Gość: Thomek IP: *.cps.pl 27.08.01, 08:28 Jest 8 30 a są tylko 2 nowe posty! What is going on? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atomski Re: Czemu taka cisza? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 11:22 Leczymy się po sobotnim upojeniu swoimi osobami. Po spotkaniu w materialnym wydaniu,klikanie -póki co stało sią jakby mniej ważne. Ale spoko,wszystko wróci do normy. Następna randka forumowiczów za 4 tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Czemu taka cisza? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 15:20 Randka randką ale to tego czasu możemy "rozmawiać" na forum. Do roboty !!! Cisza bo towarzystwo wczoraj wróciło z weekend''u i usiądzie do komputerów dopiero dzisiaj wieczorem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Czemu taka cisza? 27.08.01, 16:32 Gość portalu: atomski napisał(a): > Leczymy się po sobotnim upojeniu swoimi osobami. > Po spotkaniu w materialnym wydaniu,klikanie -póki co stało sią jakby mniej > ważne. > Ale spoko,wszystko wróci do normy. Następna randka forumowiczów za 4 tygodnie.. > . hm...? radca Odpowiedz Link Zgłoś
atomski Re: Czemu taka cisza? 31.08.01, 00:06 Jest taka godzina jak widać w czwartek i też cicho. Czegoś takiego dawno nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Czemu taka cisza? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:21 Może coś w TV puszczają? Na innych działach też jakby zastój. A może wszyscy byli dziś na spotkaniu Anonimowych Forumowiczów i postanowili abstynować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Czemu taka cisza? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:36 Anonimowych forumowiczów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Czemu taka cisza? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:42 Dla uzależnionych i ich najbliższych cierpiących w praktycznej sepracji gdy forumowicz staje się jedynie biologicznym elementem nadorganizmu jakim pomału staje sie Forum żywiące sie siła psychiczną jego uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Czemu taka cisza? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 01:01 "A może wszyscy byli dziś na spotkaniu Anonimowych Forumowiczów i postanowili abstynować?" To skoro ich nie ma z rodzinami i nie tutaj ,to gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Czemu taka cisza? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 01:06 Może forum pożera również fizycznie? Wyciąga łapy z monitora i łeb ukręca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Do Sina: Porozmawiamy? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 31.08.01, 01:18 Gość portalu: Sin napisał(a): > Może forum pożera również fizycznie? Wyciąga łapy z monitora i łeb ukręca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Do Sina: Porozmawiamy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 01:20 Wszystko będzie tematem zastępczym! Zamiast snu, zamiast tej co daleko, zamiast sztuki życia w prawdziwym świecie. Kim jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Do Sina: Porozmawiamy? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 31.08.01, 01:22 Wiesz kim jestem. Uzalezniona Gość portalu: Sin napisał(a): > Wszystko będzie tematem zastępczym! Zamiast snu, zamiast tej co daleko, zamiast > > sztuki życia w prawdziwym świecie. Kim jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Do Sina: Porozmawiamy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 01:22 Ślepota ze zmęczenia nie pozwoliła mi dostrzec , że to Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Do Sina: Porozmawiamy? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 31.08.01, 01:25 Wpadlam na chwile i ciesze sie, ze Cie spotykam. Gość portalu: Sin napisał(a): > Ślepota ze zmęczenia nie pozwoliła mi dostrzec , że to Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Do Sina: Porozmawiamy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 01:29 Mam deficyt snu z kilku dni nagromadzony, więc też poza radością , że jesteś nic więcej z siebi e nie wykrzeszę. Byłem w Toruniu. Nie widziałem się z ukochanym Ani. Nie odpowiada na telefony, nie chcieliśmy nic na siłę. Ma kobieta problem z facetem. Odezwę się w sobotę - znowu będę w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Do Dido: Porozmawiamy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 01:31 Dobranoc! Niech Ci się przyśnię ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Do Sina: Porozmawiamy? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 31.08.01, 01:34 Jutro bardzo rano jedziemy z rodzinna kolezanka i braciszkiem znow na poludnie do Neapolu, jakos udalo mi sie ich przekonac, zeby Wezuwiusz ominac duzym lukiem autostradowym. Bede znow tutaj w niedziele wieczorem. Dzis juz listu nie napisze, zmeczona zabawianiem gosci. POzdrawiam bardzo serdecznie. Gość portalu: Sin napisał(a): > Mam deficyt snu z kilku dni nagromadzony, więc też poza radością , że jesteś > nic więcej z siebi e nie wykrzeszę. Byłem w Toruniu. Nie widziałem się z > ukochanym Ani. Nie odpowiada na telefony, nie chcieliśmy nic na siłę. Ma > kobieta problem z facetem. Odezwę się w sobotę - znowu będę w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Do Sina: Porozmawiamy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 01:37 Powiedz , że od Etny masz uraz do wulkanów i jak je nawet z daleka widzisz to herzklekot Cię męczy . Wezuwiusz jest Nasz! A teraz to już serio i ostatecznie dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Czemu nie poszedłem jeszcze spać? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 01:18 Czekam na wiadomość z dalekiego kraju. Chyba się nie doczekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Czemu taka cisza?(niet tieksta) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 20:52 Odpowiedz Link Zgłoś