:10 Proszę o opinie na temat zespołu VIP z okoic Częstochowy, jesli grali na waszym weselu lub byliście na weselu na którym grali. dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vipia Re: opinie o zespole VIP miał ich ktoś na weselu? 23.11.08, 01:30 Opinii o zespole raczej Państwo nie uzyskacie z prostego powodu - członkowie zespołu działali przez ostatnie 15 lat do października tego roku pod inną nazwą - zespół Kompakt z Radomska. Ponieważ wszyscy odeszliśmy z zespołu - z wyjątkiem gitarzysty, który grał w zespole najdłużej, uzurpował sobie także prawo do pozostawienia nazwy zespołu. Stąd zmiana nazwy na ViP.Do naszego skladu dołączył nowy gitarzysta. Wychodzimy z założenia, że o klasie zespołu decydują ludzie, a nie nazwa. Pod nazwą ViP funkcjonujemy od miesiąca, próżno więc szukać informacji na nasz temat. Można natomiast sprawdzić naszą wiarygodość poprzez sprawdzenie strony radomszczańskiego MDK, gdzie pracujemy jako instruktorzy wokalni. Pozdrawiam. Viola Ojrzyńska Odpowiedz Link
gokorg Re: opinie o zespole VIP miał ich ktoś na weselu? 27.11.08, 09:48 Bawiłem sie na weselu z zespołem kompakt z radomska dwa razy. Na weselu u siostry było trzech gości i taka ruda kobitka śpiewała. bardzo polecam. grali super, muzyka dla kazdego, dużo nowości, zadnych chamskich zabaw - bardzo kulturalnie. Na mojej studniówce tez grali w tym roku w II LO w Radomsku.Byly dwie solistki i trzech chłopaków. Grali super, krótkie przerwy i rano dorzucili prawie godzinę gratis. Nawet nie wiedzialem, że nie grają już jako kompakt. Jeśli Vip to ci sami ludzie, to bardzo polecam. Odpowiedz Link
magi-beauty Re: opinie o zespole VIP miał ich ktoś na weselu? 27.11.08, 21:28 właśnie widzialam, że zespół VIP ogłaszał sie na forum i tez sie tak zatanawiałam. a kiedy miałes ta 100?? bo jak widze to zespol powstal miesiac temu. A mam pytanie do Ciebie jakie porowadzili zabawy i jaka graja muzyke? goscie sie dobrze bawili, zachecali gosci do zabaw i byli profesjonalni? pozdor Majka Odpowiedz Link
vipia Re: opinie o zespole VIP miał ich ktoś na weselu? 28.11.08, 00:50 W odpowiedzi na post magi-beauty informuję, że nie jest prawdą, iż "zespół powstał miesiąc temu". Czterej członkowie zespolu Kompakt wraz z nowym gitarzystą zmienili nazwę na ViP. Zespol działając pod poprzednią nazwą obsługiwał muzycznie w 2008 roku trzy studniówki. We wspomnianym II LO, Zespole Szkoł Elektryczno - Elektronicznych i Zespole Szkół Mechanicznych w Radomsku.Pozdrawiam Odpowiedz Link
8amm-k8 Re: opinie o zespole VIP miał ich ktoś na weselu? 18.12.08, 19:11 Byłam na weselu zespołu KOMPAKT, które się odbyło 15 listopada br. i muszę stwierdzić, że impreza była bardzo udana. Zespół był w 5-cio osobowym składzie, grali naprawdę super, nie dość, że przeboje z lat starszych, to jeszcze najnowsze piosenki, disco i w ogóle wszystko :) Wokaliści zaprezentowali naprawdę profesjonalny poziom i byłam pod wielkim wrażeniem ich głosów :) Gitarzysta, a zarazem szef zespołu odwalał naprawdę kawał dobrej roboty, było i śmiesznie i poważnie, ale przede wszystkim miło i kulturalnie :) Odpowiedz Link
lar-a Kompakt czy ViP 04.01.09, 13:42 Witam. Ja również miałam przyjemność gościć na weselu 15 listopada z zespołem Kompakt i jakież to było dla mnie ogromne rozczarowanie, gdy zobaczyłam, że skład zespołu został całkowicie zmieniony. Był tylko jeden Pan ze starego składu, a mianowicie gitarzysta i zarazem szef zespołu. W sumie grali bardzo fajnie, nie mogę powiedzieć, natomiast poziom wokalny obecnego kompaktu niestety zmalał dość wyraźnie w porównaniu z tym co było wcześniej. Obecnym wokalistom zespołu kompakt brakuje przede wszystkim lat praktyki i doświadczenia, jakie posiadali byli członkowie zespołu Kompakt (teraz istniejący jako zespół ViP). Ponadto poziom wykonywanych utworów zmienił się, o czym mogłam się przekonać porównując ich z byłymi wokalistami kompaktu na tegorocznym Sylwestrze z zespołem VIP. Było rewelacyjnie!!! Odnoszę do tego wrażenie, że byli członkowie zespołu kompakt, grając teraz w zespole o nowej nazwie VIP jeszcze bardziej podnieśli poprzeczkę na rynku muzycznym, są jeszcze lepsi, niż słyszałam na weselu w sierpniu 2009, gdzie nie było tylko tej Pani z rudymi włosami. Reasumując moją wypowiedź, muszę stwierdzić, iż zespół VIP z Radomska jest naprawdę z najwyższej półki, natomiast zespół Kompakt jest również dobry, ale niestety stracił sporo na swojej jakości zmieniając skład. Mam nadzieję, że już niedługo będę miała okazję poraz kolejny usłyszeć zespół VIP na żywo, ponieważ mója córka stwierdziła, iż o innym zespole na swoje wesele nie chce słyszeć... tak więc do zobaczenia i usłyszenia w 2010 roku...a może i wcześniej. :) pozdrawiam ciepło: Irena K. Odpowiedz Link
faktmb5 Re: Kompakt czy ViP 04.04.09, 23:49 Trzeci z dwóch. Górna półka! Witamy Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani naszym zespołem, to zapraszamy do współpracy. Linki do przykładowych materiałów: www.youtube.com/watch?v=XjKC1qm4ct4 www.youtube.com/watch?v=CPbu9anZMXg&feature=channel www.youtube.com/watch?v=umKg1QwjJIU www.youtube.com/watch?v=-LIclPxKPnU&feature=channel www.youtube.com/watch?v=gIZnawTtgxw&feature=channel www.youtube.com/watch?v=XsX_KaSZGQ4&feature=channel i pozostałe od: „nunoPawel”. Events, wesela, studniówki itp. Wyłącznie na żywo! Pozdrawiamy wiosennie Zespół FAKT m.b. z Kutna. tel. 505 077 509 Odpowiedz Link
e-k Re: Kompakt czy ViP 05.01.09, 12:19 a dla mnie to forum to jest jedno wielkie targowisko gdzie jeden drugiemu probuje dogryzc tworzac falszywe opinie. kazdy normalny czlowiek, ktorego interesuja fakty o zespole kompakt czy tez vip moze sobie chyba zazyczyc prezentacji z jakiegos obslugiwanego wesela czy innego meetingu. Dlatego apeluje abyscie dali sobie spokoj z podcinaniem innym skrzydel poprzez falszywe opinie a zajeli sie kazdy swoja praca i rozwijaniem wlasnej dzialalnosci. Przede wszystkim dlatego, ze siejecie obawy wsrod osob ktore sa zainteresowane ktorakolwiek z grup. Pozdrawiam (uczestniczka imprezy jednego z zespolow ale zeby nie bylo nie podaje ktorego) Odpowiedz Link
vidcom Re: Kompakt czy ViP 07.01.09, 19:05 Z powyższych postów odnosimy wrażenie, że komuś z nowo powstałego zespołu VIP bardzo zależy na tym by wizerunek zespołu Kompakt był przedstawiony w jak najgorszym świetle. Wypisywanie takich informacji na wszelkich forach internetowych, nieprawdziwych, wyssanych z palca nie mających nic wspólnego z rzeczywistością jest świadectwem gębokiej frustracji niektórych członków zespołu VIP, Jeśli chodzi o zespół Kompakt to ma się bardzo dobrze.To kwestia czasu kiedy zespół pokaże swoje umiejetności nie tylko wokalne ale również instrumentalne. P.S. > *** pozdrawiam ciepło: Irena K. żadnej p. Ireny K. nie było na weselu > *** zespole o nowej nazwie VIP jeszcze bardziej podnieśli poprzeczkę na rynku muzycznym, są jeszcze lepsi, niż słyszałam na weselu w sierpniu 2009 napewno p.słyszał ? Zespołowi VIP życzymy wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
vipia Re: Kompakt czy ViP 08.01.09, 12:45 vidcom napisał: > Z powyższych postów odnosimy wrażenie, że komuś z nowo powstałego > zespołu VIP bardzo zależy > na tym by wizerunek zespołu Kompakt był przedstawiony w jak > najgorszym świetle. Na Państwa wrażeniu zbudowaliście teorię spiskową nie znajdującą potwierdzenia w faktach. Dyskusja, ktora toczy się na TYM (nie na wszelkich) forum, została wywołana poprzez zamieszczenie informacji dotyczącej funkcjonowania byłych członków zespołu Kompakt pod inną nazwą ViP. Nie zamierzamy oceniać poziomu wokalnego czy instrumentalnego nowego składu zespołu Kompakt, pozostawiając takie prawo klientom. Oczywistym bowiem jest fakt, iż pracując przez prawie 15 lat na wysoką renomę tego zespołu pozostajemy wierni zasadzie, iż "Zły to ptak, co własne gniazdo kala". Nie możemy być także obwiniani za opinie osób podszywających się - z różnych przyczyn-pod kogokolwiek i podpisujących swoje wypowiedzi różnymi nickami (nie mamy przyjemności znać p. Ireny K. tudzież kogokolwiek kto wyraził swoje zdanie o zespołach) vidcom napisał: > Wypisywanie takich informacji na wszelkich forach internetowych, > nieprawdziwych, wyssanych z palca nie mających > nic wspólnego z rzeczywistością jest świadectwem gębokiej frustracji > niektórych członków zespołu VIP, Zapewniam Państwa, że troska o stan zdrowia członków zespołu ViP jest dalece nieuzasadniona - ale dzięki, dzięki:-) Mimo oczywistego rozgoryczenia sposobem i okolicznościami rozpadu zespołu Kompakt - ze względu na długoletnią współpracę - nie zamierzamy podejmować publicznych, bezsensownych dyskusji na forum. Do opinii o każdym zespole członkowie zespolu ViP posiadają stosowny dystans i nie traktujemy tych wypowiedzi jako jedynie słuszną wyrocznię. Nowym członkom zespołu Kompakt dziękujemy za życzenia słowami piosenki "Róbmy swoje....." Zespół muzyczny ViP Odpowiedz Link
lar-a Re: Kompakt czy ViP 09.01.09, 08:53 Witam po raz drugi Zastanawiający stał się dla mnie fakt skąd Pan/Pani (vidcom) mógł wiedzieć czy byłam na tym weselu, czy też nie. Śmiem przypuszczać, że przed weselem przy wejściu na salę nie sprawdzane były dowody tożsamości przez członków orkiestry i niegdzie nie były odnotowane :) Dlatego absurdalne jest dla mnie stwierdzenie, cyt: "żadnej p. Ireny K. nie było na weselu" Jeśli zaś chodzi o stwierdzenie, cyt.: "(...)są jeszcze lepsi, niż słyszałam na weselu w sierpniu 2009 - napewno p.słyszał ?" to mój błąd, ponieważ chodziło mi o datę sierpnia 2008 roku nie 2009. W razie jakichkolwiek zapytań o moją osobę, proszę vidcom o napisanie na mój adres lara38@op.pl, ponieważ uważam za niestosowne wypisywanie bzdur na mój temat na tymże forum, nie popartych żadnym dowodem... Dla informacji posiadam zdjęcia z wesela, na którym rzekomo mnie nie było, które mogę udostępnić dla Vidcom. Wystarczające myślę będzie zdjęcie robione podczas tańca, gdzie w tle widać dwóch członków zespołu Kompakt. Jeśli to Panu/Pani nie odświeży pamięci, radzę zasięgnąć porady lekarza. Powodem mojego wpisu na tym forum była tylko odpowiedź dotycząca opinii o zespole ViP, jednakże zważywszy na fakt, że zaistniało tak wielkie poruszenie po moim poście, chcę zauważyć, iż każdy może mieć własne subiektywne zdanie odnośnie muzyki. Tyczy się to również innych dziedzin. Jednak jeśli skrzywdziłam kogoś swoją opinią...przepraszam, ale to wolny kraj i istnieje tzw wolność wypowiedzi, do której ma prawo każdy z nas. Z wyrazami szacunku i pozdrowieniami dla obu zespołów: Irena K. Odpowiedz Link
edytace0 Re: Kompakt czy ViP 13.01.09, 12:43 Restauracja "ZAMECZEK" Radomsko (03.01.2009 r.) Chcieliśmy wyrazic opinię o zespole KOMPAKT, który grał u nas na weselu. Występ zespołu KOMPAKT został bardzo dobrze przyjęty przez gości. Zróżnicowany repertuar trafił w gusta zarówno młodszych jak i starszych uczestników przyjęcia. Goście przyjęcia weselnego nie kryli zadowolenia z wysokiej jakości usługi świadczonej przez zespół. Wysoka kultura osobista oraz umiejętnośc nawiązywania kontaktu z publicznością to niezaprzeczalne atuty zespołu. Zespół godny polecenia. Z poważaniem Edyta i Damian Cebula (państwo młodzi). Odpowiedz Link
wenzel662 Re: opinie o zespole VIP miał ich ktoś na weselu? 11.02.09, 09:44 Byliśmy na próbie zespolu VIP, żeby skonfrontować nagrania umieszczone na stronie z rzeczywistym poziomem, jaki zespol reprezentuje. Zwykle na stronach umieszczane są nagrania studyjne, na żywo brzmią zupelnie inaczej. Tak bylo i tym razem. Tyle że na zywo zespol brzmi lepiej niz na nagraniach. Wszystko dopracowane na 100%.Prywatnie to bardzo pomocni, zyczliwi ludzie z poczuciem humoru. I będziemy ich mieli na naszym weselu.Polecam posluchać zespołu na żywo.rewelacja! Odpowiedz Link
karolina_001 Re: opinie o zespole VIP miał ich ktoś na weselu? 18.02.09, 19:23 Byłam końcem grudnia na próbie zespołu VIP, będą grali na moim weselu w sierpniu, i z całą pewnością stwierdzam, że na żywo zespół robi jeszcze większe wrażenie niż na nagraniach umieszczonych na stronie. Muszę przyznać że jestem pod ogromnym wrażeniem ich umiejętności i wiem ,że zabawa będzie rewelacyjna Odpowiedz Link
berton33 Re: opinie o zespole VIP miał ich ktoś na weselu? 31.03.09, 22:16 Bawilismy się przy ich muzyce na balu. Profeska pod kazdym względem.Jak na zespoł weselny są za dobrzy moim zdaniem. Odpowiedz Link
dabex123456 Re: opinie o zespole VIP miał ich ktoś na weselu? 17.06.09, 10:20 Vip jest zajebisty.Muzyka dla każdego pokolenia - w dodatku często wykonana lepiej niz oryginał. Odpowiedz Link