herbaataa 09.06.09, 17:14 Bardzo prosze o opinie na temat tego osrodka a konkretnie o tym jak wygladaja tam wesela. jak sie spisuje obsluga, jakie jest jedzenie itp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herbaataa Re: Wing-pol zaborze opinie 21.06.09, 10:06 naprawde nikt nic nie wie o tej sali? hmmm... Odpowiedz Link
streetking Re: Wing-pol zaborze opinie 22.07.09, 15:59 Byłem tam na weselu i powiem szczerze, oprócz tego, że trudno tam trafić, było DOBRZE. Miła obsługa /wystarczająca ilość kelnerów/, Dobre jedzenie, ładnie podane, świeże. Osobny stół ze słodkościami i owocami, kawę i herbatę można w każdej chwili sobie przygotować w/g uznania. Ogólna ocena - DOBRA. Odpowiedz Link
herbaataa Re: Wing-pol zaborze opinie 03.08.09, 13:53 Wielkie dzieki, a czy jedzenia wystarczajaca ilosc? tego obawiam sie najbardziej-ze bedzie malo.. Odpowiedz Link
sernik30 Re: Wing-pol zaborze opinie 09.08.09, 14:34 Bawiłem się wczoraj na tej sali na weselu.Jednym słowem _rewelacja!!!Sala bardzo ładna w fajnym miejscu.Jedzenie znakomite w dużych ilościach,kelnerzy uprzejmi.Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link
2_kamilll Re: Wing-pol zaborze opinie 13.08.09, 21:20 Ośrodek bardzo ładny, organizowałem swoje wesele i mogę polecić z czystym sumieniem, obsługa bez zastrzeżeń, a jedzonko pyszne. Odpowiedz Link
2_kamilll Re: Wing-pol zaborze opinie 13.08.09, 21:29 do panny.młodej7, jeśli chciałaś mieć obsługę z Mariota w remizie, z której możesz wynieść swoją nadgryzioną kiełbasę i parówkę, trzeba było jechać do Kopydłowa. Odpowiedz Link
rose01 Re: Wing-pol zaborze opinie 21.08.09, 00:25 panuje specyficzny klimat, bo ośrodek położony jest można rzec w lesie, obsługa ok, raz tylko do gorącego dania zapomnieli podać do naszego stolika sałatek/surówek, poza tym jedzenie bardzo smaczne, ilość hmmm to już zależy od młodych za jaką ilość zapłacili Odpowiedz Link
panna.mloda7 Re: Wing-pol zaborze opinie 09.09.09, 14:19 ...HA juz TERAZ WIEM JAK TO DZIAŁA...KILKANAŚCIE DNI TEMU NAPISALAM NEGATYWNE KOMENTARZE NA TEMAT TEGO OSRODKA I CO SIE STAŁO? WSZYSTKIE POZYTYWNE SA A MOICH NEGATYWNYCH NIE MA...DZIWNE PRAWDA?WIEC PEWNIE Z INNYMI NEGATYWNYMI KOMENTARZAMI DZIEJE SIE TO SAMO... Odpowiedz Link
panna.mloda7 Re: Wing-pol zaborze opinie 09.09.09, 14:24 POPROSTU ZENADA !!! TO MA BYĆ FORUM ALE POWINNO BYC PO SLOWIE FORUMJ DODANE -TYLKO POZYTYWNE KOMENTARZE....BO NEGATYWNME USUWAJA...SZOK!!! NIE MA CO SIE TYMI POZYTYWNYMI SUGEROWAC SKORO NEGATYWNE ZNIKAJA DZIWNYM SPOSOBEM!!!! Odpowiedz Link
anka1883 Re: Wing-pol zaborze opinie 09.09.09, 16:15 przykro mi ale to prawda ja czytałam twoje opinie negatywne i dzisiaj już ich nie ma masz racje żenada Odpowiedz Link
kamilcia163 Re: Wing-pol zaborze opinie 14.07.10, 11:03 Jakbyś troszkę poszukała to byś wiedziała, że są dwa fora dotyczące tego ośrodka i tam są twoje negatywne opinie z którymi się nie zgadzam bo sama miałam wesele w tym ośrodku i nic o czym pisałaś nie miało miejsca. Oto link: forum.gazeta.pl/forum/w,46390,91339003,0,osrodek_WING_POl_Zaborze.html Odpowiedz Link
222aldona Re: Wing-pol zaborze opinie 17.06.14, 23:16 Witam. Organizowaliśmy nasze wesele (miesiąc temu) w ośrodku Wing Pol i jesteśmy bardziej niż zadowoleni. Serwują bardzo dobre jedzenie, obsługa jest miła i uprzejma do samego rana, sama sala - jej wystrój i otoczenie super. Również doradztwo przed uroczystością, ustalanie wszystkich szczegółów przebiega w bardzo przyjemnej atmosferze. Menu rozbudowane tak że ciężko się zdecydować. Poza tym ośrodek ten jest prowadzony przez niezwykle kulturalnych, kompetentnych i pomocnych ludzi. Jak to przy takich uroczystościach bywa i u nas nie brakowało sytuacji mocno stresujących i za każdym razem otrzymywaliśmy pomoc i poradę jakiej potrzebowaliśmy. Poza salą korzystaliśmy z domków. Goście byli bardzo zadowoleni i dziękowali nam za warunki jakie im stworzyliśmy. Przeczytałam wcześniejsze posty odnośnie jedzenia dla obsługi. Jest taka możliwość aby zespół i kamerzysta otrzymali jak wspomniano obiad i zimną płytę uzupełnianą do samego rana, ale wybór tej opcji jest decyzją nowożeńców. Po weselu dostaliśmy jedzenie w ilości nie możliwej do skonsumowania. Jeżeli ktoś szuka dobrej sali na naprawdę korzystnych warunkach to bardzo polecamy Wing Pol. Na pewno jeszcze nie jedną uroczystość tam zorganizujemy. Pozdrawiam wszystkich szukających:) Odpowiedz Link