Gość: g. IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 24.08.05, 08:18 no nie zgadza się, nie ma siły ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: PANNA - SKORPION IP: *.range86-129.btcentralplus.com 26.08.05, 01:02 o Boze, ale sie uchichralismy! zgadza sie w 100%, kazdusienkie zdanie! doslownie tak jak bysmy sami to napisali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PANNA - SKORPION IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 31.08.05, 22:43 ,tak naprawde to nasze charaktery sa ciagle zmienne, a stale mamy temperamenty, wrodzone, tak jak i czas zodiaku, reasumujac : to zalezy tylko od nas jak sie nam ze soba zyje..sprawdzajac horoskop jestesmy zdolni nagiac kazde zdanie tak aby pasowalo do rzeczywisyosci, takie sa przypadlosci naszej podswiadomosci..dobrze,Drogi Michale, ze jest to dla Was powod do smiechu, bo niektore kobiety sugerujac sie horoskopami pytaja najpierw o znak zodiaku, a pozniej o imie napotkanego, interesujacego mezczyzne..powodzenia w zwiazku zycze, a wiemy przeciez,ze kiedy jestesmy bardziej rozni, tym jest bardziej ciekawie..sama nie wiem co mnie podkusilo aby to sprawdzac?!,a bez Swego Skorpiona zyc nie potrafie, i jest kolorowo, insirujemy sie nawzajem, rozwijamy nadal..i zyli dlugo i szczesliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniszka Re: PANNA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:23 mnie sie ten horoskop wogóle nie sprawdził, gadacie głupoty żeby tylko gadać, każdy związek jest inny tak samo jak każdy z nas jest inny. Nie można tak generalizować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: PANNA - SKORPION IP: *.chomiczowka.waw.pl 16.10.05, 19:43 Prawda, jak w mordę strzelił. Choć nie do końca z brakiem fantazji i chłodem u Panny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -athena- Re: PANNA - SKORPION IP: 80.51.33.* 08.11.05, 11:18 u mnie w 100% się zgadza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: PANNA - SKORPION IP: 217.98.127.* 20.02.06, 14:18 A u nas jest tak, że to panna ma wybujały temperament, a Skorpion jest tym układnym.....a nasz związek jest cudowny...najważniejsze do dobrze czuć się z sobą, szanować się i po prostu kochać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: PANNA - SKORPION IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.05, 15:45 Hehhe zgadza się;) chocairz nie często nam się to zdarza:) na szczęśćie kłócimy się zadko a ja nie jestem az tak chłodna;)) ale jest tu durzo prawdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGIK Re: PANNA - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:02 HAHAHAHAHAHAH ZGADZA SIĘ HAHAHAHAHA...MY NA POCZĄTKU SIĘ KŁÓCILIŚMY ALE JUŻ JEST LEPIEJ...I GŁĘBOKO WIERZYMY W TO ŻE BĘDZIE GIT...MAGIK XXX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: PANNA - SKORPION IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 18.12.05, 22:11 Troszkę prawdy w tym jest, ale jestem ze skropionem od 7 lat i nie wyobrażam sobie życia z innym mężczyzną.Odpowiedzialni i zaradni oraz kochający szczerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batman Re: PANNA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 22:33 nie ma siły nie zgadzam sie z wszelkimi choroskopami to bujdy to człowiekdecyduje o swojim zyciu a nie horoskopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&M Re: PANNA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:48 Zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
beta69 Re: PANNA - SKORPION 08.02.06, 22:09 Takie są właśnie relacje Panna-Skorpion.Chcę dodać,że te dwa znaki fascynują się sobą wzajemnie;)Jestem ze swoim Skorpionem i są chwile kiedy jestem w raju,ale są też chwile kiedy czuję się jak w piekle.Jeżeli chodzi o temperament zaś,to Skorpion potrafi wyzwolić w Pannie wulkan namiętności i zdziwiłby się ktoś postronny gdyby wiedział co drzemie w pozornie spokojnej i chłodnej Pannie;)To tak ogólnie.Bo każdy związek się jednak różni-trzeba znać swój i partnera horoskop urodzeniowy wtedy można powiedziec więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: PANNA - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:22 30 lat z tym samym skorpionem i jes fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabinka Re: PANNA - SKORPION IP: *.ostnet.pl 17.02.06, 20:55 NIE ZGADZAM SIE Z TYM TO KLAMSTWO !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila skorpion i panna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 17:04 O tak.. Ciagle wymagam od mojego faceta zeby zablysnal namietnoscia i fantazja a on nic.. na panne tylko lzy dzialaja:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnula .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 11:59 Wg mnie wszystko zależy od tego jakim jest się człowiekiem z charakteru ... Co do skorpionka :] ... od 8 m-cy trwa nasza znajomość i jeszcze ani razu ze sobą się niepokłuciliśmy mamy poczucie humoru :) i nadajemy na tych samych falach :],natomiast kiedyś byłam z Lwem, podobno pasujemy do siebie jak ulał - bujda bo od samego początku znajomości były starcia :/ ... teraz mam mojego Skorpionka :*:* i jest naprawdę super :D. Moje przemyślenia na temat wszystkich horoskopów - należy je brać z przymróżeniem oka ;),osobiscie ja je nie biore do siebie bo gdyby tak było to na samym początku zrezygnowałabym ze swego szczęścia które mam!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S... Panna - Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:20 Wszystko sie zgadza!!!! Panny nie są dla skorpionów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka Re: Panna - Skorpion IP: *.2-0.pl 31.05.06, 14:35 alez panny sa jak najbardziej dla skorpionow! mnie jakos wybujala fantazja nie przeszkadza a wrecz przeciwnie :P a co do innych cech to tak klocimy sie i kazde z nas ma racje ale i tak jestesmy ze soba od 5 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna M Re: P-S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 05:16 Ja Panna 49, Ona Skorpion 34, od 12 lat razem. Jest OK i wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: P-S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 01:07 Uch, zaskakująco trafne. Ja skorpion 21, on panna 42, razem 2 lata. Strasznie wkurzający związek, ale wreszcie zaczęły nam wychodzić ustępstwa i powoli robi się normalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga panna-skorpion IP: *.chello.pl 06.09.06, 18:12 zgadza się ideaalnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula panna-skorpion IP: *.server.ntli.net 11.09.06, 12:16 nie dowierzam,to się zgadza!z moim chłopakiem-skorpionem trudno czasami wytrzymać,ale go kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi opinia IP: 217.116.110.* 28.12.06, 17:29 troche jest w tym prawdy,bynajmniej w mojim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an491 panna skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:15 jestem skorpionem mój mąż jest panną jesteśmy 36 lat ze sobą dorobiliśmy sięprzyjażni po latachdobrych i złych nie zamiemiłabym mojej panny na innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivone7 Re: panna-skorpion IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.01.07, 13:11 przeczytalam wszystkie posty...horoskop sie zgadza jesli mowimy o pani pannie i panu skorpionie...niestety zwiazki narazone na porazki...natomiast mozna wywnioskowac ze panie skorpionki i panowie panny maja szanse...czym to tlumaczyc? ze panie sa zawsze bardziej sklonne do komproisow...pozdrawiam panna juz rozwiedziona na szczescie ze skorpionem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esti panna -skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 18:27 ee sie nie zgadza! ja odwazjemniam apetyt na miłośc skorpona i nie wytkam błędów!!! :) pozatym nie jestem chlodna :) zmienić to ie zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastyfikator Re: panna -skorpion IP: 81.219.30.* 12.05.07, 14:01 jestem skorpionen a maja kobieta jest panna mmmhhh panny maja fantazj ale trzeba troszke nad nia popracowac (szczera rozmowa ) partner musi sie troszke napocic by panna sie zozgrzaala a jak to zrobi to ..... kobieta jest jak roslina jak mezczyzna zaopiekuje sie w odpowiedni sposob to ma efekty , trzeba tylko pielegnowac a nic nie zabraknie w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
is200 ...pytanie do Pań - Skorpionów.................... 25.06.08, 10:44 Witam, wiem, że u każdego może być inaczej, może być totalnie różnie i może to kwestia przekonań i uprzedzeń; ale biorąc pod uwagę jednak Wasze doświadczenia i uogólnienia, mam pytanie: zakładając, że podoba się Wam jakiś Pan-Panna czy to z powodów np przyjaźni czy widzenia w nim partnera, intryguje mnie, co Was tak intryguje w takiej osobie, czym Was zaciekawia i co się Wam w nich na tyle podoba, że zdarza się, że wykazujecie nim duże zainteresowanie?? wiem, jak podkreślam, że może być totalnie różnie; ja mam tak, że spotkałem wiele Skorpionek (i nie tylko), szanuje je, doceniam, ale zadziwia mnie, co ja takiego robię, a nie robię nic specjalnego-jak dla mnie, że przyciągam je do siebie; owszem podoba mi się to i to doceniam, że wykazują takie zainteresowanie, ale wydaje mi się, że sobie na nie, nie zasłużyłem; jak to się dzieje, że tak jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veryfunny dla nich liczy sie tylko zaliczanie;/ IP: *.gprs.plus.pl 25.10.08, 23:15 moj związek z panna właśnie się rozpadł z chukiem, nie wiem jak to jest, ze "oschłość" mojej ex polegala głównie na tym, ze zdradzala mnie na prawo i lewo az w koncu przespala sie z moim kumplem;/ kazda panna ktora znam jest taka sama-wiernosc jest jej obca, w przeciwieństwie do tzw. "Przypadkowego sexu";/;/ moze mi to jakis astrolog wyjasni??;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Panna - skorpion IP: 77.87.125.* 17.02.09, 00:45 Dokladnie,jest tak!Moj Marcin,jest tak pamietliwy i uszczypliwy,ze po 10 latach bycia ze soba,wzielismy nawet ślub,który tylko trwał 4 miesiace,i rozpadl sie wlasnie przez niego,bo sobie nagle przypomnial,ze nic do mnie przez ten czas nie czul,i wypomina mi jakiegos kolesia z ktorym rzekomo go zdradzilam,a to nie prawda!,bo on doskonale wiedział,ze on był moim pierwszym i jedynym facetem!!! Odpowiedz Link Zgłoś