14.02.04, 19:18
jacaaa nie swietuje a bedzie tworzył na forum
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: jacaaa 14.02.04, 19:20
      życze powodzenia
      • jacaaa2 Re: jacaaa 14.02.04, 19:23
        skoro tu jesteś to mozesz mi pomóc w klikaniu
        • ellenai Re: jacaaa 14.02.04, 19:40
          ja tez, ja tez pomoge jacaa!!!!!!!!!!! wena ci widze wrocilaa!!! cmok
          • jacaaa2 Re: jacaaa 14.02.04, 19:44
            no weną bym tego nie nazwał tylko ............wiesz co mam na myśli ,a trzeba
            sie jakoś ratować
            • ellenai Re: jacaaa 14.02.04, 19:45
              oki jacaaaa, to ja spiesze z kolem ratunkowym do ciebie!!!!! o koledze w
              tarapatach nigdy nie wolno zapomniec!!!!!!!!
        • aleks44 Re: jacaaa 14.02.04, 19:44
          chętnie, ale wyskoczyłem na chwilkę do Jasła
          • ellenai Re: jacaaa 14.02.04, 19:46
            tez musze tam zagladnac!
            • jacaaa2 Re: jacaaa 14.02.04, 19:47
              a ja tam nie zdradzam mojego kochanego miasta i nie uwalniam nigdzie swoich
              myśli :)
              • aleks44 Re: jacaaa 14.02.04, 19:49
                chodz z nami , najwyżej nas wy......
                • jacaaa2 Re: jacaaa 14.02.04, 19:51
                  lepiej nie bo z humorem u mnie ni za bardzo i jeszcze im nawtykam :)
                • ellenai Re: jacaaa 14.02.04, 19:54
                  eeeee no ja ani mysle zdradzac moich ukofanych gorlic!!!! nieeeeeeeee, ale
                  sympatie do takiego jaselka czuje, tarnowa albo sacza, wiec robie sobie tam
                  wycieczki:) cmok
                • 0kowita Re: jacaaa 14.02.04, 19:55
                  aleks44 napisał:

> chodz z nami , najwyżej nas wy......

Aleks, chcesz miotłą w łeb dostać ??????
                  Z Jasła jeszcze nigdy nikogo nie wy....
                  tylko jednego Kostucha a to wyjątkowy.... noooo nie będę się wyrażać.
                  Wszystkich Was chętnie widzimy bo my już sobie nawzajem obrzydliśmy przez te
                  dwa lat.
                  • ellenai Re: jacaaa 14.02.04, 19:57
                    no wlasnie, jak mnie nie wykopano z jasla dotychczas to jest tam naprawde
                    tolerancyjnie,a kostucha to barwna postac.....pisze ciekawie! hehehheheh
                    • jacaaa2 Re: jacaaa 14.02.04, 19:59
                      tyle ze mnie do Jasła nic nie ciągnie -ba nawet to inne województwo jak już
                      chyba nowy sacz
                      • aleks44 Re: jacaaa 14.02.04, 20:09
                        Ty wiesz ,jakie tam dziewczyny są
                        Okowita , która po reinkarnacji chce być facetam, to wtedy bedzie z nami
                        ellen podrywac hi hi hi
                        • jacaaa2 Re: jacaaa 14.02.04, 20:13
                          czytam troche tych postów tam ale to trzeba czasu zeby ich zrozumieć i pojąć to
                          wsztstko
                          • ellenai Re: jacaaa 15.02.04, 00:01
                            ale jak juz sie poswiecisz i zatrybisz to bedziesz miec radoche nie z tej
                            ziemi,a swoja droga to czego na sadeckie forum nie zagladasz?
                            • aleks44 Re: jacaaa 15.02.04, 01:13
                              Bylem w Jasle było fajnie,Okowita OK , Inni też ale
                              bardzo wczesnie chodza spac he he
                              A może mnie tylko tak sie zdaje.
                              Okowita rozumiem ,bo poradziłem Jej co jest dobre na bezsennosc,
                              (ale ona chyba to wiedziala)
                              Ale inni, przeciez tam jest duzo ludzi
                              W sumie było OK
                              • ellenai Re: jacaaa 15.02.04, 02:08
                                moim marzeniem byloby aby bratnie fora gorllickie i jaslslanskie dzialaly
                                harmonijnie i dzielili sie internautami cmok:)))))))))))))))))))))))heheheheheh
                                aleks ty sie wpisales a moj luby mnie odgonil od kompa,dran jeden ehheh
                                • aleks44 Re: jacaaa 15.02.04, 13:33
                                  Kobieta powinna wiedziec jak ustwic mezczyzne,
                                  chyba ze przed slubem nie chcesz mu tego robic hi hi
                                  Biedny ten Twoj chlopak
                                  • ellenai Re: jacaaa 15.02.04, 18:48
                                    gdzie tam biedny,rozpieszczony ze hej,nic mu sie zlego nie dzieje)))))))))))))
                                    hehehehehhe
                                    • aleks44 Re: jacaaa 15.02.04, 19:00
                                      niech Ci bedzie ,Ty tam rzadzisz
                                      • ellenai heheh:))))))))))to sie ceni;) 15.02.04, 19:56
                                        taka aprobate wlasnie jak twoja aleks hehehehhe
                                        • jacaaa2 Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 15.02.04, 19:57
                                          nie wazne kto w zwiazku rzadzi wazne ze zwizek jest wogóle
                                          • ellenai Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 15.02.04, 20:08
                                            hehheheh jacaa no niby fakt:) u mnie kazdy sie rzadzi po troche heheh nie ma
                                            dominujacego heheheh
                                            • jacaaa2 Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 15.02.04, 20:09
                                              jak to nie ma ,nikt nie ma dominujacego znania?
                                              • ellenai Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 15.02.04, 20:12
                                                jeszcze nie jestesmy malzenstwem wiec nikt nie ma hehehhehe,a serio to ja nie
                                                podchodze do zwiazku w tych kategoriach,bo kojarzy mi sie to z polem
                                                bitwy,nigdzie i nad niczym nie chce dominowac ani byc zdominowana cmok
                                                • aleks44 Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 15.02.04, 23:11
                                                  baba nie bita , to jak kosa nie klepana (zaslyszane) he he
                                                  sam bym zony nie uderzyl (kopnac to co innego) to moje
                                                  to wlasnie ta dominacja he he
                                                  • ellenai Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 16.02.04, 03:08
                                                    to ty zone kopiesz tyranie??????????????no wiesz, jak mozesz! cmok hehe
                                                  • aleks44 Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 16.02.04, 09:35
                                                    oczywiscie ze nie , ale jak bedzie to ??????he he
                                                  • ellenai Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 16.02.04, 16:23
                                                    hejjjjjj,paskudo hehehheheh:))))))))))))))kurka wodna:))
                                                  • aleks44 Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 16.02.04, 22:53
                                                    moze u Ciebie bedzie wyjatek,bo Ty jestes grzeczna hi hi
                                                  • ellenai Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 16.02.04, 23:07
                                                    kurde ,moja grzecznosc nie podlega dyskusji nawet cmok:)
                                                  • aleks44 Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 16.02.04, 23:08
                                                    jestes pewna????
                                                  • ellenai Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 16.02.04, 23:22
                                                    heheh nie mam zadnych watpliwosci:) cmok
                                                • jacaaa2 Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 17.02.04, 21:12
                                                  czyli wychodzi na to że są zwiazki zwiazłe i rozwiązle :))))))haha
                                                  • ellenai Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 17.02.04, 21:23
                                                    jacaa z tymi rozwiazlymi zwiazkami to mysle,ze za bardzo sie wczytales w watek
                                                    giksa:) no ten,wiesz ktory hehehehhehehehheheh i mysli ci poszly w taka dziwna
                                                    kosmata strone hehehhe
                                                  • jacaaa2 Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 24.02.04, 21:19
                                                    kurde Elle ale mnie naładowałaś dzisiaj ze ho ho
                                                  • ellenai Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 24.02.04, 21:22
                                                    hehehhe,jestem na misji! jak james bond! trzymaj za mnie kciuki hehehe
                                                  • jacaaa2 Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 24.02.04, 21:47
                                                    pewnie ze trzymam!!!james Ellenai blond !
                                                  • ellenai Re: heheh:))))))))))to sie ceni;) 24.02.04, 21:59
                                                    aj to takie bardziej pomaranczowe hehheheh blehehheh ale jest ok:)misje sie
                                                    spelni,i juz! cmok
                                                  • jacaaa2 james Ellenai blond ! 24.02.04, 22:03

do dzieła!
                                                  • ellenai Re: james Ellenai blond ! 24.02.04, 22:05
                                                    hehe narzedzia przygotowane, teraz tylko wszystko poskladac do kupy i czekac na
                                                    efekty:) cmok
                                                  • jacaaa2 Re: james Ellenai blond ! 24.02.04, 22:11
                                                    składaj jak należy -ja znikam spać czas na mnie <cmok>
                                                  • ellenai Re: james Ellenai blond ! 24.02.04, 22:29
                                                    cmok,oczywscie, dobranoc,spij dobrze:)
                                                  • jacaaa2 Re: james Ellenai blond ! 25.02.04, 05:06
                                                    już nie śpie kurde :)
                                                  • ellenai Re: james Ellenai blond ! 25.02.04, 05:10
                                                    a ja jeszcze nie spie,kurde hehehhe
                                                  • aleks44 Re: james Ellenai blond ! 25.02.04, 08:06
                                                    no to Spij wreszcie ,jutro tez jest dzien
                                                    i bedziemy pisac he he
                                                    czesc
                                                  • ellenai Re: james Ellenai blond ! 25.02.04, 16:59
                                                    no wlasnie jest nowy dzien dzis! cmok wam
                                                  • jacaaa2 kurde a mnie sie nic nie chce ! 25.02.04, 18:59
                                                    zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeewam jak cholera!
                                                  • ellenai Re: kurde a mnie sie nic nie chce ! 25.02.04, 19:07
                                                    mnie tez sie nic nieeeeeee chce, tez ziewam cmok:) no i co teraz bedzie?
                                                  • jacaaa2 Re: kurde a mnie sie nic nie chce ! 25.02.04, 19:13
                                                    teraz bedzie 9200 :)
                                                  • ellenai Re: kurde a mnie sie nic nie chce ! 25.02.04, 20:10
                                                    kurka wodna jacaa, trzeba bylo to wyodrebnic w osobnym watku,taki tu sie juz
                                                    zwyczaj zrobil,tak to nikt nie zauwazy i moze sie nie liczyc cmok heheh
                                                  • jacaaa2 Re: kurde a mnie sie nic nie chce ! 26.02.04, 19:07
                                                    kurka wodna i tak wczesniej pomyslalem o tym tylko ze mój net chodzi trzy razy
                                                    wolniej niz Twój i to jest problem :(
                                                  • ellenai Re: kurde a mnie sie nic nie chce ! 26.02.04, 19:34
                                                    bosssssssh to niedobrze,ze wy ciagle macie te problemy z netem i nic sie nie
                                                    poprawia!
                                                  • jacaaa2 Re: kurde a mnie sie nic nie chce ! 26.02.04, 20:21
                                                    kurcze jest jak jest -ale wazne ze wogole dziala :) -Dobranocka ide spać!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka