Dodaj do ulubionych

konkretna karta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:02
Byłam niedawno u wrózki, pytając ją o partnera, którego mam spotkać wypadła
jej jedna z kart podczas tasowania i powiedziała mi ze w ten sposób juz karty
podpowiedziały kto to będzie, a raczej jaki on bedzie.Starszy o 10 lat ale
umiejący cieszyc się życiem, z pozycją lub na stanowisku, będzie mi imponował
a do tego , heh, zaspokoi mnie seksualnie..która to mogła być karta, bo nie
był to żaden układ i czy możliwe jest by na jej podstawie tak konkretnie
osobę określic?i na dodatek różnice wieku ?
Obserwuj wątek
    • cygnetka Re: konkretna karta 11.06.05, 20:26
      U jakiej wrozki bylas tzn w jakim miescie? Pytam bo mi wrozka wywrozyla
      podobnego faceta...Tez mi wypadla jakas karta a ona stwierdzila ze ta karta
      prezentuje mnie, mimo iz byla to dama karo, ktora oznacza kobiete o jasnych
      wlosach a ja mam ciemne...
      • Gość: ciekawa Re: konkretna karta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:09
        ja byłam u wróżki w Warszawie, a wróżyła mi z kart tarota, a z tego co piszesz
        to chyba Twoja z kart klasycznych....A powiedziała ,kiedy go spotkasz na
        przykład?
        • cygnetka Re: konkretna karta 11.06.05, 23:38
          Wrozka powiedziala mi ze nie da sie z kart dokladnie odczytac kiedy cos
          nastapi...I chyba cos w tym jest bo jak mi wrozyla to mowila o konkretnym
          wydarzeniu w czasie terazniejszym, a to mialo miejsce jakis rok wczesniej.
          Mowila ze jej wrozby sa raczej krotkookresowe, czyli powinny sie sprawdzac w
          ciagu kilku miesiecy. Inna osoba, ktora tez u niej byla, mowila ze jej
          wiekszosc wrozb spelnilo sie w ciagu 3 mies. Natomiast od mojej wizyty uplynelo
          juz ok 8 mies i jakos nie widze zeby cokolwiek sie sprawdzilo dlatego podchodze
          do tego ze sporym dystansem
          • Gość: Tygryska Re: konkretna karta IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 12.06.05, 08:20
            i dlatego właśnie lepiej iść do profesjonalnego astrologa.
            • Gość: ciekawa Re: konkretna karta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 10:28
              Wróżka u której byłam zajmuje się tarotem ale przede wszystkim jest
              astrologiem.Z kart powróżyła mi na sam koniec wizyty. Ja tez bardziej wierzę w
              daty, okresy wyczytane z układów planetarnych, myślę, że jak w tarocie można
              cos zmienic, przyspieszyc, opóznic to tutaj raczej nie jestesmy w stanie
              wpłynąć na czas wydarzenia, jedynie wykorzystac go lub nie ...
              • cygnetka Re: konkretna karta 12.06.05, 17:54
                A mozesz powiedziec na ile szczegolowe sa takie przepowiednie astrologa, bo za
                bardzo nie moge tego sobie wyobrazic i czy podaje kiedy cos sie wydarzy?
            • cygnetka Re: konkretna karta 12.06.05, 17:51
              Akurat na temat astrologow tez slyszalam sporo krytyki. A tak na marginesie to
              wrozka u ktorej bylam to tez nie jakas amatorka. Poszlam do niej, bo polecalo
              ja pare osob i bylam pod wrazeniem szczegolow jakie im przepowiedziala, ktore
              to szczegoly w dodatku sie sprawdzily. Ale widac nie zawsze jej wychodzi...
              • Gość: ciekawa Re: konkretna karta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:55
                wiesz co, z tego co wiem, to od nas zależy czy coś się wydarzy czy też, nie
                jest to wyrocznią, może poprostu przegapiłaś coś albo świadomie nie chciałaś,
                albo zaistniały jakieś sytuacje, które spowodowały przesunięcie tego wydarzenia
                w czasie, także nic straconego!!jeśli chodzi o astrologie, to mówi on na
                podstawie układu planet, godziny urodzenia itd itp, jaka jesteś,ku czemu masz
                predyspozycje oraz określa momenty w Twoim życiu sprzyjające lub nie pewnym
                przedsięwzięciom. Ale od Ciebie juz zalezy jak to wykorzystasz. A okreslenie
                czasu wydaje mi sie wiarygodne bo przeciez nie zmienimy ruchów i układów
                planet. Ale wiesz co, ja jestem zupełnym laikiem i nie chce tu sie za duzo
                wypowiadac
    • agrentowy4321 Re: konkretna karta 07.03.23, 17:07
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: konkretna karta 28.04.23, 07:46
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka