Gość: kat_77 IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.07, 22:14 i to ma byc ta atrakcja!!! smiechu warte byliscie na praterze albo w hoolydeyparku tam to mozna sobie pojezdzic!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: śmieszny Re: Pierwsze testy śląskiego rollercoastera IP: 62.233.185.* 08.06.07, 23:02 sam jesteś smieszny jak ci sie tam podobalo to se tam jedz, nikt nie kaze ci isc do tutjeszego wesolego miastaeczka Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Pierwsze testy śląskiego rollercoastera 09.06.07, 16:19 Trza będzie tam się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.ludwik02 No właśnie: czy mowa o "wesołym miasteczku" ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.06.07, 19:13 ... w chorzowskim Parku Kultury i Wypoczynku? Czy może gdzieś indziej, bo w artykule nie pisze. No i co to za rollercoaster: wycofany przez Anglików z użytku, bo przestarzały? W takim przypadku - dziękuję uprzejmie, chcę jeszcze pożyć (choć co to za życie?)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GM spojrz na realia :) IP: *.altec.pl 09.06.07, 00:30 "Będzie to największa atrakcja lunaparkowa w Polsce." wazne ze sie rozwijamy...... za 100lat bedziemy miec dzisiejszy disneyland;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropa Dać im szansę ;) IP: *.elgrom.laz.digi.pl 09.06.07, 09:01 no cóż, jak na mój gust to i tak spore osiągnięcie, to wesołe miasteczko dwa lata temu wyglądało tak samo jak wtedy kiedy ja byłam dzieckiem czyli jakieś hmmm..... 15 lat temu. A teraz? Wesołe miasteczko zrobiło spory krok do przodu, rozwija się i to nie samo tylko ktoś o to zadbał. Fakt że nie jest to disneyland ani prater, ale nie od razu Rzym zbudowano prawda? Zresztą Prezesowi należą się gratulacje za to że zabrał się za tą kupę złomu która szumnie zwała się wesołym miasteczkiem, bo w końcu łatwiej by było pozwolić jej rdzewieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rentier1949 Re: Dać im szansę ;) IP: *.foxnet.com.pl 09.06.07, 17:34 Nawiązując do dyskusji.We zwartek wybrałem się z całą rodziną do wesołego miastezka i zaraz przy kasie SZOK.Panienka kazała mi zapłacić 125ZŁ.Moja rodzina to mama,tata,dziadek,babcia, i dwa bżdące 3latai 5lat.Nic nie pomogły tłumaczenia że tylko dzieci będą korzystać z atrakcji a rszta chcieliśmy tylko miło spędzić czas.Jerzeli tak ma wyglądać atrakcj to ja dziękuję.Niewykorzystanych punktów z karty się nie zwraca.Jerzeli tak mają wyglądać atrakcje wesołego miastezka to jest to mocno niesmaczne.Pan dyrektor stara się uatrakcyjnic wsole miasteczko i to na dzień dzisiejszy za taką kasę mu sie na pewno uda.Więcej już nie zabiorę dzieci do tj wątpliwej atrakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Pierwsze testy śląskiego rollercoastera IP: *.ny5030.east.verizon.net 09.06.07, 14:52 w usa tez od tego zaczynali. np w six flags. a teraz maja najwieksze rollercoastery optymizmy wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Nabici w punkty IP: *.c9.msk.pl 10.06.07, 16:30 Jaki sens kupowac karte, doladowywac ja za zlotowki, po to by pozniej te same zlotowki z karty wydawac? Doladowac karte mozna tylko w 3 punktach na terenie Wesolego Miasteczka co bardzo utrudnia korzystanie z karty - koncza sie "punkty" nalezy szukac miejsca, gdzie to mozna doladowac. Ktos niezle zarobil na wydaniu tego plastikowego badziewia oraz czytnikow do nich. A w rzeczywistosci to powrot do rozliczen gotowkowych (tak jak bylo kiedys) tylko z duzym utrudnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś