kruszynkaaaa 28.01.09, 19:56 zastanawiam się nad wyborem lokalu, wybór padnie na jeden z w/w ale nie ukrywam że nie potrafie się zdecydować. czy możecie coś doradzić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazik.star Re: "Beata" czy ''Gracja'' ? 28.01.09, 20:19 Moim zdaniem GRACJA!!!!!!!!!!pod każdym wzgledem Odpowiedz Link
kruszynkaaaa Re: "Beata" czy ''Gracja'' ? 28.01.09, 20:45 zapomniałam dodać, że gości będzie ok 140-150 osób obawiam sie tego czy w gracji sie pomieszczą wszyscy, coprawda własciciel zapewnia że tak dodaje że nie kazdy sie bawi na weselu, ale to według mnie troche glupie tłumaczenie. Odpowiedz Link
kazik.star Re: "Beata" czy ''Gracja'' ? 29.01.09, 11:48 Gracja to sala na mxxxx-120 osób.Na takim byłem i więcej nie wejdzie! Odpowiedz Link
kazik.star Re: "Beata" czy ''Gracja'' ? 29.01.09, 14:28 wszystko bardzo dobrze wypadło,zarówno jedzenie jak i obsługa.polecam do 120 osób to sala w sam raz. Odpowiedz Link
kruszynkaaaa Re: "Beata" czy ''Gracja'' ? 29.01.09, 14:37 a kiedy byłes tam na weselu? bo własciciel mówił nam że teraz jest sala powiekszona, ze byla mniejsza. Coprawda wizualnie mnie osobiscie nie wydaje sie aby weszlo tam 150 osob dlatego rozwazam tez Beate Odpowiedz Link
kazik.star Re: "Beata" czy ''Gracja'' ? 29.01.09, 19:21 Ja się tam bawiłem,gdy jeszcze nie było dobudówki,być może jeśli teraz jest-to zmieści się więcej osób,wiec nie ma się nad czym zastanawiać jeśli masz do wyboru te dwie wcześniej wymienione sale))).Dobrą opinie o Gracji słyszałem od wielu swoich znajomych Odpowiedz Link
martyna-1972 Re: "Beata" czy ''Gracja'' ? 20.01.10, 11:08 Bezapelacyjnie GRACJA - nie ma co porownywac Odpowiedz Link
mnietek33 Re: "Beata" czy ''Gracja'' ? 09.01.10, 13:24 Zdecydowanie GRACJA - i lokal i obsluga nie do porownania Odpowiedz Link
3last-tusk Re: "Beata" czy ''Gracja'' ? 10.01.10, 17:23 Zdecydowanie Beata. Piękna duza sala.Jedzenie super.Obsługa bardzo mila.Nie ma dodatkowych oplat przy rozliczeniu końcowym .W Gracji wlaściciel wymyśla po weselu koszty o których nic nie bylo w umowie. Jest zmienny jak choągiewka na wietrze. Odpowiedz Link
marzen24 Re: "Beata" czy ''Gracja'' ? 13.01.10, 08:22 Ale o jakich dodatkowych kosztach mowa??Ja mam wesele w Gracji więc to dla mnie dosyć interesujący temat! Odpowiedz Link
ewelina.inc Re: "Beata" czy ''Gracja'' ? 15.01.10, 13:13 Witam serdecznie:) nie mogę wypowiadać się jeśli chodzi o Grację ponieważ nigdy tam nie byłam. Natomiast w Beacie bawiłam się dwukrotnie i byłam bardzo zadowolona państwo młodzi również a to chyba najważniejsze.Cała impraza przebiegała bez zarzutów wszystko wyglądało tak jak przedstawiali wcześniej właściciele lokalu. Sala bardzo ładna, jedzenie smaczne, obsługa profesjonalna według mnie jest to lokal godny polecenia.pozdrawiam i życzę udanej zabawy ewelina Odpowiedz Link
magnefar Re: "Beata" czy ''Gracja'' ? 15.01.10, 14:58 Witam! Beata - bardzo podobała mi się ta sala, jedzenie pyszne, wystrój sali także bardzo ładny, kelnerzy wymieniali nawet czyste talerzyki, piękny ogród, ogólnie jedynym minusem są płytki na parkiecie (chyba dwie osoby poległy:) Gracja - słyszałam dużo dobrych opinii, nawet sama brałam ją pod uwagę, jedzenie bardzo dobre, wystrój bardzo ładny jedynie ogród... plastikowe zielone krzesła można by było wymienić na coś bardziej eleganckiego. Jeśli chodzi o obsługę to jestem zaskoczona. O kawę prosiłam 3 razy (w tym za drugim upomnieniem właścicielki przynieśli do stolika). Mąż także prosił kilka razy o herbatę ale takowej nie dostał. Siedzieliśmy przy stole dla Państwa Młodych (jedyny prostokątny - reszta stołów była okrągła) i gorące posiłki trafiały na początek stołu i obok Państwa Młodych. I za każdym razem musieliśmy prosić Młodych albo Świadków o podanie talerza - co było krępujące dla nas i niekomfortowe dla Pani Młodej :) I płytki na parkiecie - jestem ich strasznym przeciwnikiem! Tą są jednak moje spostrzeżenia i wydaje mi się że ile osób tyle opinii, niemniej jednak mnie osobiście dużo bardziej podoba się Beata. Odpowiedz Link
olekbass Polecam Beatę 22.01.10, 10:58 Polecam dom weselny Beata...super sala , fajna akustyka , dobre jedzenie....Bardzo fajni włąściciele...można sie dogadać ze wszystkim..Polecam ... Odpowiedz Link