Dodaj do ulubionych

dobra wrózka e-mail

27.11.11, 15:09
Słuchajcie, znalazłam wróżkę, która przesyła wróżbę na e-mail. Poleciła mi ją koleżanka , pocztą pantoflową , zapytałam o dwie rzeczy ważne dla mnie i trudne do rozwiązania , po prostu wywaliło mnie z butów. Poza wszystkim nie jest droga zainteresowanym podam namiary przez gg lub maila moje gg 18377227 , domina 07@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: dobra wrózka e-mail 01.05.14, 16:24
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
      • iza.wit Re: dobra wrózka e-mail 26.12.16, 13:26
        Witaj, Ostatnio Korzystam z Jasnowidza Michała na Portalu wróżby Online i zawsze się sprawdza w 90 % . Głównie zajmuje się Jasnowidzeniem ale też sięga po Tarota.
        www.wrozbyonline.pl/ekspert/1158/Jasnowidz_Michal
      • ania33x Re: dobra wrózka e-mail 27.06.19, 17:41
        ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!,,
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania...;,/
        jej strona to www.wrozka alicja.pl
    • malwina969 Re: dobra wrózka e-mail 01.04.16, 15:03
      Szalenie się cieszę, że moja wróżka zdecydowała się na stronę internetową, bo odkąd nie mogę jej odwiedzać mój świat się trochę zwichrował, a ona potrafi poukładać moje życie. Jeśli ktoś chce spróbować, to polecam: www.eufrante.pl. Może nie jest tania, ale za to znakomita.
      • danuta99 Re: dobra wrózka e-mail 04.04.20, 17:29
        od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
        ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
        koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?
    • kasienkapodlaska Re: dobra wrózka e-mail 14.04.16, 16:44
      mogę wam również polecić wróżkę z krakowa-sarę, korzystałam 3 miesiące temu z jej porad i dużo informacji mi się już sprawdziło, telefon do niej 784 676 783 email kobietamag@interia.pl
    • chariezdha Re: dobra wrózka e-mail 26.09.16, 18:50
      Polecam też mishaukr@wp.pl
    • martynkaminka Re: dobra wrózka e-mail 22.11.16, 20:09
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, gorąco ją polecam, email do niej to kobietamag@interia.pl polecam;)
      • iza.wit Re: dobra wrózka e-mail 26.12.16, 13:28
        Polecam Jasnowidza Michała. Zawsze go polecam i będę polecać, Testowałam już wiele wróżek online ale Jasnowidz Michał jest w tej części najbardziej trafnych . www.wrozbyonline.pl/ekspert/1158/Jasnowidz_Michal
        • daria.kicia Re: dobra wrózka e-mail 30.12.16, 20:24
          Sara też jest ok.
      • ania33x Re: dobra wrózka e-mail 27.06.19, 17:42
        ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba![[
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania...;,/
    • klaudia1987wojtas1987 Re: dobra wrózka e-mail 30.12.16, 03:02
      Też byłam u Kamila, to co mi powiedział miesiąc temu przez tel, powoli się sprawdza, a już wróżba z jakieś pół roku temu co była, to w całości się sprawdziła. Oceniam jego umiejętności wróżbiarskie bardzo wysoko, bo wszystko się sprawdziło. Kiedyś moja mama opowiadała mi, że była raz na rozmowie w Niepokalanowie u ojca Klimuszki, zielarza i jasnowidza, wyszła w szoku. Wróż Kamil, to taki Klimuszko naszych czasów!!! Nie przesadzam, bo to też jasnowidz. Ja chciałabym go polecic przedewszystkim tym, co nie wiedzą co robić z partnerem i jak to dlej będzie. Mi pomógł, to i wam pomoże, jego email kamil.tarot@wp.pl. No jest trochę drogi.
    • daria.kicia Re: dobra wrózka e-mail 30.12.16, 20:34
      Kamil uratował moje życie przed upadkiem i wogóle!!! Mogłam być ofiarą gwałtu, ale uniknęłam tego, bo nawet mnie błagał, abym nie jechała. Nie powiedział, że gwałt, ale że jest karta Wieża i diabeł, a potem śmierć duchowa, więc błagał i nie pojechałam. A ja się wtedy z tego śmiałam, głupia byłam, tak pewna, co to nie ja. Inna co pojechała na moje miejsce, jest po gwałcie niestety i ma mysli samobójcze pewnie, może i niechciana ciaże, aż strach pomysleć. Jak o tym przeczytałam, to aż się popłakałam. Numer do Wróżbity Kamila 605-208-658, jednak czasem oddzwania z innego, lepiej napisac kamil.tarot@wp.pl to wielki człowiek i mag, to awangarda wśród wrózących u nas!
      • ania33x Re: dobra wrózka e-mail 27.06.19, 17:43
        ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!]]
    • dsddgdggdgg Re: dobra wrózka e-mail 21.01.17, 09:41
      korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl
    • daria.kicia Re: dobra wrózka e-mail 21.01.17, 17:16
      Witam, na moją interewencje wszystkie wpisy ociezaly222 i jakiekolwiek dyskusje z nim, które polegały na oczernianiu Wróża Kamila zostały usunięte przez administratorów Gazety Wyborczej. Ja jestm klientką Pana Kamila i wiem, że to wspaniały człowiek i wróżbita, którego sprawdzalnośc jest na mega wysokim poziomie. Oczernianie kogoś, kto od lat ma wspaniałe referencje, kogoś, z kim były wywiady itd. nie ma najmniejszego sensu. Kamila polecam!
    • martusiamila Re: dobra wrózka e-mail 12.02.17, 12:22
      mogę polecić wam wróżkę wg mnie z bardzo wysoką sprawdzalnością-sarę, w przeciągu niespełna 2 miesięcy większość mi się już sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl, telefon 784 676 783 gorąco polecam,naprawdę warto ;)
    • vixamimi Re: dobra wrózka e-mail 24.05.18, 10:07
      Ja z kolei chciałabym polecić Magde z Mądrości Tarota, korzystam z porad wróżek juz dobrych kilka lat i szukam swojej stałej wróżki, a właściwie doradczyni, bo tak je traktuje. Moge powiedzieć, że Magda spełnia te funkcję bardzo dobrze, lubię ją zapytać o takie sprawy bardzo praktyczne, którą oferte wybrac, albo co lepiej kupić, na początku oczywiscie pytałam o sprawy miłosne i jak to będzie, bo od tego się zaczyna chyba każdą przygodę z wróżką ;) na szczęście ona mówi jak jest a nie to co chciałam usłyszec. polecam, chyba najnormalniejsza babka madrosctarota@gmail.com
      • ania33x Re: dobra wrózka e-mail 27.06.19, 17:47
        ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba![]
    • olek13 Re: dobra wrózka e-mail 17.06.18, 09:59
      Autoreklama?
    • araksol Re: dobra wrózka e-mail 08.09.18, 22:32
      polecam agra araksol23@onet.pl tanio
    • czerwonarubinka Re: dobra wrózka e-mail 26.09.18, 10:06
      Polecam z calego serca wróżka azide ja akurat korzystałam z usługi tej pani telefonicznie poniewaz jest ona z śląska ale mowi doslownie wszystko... imiona , daty po prostu zaskakuje chociaż jestem zasmucona faktem że ciężko się do niej dodzwonić i umówić poniewaz ma wiele klientów ale jest niesamowita czasami warto nawet poczekać 2 tyg
    • donata_wrozka Re: dobra wrózka e-mail 01.10.18, 12:12
      Przyjmuję on-line, jako Donata Jabłońska. Wróżę, a także pomagam w sprawach trudnych na polu duchowym. Więcej o mnie, tutaj: domtarota.wex.pl oraz :) donatajablonska-duchowosc.blogspot.com (moja praca charytatywna na rzecz ludzkości). Zapraszam do kontaktu. Nie jedna osoba zmieniła wiele w swoim życiu, dzięki poradom, nie tylko karcianym. Niektórzy wspominali o mnie tutaj na forum, więc chyba nie powinnam dodawać nic więcej, pozdrawiam
      • jagodka28.28 Re: dobra wrózka e-mail 10.10.18, 11:43
        dokładnie nie ma tego ze 100 % sie sprawdzi, chociaz spotkałam się z bardzo trafną wróżbą u www.wrozkavitalissa.cba.pl
    • ninakolb Re: dobra wrózka e-mail 10.10.18, 15:25
      Ja polecam p. Agnieszkę tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, można się też umówić na rozmowę telefoniczną co działa tak samo jak wizyta osobista.
      Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%
      • kubust2 Re: dobra wrózka e-mail 27.01.20, 12:00
        Na poczatek można też po prostu sprawdzić swój horoskop. To opcja dostępna w necie za darmo także korzystniej niż wróżka a efekt może być podobny. Sprawdźcie na przykład stronę www.ahoroskop.pl/horoskop-2020 tu z pewnością znajdziecie coś dla siebie.
    • ania33x Re: dobra wrózka e-mail 27.06.19, 17:41
      ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
    • kubust2 Re: dobra wrózka e-mail 27.01.20, 11:58
      Można skorzsdsdsdsdsdym się roku. Sprawdźcie na przykład na stronie [url]https://www.ahoroskop.pl/horoskop-2020[/url] tutaj z pewnością znajdziecie się kilka przykładów.
      • kubust2 Re: dobra wrózka e-mail 27.01.20, 11:58
        dfdf <a class="" href="wrozkaaurelia.pl" target="_blank" rel="nofollow">wrozkaaurelia.pl</a>
    • mateuszkrzys Re: dobra wrózka e-mail 30.01.20, 11:55
      Ja nie wierzyłem w takie rzeczy ale przyjaciółka mnie przekonała i mi pomogła Pani Bernadeta napisałem mail ona odpisała ,tarota mi postawiła i wszystko się sprawdziło ballana.wrozka@onet.pl to jest jej mail
    • kornelialipppj Re: dobra wrózka e-mail 03.11.21, 19:18
      Ponownie skorzystałam z usług wróżki Sary i jestem pod wrażeniem sprawdzalności jej wróżb zarówno w sensie merytorycznym jak i czasowym,email do niej - kobietamag@interia.pl poza tym świetna babka potrafiąca zachować dystans i szybko umiejąca trafić w punkt ;)
    • kundzia1239a Re: dobra wrózka e-mail 23.11.21, 17:12
      Moi drodzy, ostatnio skorzystałam z usług wrózki Sary i jestem pod ogromnym wrażeniem jej umiejętności-z tego co widzę to nie ja jedyna ;) z początku myślałam,że konieczne do tego typu usług jest spotkanie osobiste, okazało się,że nie i nie widząc mnie trafiła w sedno co do wszystkich pyta ,które do niej miałam, co więcej bardzo szybko w przeciągu kilku miesięcy już prawie cała wróżba się spełniła, ponadto pełna zrozumienia, udało się bardzo szybko umówić na termin nawet w późnych godzinach nocnych jeśli sytuacja tego wymaga, gorąco polecam - email do niej - kobietamag@interia.pl
    • uleczkakukis1 Re: dobra wrózka e-mail 01.12.21, 20:51
      Mogę polecić Wam bardzo dobrą wróżkę Sarę, do której trafiłam w bardzo trudnym okresie w moim życiu,nie dość,że genialnie i trafnie przeczytała wszystko jak jest to jeszcze ostrzegła mnie w porę przed nieprzyjemnym zdarzeniem, którego wcześniej nawet w ogóle nie brałam pod uwagę, poza tym co chyba też ważne, bardzo miło się rozmawia i udaje się dogadać co do terminu dość szybko, polecam z całego serca,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • kleopakarnsd Re: dobra wrózka e-mail 27.12.22, 17:24
      ja jestem bardzo zadowolona jak wielu z Sary,była bezbłędna, bez opisywania sytuacji,wszystko trafnie powiedziała, po 3 miesiącach wróżba już się w większości sprawdziła, poza tym szybkie terminy i miły kontakt,email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;)
    • kasiabudwer1 Re: dobra wrózka e-mail 21.01.23, 11:41
      Też podobnie jak wielu,mogę polecić dobrą wrózkę przez email- Sarę, miałam trudną sytuację - choroba ,problemy rodzinne ,nie wiedziałam co robić,w którym kierunku zmierzam,co zrobić, jasno i klarownie nakreśliła mi obecną sytuację oraz przyszłość i w przeciągu 2 miesięcy większość się sprawdziła, duża precyzja, zrozumienie i cierpliwość, email do niej - kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka